Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Η κ.Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου (της Νουδούλας) υπερασπίζεται δημόσια κατηγορούμενο για π α ι δ ε ρ α σ τ ί α ;;;(ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ -  ΜΙΣΕΛ ; ; ; 




Δείτε το ακόλουθο 'ΒΙΝΤΕΟ' και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπερασματά του....





https://scripta---manent.blogspot.com/2019/02/blog-post_61.html

------------==========------------===========--------------


Υ.Γ. Αληθεύει άρα γε, ότι τήν κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τήν βάπτισε μέλος από την Βασιλική οικογένεια της Ελλάδος;
Και ποιό;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Αφοπλιστικός Ντιμιτρόφ: Κερδίσαμε περισσότερα από τους Έλληνες με την Συμφωνία των Πρεσπών!
    Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

    Αυτό που δεν θέλουν επ’ ουδενί να ακουστεί στην Ελλάδα είπε ο σκοπιανός ΥΠΕΞ, Ντιμιτρόφ, μιλώντας σε εκδήλωση του think tank «Αtlantic Council» στην Ουάσινγκτον με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

    «Εμείς χρειάστηκε να κάνουμε περισσότερα οπότε κερδίσαμε περισσότερα, οι Έλληνες χρειάστηκε να κάνουν λιγότερα οπότε κέρδισαν λιγότερα», είπε ο Ντιμιτρόφ αποκαλύπτοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ήταν διόλου «έντιμη» ή «ίση», αλλά μία άνευ προηγουμένου μειοδοσία.

    Βεβαίως, αυτό που είπε ο Ντιμιτρόφ το αντιλαμβάνονται όλοι οι Έλληνες, πλην συριζαίων, για αυτό και υπάρχει τόσο μεγάλη κατακραυγή για την κυβέρνηση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας.

    Στο μόνο που ο Ντιμιτρόφ υπερέβαλλε, είναι ότι στην ουσία δεν έπραξαν τίποτε το περισσότερο από την Ελλάδα, αφού η συνταγματική αναθεώρηση που κάνανε ήτανε προς εφαρμογή των συμφωνηθέντων, στην ουσία δεν έπραξαν τίποτε, παρά μόνο εισέπραξαν.

    Εδώ αξίζει να βάλουμε και άλλη μία παράμετρο που είναι αξιοσημείωτη και την παρέθεσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στην πρόσφατη ομιλία του στην συγκέντρωση των Ιμίων:

    «Το πρόβλημα που τίθεται και πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι οι Αμερικανοί είχαν ένα αίτημα προς την Ελλάδα, την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Και ήταν η δική μας θέση πλεονεκτική, ώστε να απαιτήσουμε, προκειμένου να γίνει αυτό πραγματικότητα, να πάρουν την ονομασία που θέλαμε τα Σκόπια. Και αντί να πάρουμε, δώσαμε τελικά. Εάν αυτό δεν είναι εθνική μειοδοσία, τότε τι είναι;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιχειρείται «θάψιμο» της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων από τον πρώην(;) σύμβουλο του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη
    Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 -

    Όσο κι αν επιχειρείται το «θάψιμό» της, η υπόθεση του πρώην(;) συμβούλου του νυν αρχηγού της ΝΔ, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων κατά συρροή και εξακολούθηση στην Μολδαβία, είναι πολύ σοβαρή νομική και (κυρίως) ηθική, για να «σβήσει». Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, «Παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όπως οι Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, άνοιξε η αυλαία της δίκης του Νίκου Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή της ΝΔ, στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

    Σε αντίθεση με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ που έδωσε το παρών για λόγους ηθικής υποστήριξης στο πρώην δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μία εκ των οκτώ μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά του κατηγορουμένου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων κατά συρροή και εξακολούθηση στη Μολδαβία».

    Βλέπουμε, λοιπόν, ότι πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στέκονται στο πλευρό του κατηγορούμενου για μια τόσο αισχρή πράξη Γεωργιάδη. Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει μια σειρά «περίεργων χειρισμών από πλευράς δικαστικών αρχών», όπως χαρακτηριστικά γράφει, οι οποίες προφανώς αποτελούν τροχοπέδη στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Χαρακτηριστικός, επίσης, είναι ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας, καθώς διαβάζουμε ότι ο δικηγόρος του κατηγορούμενου «έθεσε ως επικουρικό επιχείρημα ότι –σε κάθε περίπτωση- ο Ν. Γεωργιάδης δεν γνώριζε την ηλικία των θυμάτων αλλά και πως αυτή δεν μπορεί να προκύψει με ακρίβεια από τα έως τώρα στοιχεία. Γι’ αυτό και συμπέρανε ότι ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να δικαστεί για πράξεις που έχουν παραγραφεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος του Ν. Γεωργιάδη ζήτησε την εκ νέου αναβολή της δίκης, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό».

    Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι επιχειρούν να «βραχυκυκλωθεί» η υπόθεση, με… νόμιμο τρόπο. Θα τους θυμίσουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν ισχύει η γνωστή ρήση του Γιώργου Βουλγαράκη «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Κάτι τέτοιο ισχύει και στην (κραυγαλέα) περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη. Όσο για το ότι η ΝΔ συμπαραστέκεται στον κατηγορούμενο για μια τέτοια σοβαρή πράξη, προφανώς είναι ενδεικτικό κάποιων καταστάσεων, τις οποίες ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί και να τις κρίνει, αναλόγως του ηθικού τρόπου με τον οποίο σκέπτεται.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την έχει βαπτίση ο τέως βασιλεύς Κωνσταντίνος, όπως επίσης έχει βαπτίση και τον Παύλο Γερουλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε ιδιαιτέρως γιά την συμμετοχή σας και τις χρησιμότατες πληροφορίες σας που (ως συνήθως) οι πολλοί αγνοούν...

      Διαγραφή
    2. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το έργο σας στην ιστοσελίδα https://www.youtube.com/watch?v=3fOTANiQ6eo

      Διαγραφή
    3. Για τον Γερουλάνο δε, ακούγονται κι άλλα που έχουν να κάνουν με τον Κωνσταντίνο...

      Διαγραφή
  4. Αν ήταν τα δικά της παιδιά το ίδιο θα έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!