Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

"ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ" (ξανά!) τόν ΣΤΑΥΡΟ! Νέο ΑΙΣΧΟΣ στήν Χίο, που ΕΘΑΨΑΝ εννοείται άπαντες....


Σχετική εικόνα

Έφτασε πριν μερικές ημέρες στην Μυτιλήνη από την Χίο με το πλοίο της γραμμής, νέος γιγαντιαίος Σταυρός ο οποίος προορίζονταν για την περιοχή Απελλή στα Τσαμάκια.
του Νεκτάριου Αρχοντίου

Ο Σταυρός θα επανατοποθετούνταν, στο σημείο όπου βρισκόταν πριν λίγους μήνες ένας παρόμοιος, όπου γκρέμισαν "άγνωστοι" ένα βράδυ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ο σταυρός στήν Χίο



Η αστυνομία της Χίου σύμφωνα με πληροφορίες του 'lesvospost', ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ στην Μυτιλήνη και ομάδα αστυνομικών με περιπολικά περίμεναν την άφιξη του σταυρού στο λιμάνι.

Με το που έφτασε χωρίς καμμιά εισαγγελική εντολή (!) απαγόρευσαν την μεταφορά του σταυρού στην θέση Απελλη Μυτιλήνης...

Με συνοδεία περιπολικών το φορτηγό και ο σταυρός μεταφέρθηκαν σε αποθήκη μεταφορικής, όπου μέχρι αυτήν την ώρα φυλάσσεται (!!!) από αστυνομικούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο σταυρός στήν Χίο που έριξαν κάτω

Αναλυτικά το Δ.Τ που εξέδωσε η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λέσβου «Ελεύθεροι Πολίτες»:

«Ἠσφαλίσαντο τὸν… Σταυρόν μετὰ τῆς κουστωδίας»!

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λέσβου «Ελεύθεροι Πολίτες», διαπιστώνει καθημερινά ότι η Συριζαίικη παρεούλα, που λυμαίνεται την εξουσία της χώρας μας, έχει αναγάγει σε ύψιστο στόχο της, την ολοκληρωτική καταστροφή και εξαφάνιση κάθε Ελληνικού και Χριστιανικού στοιχείου του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας. 

Η πρόσφατη είδηση που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο και αφορά στην ύπαρξη άτυπης, αλλά εν τούτοις ισχυρής απαγόρευσης ανέγερσης του Σταυρικού χριστιανικού συμβόλου σε εμφανή σημείο της πόλεως της Μυτιλήνης, έρχεται να επιβεβαιώσει την παραπάνω διαπίστωση.

Μάλιστα, όπως μας έχει μεταφερθεί, οι υπεύθυνοι ως άλλοι σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι «πορευθέντες ἠσφαλίσαντο τὸν τάφον σφραγίσαντες τὸν λίθον μετὰ τῆς κουστωδίας», διέθεσαν δηλαδή, ικανή αστυνομική δύναμη, ως κουστωδία-φρουρά, για να φρουρεί επί 24ώρου βάσεως(!) σιδερένιο τμήμα του υπό ανέγερση Σταυρού, που βρίσκεται αποθηκευμένο στο χώρο του λιμανιού της πόλης μας, «μήποτε ἐλθόντες οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ (του Χριστού), νυκτὸς κλέψωσιν αὐτὸν» και υψώσουν τον Σταυρό προς δόξαν του Χριστού «καὶ εἴπωσι τῷ λαῷ, ἠγέρθηἀπὸ τῶν νεκρῶν· καὶ ἔσται ἡ ἐσχάτη πλάνη χείρων τῆς πρώτης.»! 

Έτσι, ο Σταυρός του Χριστού είναι σήμερα το ασφαλέστερα φρουρούμενο σημείο της πόλεώς μας, αλλά, παράλληλα, τα σπίτια των συμπολιτών μας είναι έρμαια στις διαθέσεις των επιτήδειων ιθαγενών και αλλοδαπών διαρρηκτών, ελλείψει επαρκούς αστυνομικής δύναμης.

Οι «Ελεύθεροι Πολίτες» δηλώνουμε υπεύθυνα ότι, σε αντίθεση με την τωρινή δημοτική αρχή, που αναλίσκεται σε ανούσια και ανωφελή πανηγυράκια τύπου «Αγίου Βαλεντίνου», έχουμε ως πρώτιστο έργο μας την ανέγερση του Σταυρού του Κυρίου σε περίοπτη θέση στην πόλη μας. 

Το έργο αυτό, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί, όχι μελλοντικά και αόριστα, αλλά το ίδιο το βράδυ των εθνικών εκλογών, που λογικά κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνουν, όταν, δηλαδή, ο λαός μας θα εορτάζει την Ανάσταση και απελευθέρωσή του από την σημερινή αριστερόστροφη αυταρχική και μαρξιστική τυραννία, η οποία, ακριβώς λόγω της αντιχριστιανικής της ιδεοληψίας, μισεί θανάσιμα, πολεμά και αντιστρατεύεται καθετί Ελληνικό και Χριστιανικό στοιχείο του πολιτισμού μας.

lesvospost

Δεν έχουν τελειωμό τα χτυπήματα κατά του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού επί πρώτης φοράς αριστερά.

Ποιος έδωσε ΕΝΤΟΛΗ στην αστυνομία να ΚΑΤΑΣΧΕΙ τον σταυρό και να τον φυλάξει σε αποθήκη με σκοπό να μην επανατοποθετηθεί στη θέση που βρισκόταν πριν…άγνωστοι τον σπάσουν;

Να θυμίσουμε επι της ευκαιρίας ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία εμποδίζει την επανατοποθέτησή του:


Εξακολουθεί λοιπόν ο σταυρός, να παραμένει, όχι απλά στο έδαφος αυτή τη φορά, αλλά «κλειδωμένος» σε αποθήκη .

Ποια η αντίδραση της εκκλησίας στο γεγονός αυτό;

Ποιους ενοχλεί ο σταυρός και δεν θέλουν να τον επανατοποθετήσουν;


Την ώρα που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το τζαμί του Βοτανικού με ότι αυτό συνεπάγεται, το σύμβολο του Χριστού είναι ανεπιθύμητο και με τη «σφραγίδα» της αστυνομίας για να μην ενοχλούνται οι…»μετανάστες» που πλέον κατακλύζουν το νησί. 

Τι ακολουθεί; 

Η ελληνική σημαία που και αυτή έχει επάνω της σταυρό; 

Ο εθνικός ύμνος; 

Οι εορτές της Ορθοδοξίας;

https://www.el.gr/ellada/gegonota/machi-gia-ton-gigantiaio-stayro-sti-m/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

8 σχόλια:

  1. Η. Παναγιώταρος: Για τα ταπεινά συμφέροντα τρίτων χωρών ξεπουλήσατε την Μακεδονία μας! 2 ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/Ocp-S5xuaUM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασιδιάρης: “Οι πρόγονοι της Χρυσής Αυγής πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την Μακεδονία” ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/3Kwqc7QqRIk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρ. Παππάς: Να εφαρμοστεί ο ποινικός κώδικας περί εσχάτης προδοσίας - ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/UadTrSHIGE0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρ. Χατζησάββας: «Ναι στην Ευρώπη των Εθνών - Όχι στην Ευρώπη μνημονίων και λαθρομεταναστών» - ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/c7KkxGBNQpk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλ.Παναγιώταρος Δευτερολογία

    https://youtu.be/YcZD-LUqVkk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι υπόλοιποι μην μασάτε, δεν ξεπουλήθηκε εν τέλει η Μακεδονία...η Δημοκρατία τους ξεπουλήθηκε και μας τέλειωσε.


    Από έναν καλό φίλο και συναγωνιστή Μ. Δ.

    Το φιάσκο της Συμφωνίας των Πρεσπών και το φιάσκο της ψηφοφορίας στο Ελληνόφωνο πουτανοβούλιο, με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας απέναντι, υπέδειξε περίτρανα και στον πιο πνευματικά εκφυλισμένο ότι είμαστε ένα άθλιο προτεκτοράτο κι ότι η Δημοκρατία εκχώρησε τη Μακεδονία στους γύφτους.

    Δεν το έπραξε ο Σύριζα, η Δημοκρατία το έκανε, το πολίτευμα των δειλών, των συγκατανευσιφάγων και (((Εκείνων))).

    Αν η Επανάσταση της 21/04 κατέρρευσε υπό το βάρος του Αττίλα, η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία τους καταρρέει λόγω του Σκοπιανού. Η προδοσία της Μακεδονίας σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της μεταπολίτευσης και του κοινοβουλευτισμού.

    Δεν θα αργήσουμε να απαλλαγούμε απ'αυτό το άθλιο μισελληνικό και ξενόφερτο πολίτευμα και μάλιστα δεν θα κουνηθεί φύλλο όταν συμβεί η πολιτειακή αλλαγή.

    Ηττήθηκε ο ελληνικός στρατός; Χάσαμε χιλιάδες Ελληνόπουλα στο μέτωπο και καταστράφηκαν από βομβαρδισμούς οι πόλεις μας; Τότε πως ηττηθήκαμε ρε μαλάκες;
    Με υπογραφές, κουρελόχαρτα και στυλό ξεπουλιούνται ιστορία, πολιτισμός,ταυτότητα εδάφη;

    Αυτά χάνονται στο πεδίο των μαχών έπειτα από ποταμούς αίματος. Όπως η κυβέρνηση Τσίπρα υπέγραψε την προδοσία έτσι μια μελλοντική κυβέρνηση, με 151 βουλευτές κι όχι 180, θα ξε-υπογράψει. Με ένα νόμο κι ένα άρθρο!

    Τι θα μας κάνουν οι ξένοι πέρα από (((διεθνείς καταδίκες κοντυλοφόρων))) και οικονομικές κυρώσεις; Εχέστημεν!

    Αν θέλουν οι Σκοπιανοί να γίνουν "Μακεδόνες" να ζωστούν τ'άρματα και να 'ρθουν να μας κλάσουν τα αρχίδι@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστας Μπακογιάννης - ο παπαχριστόπουλος της Νέας Δημοκρατίας;


    Δυστυχώς αναβιώνει ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία και ο αντισημιτισμός!
    [Κώστας Μπακογιάννης - στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ελληνο-Ισραηλινού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Τεχνολογίας]
    analytis


    Και ναι μεν ο συμπαθέστατος κ. Θ. Παπαχριστόπουλος, ο πρώτος βουλευτής εις διπλούν παγκοσμίως, μπορεί να έγινε το σήμα κατατεθέν της πολιτικής γελοιότητας, ενδεχομένως και της πολιτικής σχιζοφρένειας, εδώ στην παλιά Ελλάδα, ωστόσο αυτό έχει και τα καλά του.
    Πρώτα απ' όλα, ο άνθρωπος δεν χρειάζεται πλέον να δίνει δεκάρα, για το πόσο ακόμα γέλιο μπορεί να προκαλέσει στο πανελλήνιον. Χτύπησε ταβάνι και τέρμα. Πιο πάνω δεν πάει.

    Κι όπως λέγουν οι σοφοί μάγοι της φυλής των Μπορορό: "ο χεσμένος το σκατό δεν το φοβάται".

    Λίγο το έχετε λοιπόν, ένας βουλευτής του ελληνόφωνου κοινοβουλίου, να μην γνοιάζεται πια για το πόσο γέλιο του μέλλει να βγάνει ακόμα, με δεδομένο βεβαίως ότι στην πολιτική, καλύτερα να σε βρίζουνε, παρά να γελάνε μαζί σου;
    Ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος αδερφια μου είναι ένας άνθρωπος που τα έχει βρει με τον εαυτό του.
    Δεν αγχώνεται και δεν ιδρώνει τ΄αυτί του, ακόμα και αν οι 9 στους 10 που τον συναντάνε στον δρόμο, τον δαχτυλοδείχνουν σκασμένοι στα γέλια.
    Στο κάτω-κάτω και ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος, γέλιο έβγανε στον κοσμάκη.
    Που είναι λοιπόν το κακό;

    Διαβάστε περισσότερα :

    http://panusis.blogspot.com/2019/02/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ’ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ Κ.Τ.Λ.!
    07/02/2019


    Άνοιξε το «πουγκί» με τα λεφτά η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης (και υποψηφία δήμαρχος Θεσσαλονίκης) Κατερίνα Νοτοπούλου και μοιράζει αφειδώς τα λεφτά που προέρχονται από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων σε σωματεία-σφραγίδες, για να τα γλεντήσουν οι επιτήδειοι εις υγείαν των «κορόιδων»!

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κατάλογο αυτών που πήραν κρατικές επιχορηγήσεις, 5.000 θα δοθούν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέφυρας, για να οργανώσει γιορτή προς τιμήν του Αγίου Τρύφωνα, 5.000 στον όμιλο Φίλοι ΕΡΤ Σερρών, για να οργανώσει Γιορτή Τέχνης, 4.000 ευρώ στην «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης», όχι για να πάρει π.χ. αλεξίσφαιρα γιλέκα, για να κάνει «σέρβις» στις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και στα σαραβαλιασμένα περιπολικά, αλλά για να διοργανώσει έκθεση… γλυπτικής, 4.000 στο σωματείο «Αστέρι» που έχει ως στόχο έχει να κατασκευάσει Μουσείο Παπουτσιού στη Θεσσαλονίκη, 7.000 ευρώ στον αθλητικό σύλλογο ΜΕΑΣ Τρίτων, για τη διοργάνωση νυχτερινού ημιμαραθώνιου.

    Να δίνει η Νοτοπούλου και η κάθε τσουράπω, τα λεφτά της μάνας της και του πατέρα της στους διάφορους τυχάρπαστους αεριτζήδες, που έχουνε βρει το κόλπο με τα «σωματεία» και «αρμέγουν» αβέρτα! Τα λεφτά του ελληνικού λαού είναι ΙΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!