Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Μαντζιάρης : Οι τρεις στόχοι που πρέπει να καταστραφούν κατά τον πόλεμο που ετοιμάζουν - MHN TO XAΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πραγματικά εξαιρετικό άρθρο. Το δεύτερο μέρος του που αφορά την Ελλάδα θα το δείτε ΕΔΩ. Λεπτομέρειες για την προετοιμασία του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου στα άρθρα ΕΔΩ αλλά και στο πολύ σημαντικό άρθρο ΕΔΩ.
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 
Αυτό που γίνεται τώρα στον πλανήτη, δηλαδή μετακινήσεις στρατευμάτων και αγοραπωλησίες όπλων σε πρωτοφανή κλίμακα δεν είναι τίποτε άλλο παρά προετοιμασίες για έναν ακόμη «στημένο» πόλεμο που ετοιμάζουν. 


Αυτός θ’ αρχίσει όταν τοποθετηθούν όπλα και στρατοί σύμφωνα με τα σχέδιά τους. Ένας γενικός πόλεμος τούς είναι απαραίτητος διότι δεν γίνεται να εδραιωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων, για την οποία πασχίζουν επί αιώνες, στον πλανήτη, όταν υπάρχουν κάποια «εμπόδια». Αυτά τα «εμπόδια» πρέπει

να εκλείψουν παντελώς, άπαξ και δια παντός, όχι απλά να καταστραφούν, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την χρήση όπλων. Η καταστροφή των στόχων είναι γι αυτούς υποχρεωτική, απόλυτη, αλλά και χωρίς δυνατότητα λάθους εκ μέρους τους. Ο δρόμος που βαδίζει πλέον ο πλανήτης δεν έχει επιστροφή.  
  Τρεις είναι οι βασικοί στόχοι στην Γη που πρέπει ν’ αφανισθούν είτε λόγω των χαρακτηριστικών τους, είτε επειδή δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης στην Νέα Τάξη. Ουσιαστικά είναι ομάδες στόχων, και αυτές είναι οι εξής: 
1. Έδρες θρησκειών, λατρευτικοί τόποι και χώροι, 2. Η γνώση, και 3. Η Ελλάς και οι Έλληνες. Ας δούμε αυτούς τους στόχους έναν – έναν.  

Πρώτος στόχος. Πρέπει ν’ αφανισθούν οι έδρες των μονοθεϊστικών θρησκειών σε Ευρώπη και Δυτική Ασία. Αυτό σημαίνει ότι η Ιερουσαλήμ, κατ’ αρχάς, πρέπει να γίνει οικόπεδο. Φαίνεται λίγο περίεργο τώρα, αλλά ας δούμε γιατί πρέπει να συμβεί αυτό. Με το που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, το πρώτο που δήλωσε ήταν ότι θα κτίσει τον Ναό του Σολομώντος. Αν το «μεταφράσουμε» αυτό, σημαίνει ότι η Νέα Τάξη θα έχει εδραιωθεί σύντομα και θα κτίσουν τον Ναό του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ για να βάλουν μέσα τον Παγκόσμιο Βασιλιά τους και Θεό τους, που είναι αυτός που λέμε εμείς, ο Αντίχριστος. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει ακόμη, διότι επάνω στα ερείπια του Ναού του Σολομώντος έχει κτισθεί το τέμενος του Αλ-Ακσά, αλλά και του Ομάρ. 

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που γκρεμισθούν τα δύο τεμένη. Δύσκολο, διότι το τέμενος του Αλ-Ακσά είναι ο τρίτος ιερότερος χώρος των μουσουλμάνων μετά την Μέκκα και την Μεδίνα. Τα τεμένη αυτά γκρεμίζονται με συνεργασία «εκ των έσω» μόνο με όπλα, αλλά όταν οι Ιουδαίοι κάνουν κάτι προς όφελός τους, τότε ενοχοποιούν κάποιον άλλον. Πάντα έτσι έκαναν. Προφανώς θα ενοχοποιηθούν οι χριστιανοί και τότε θα υπάρξει γενικός ξεσηκωμός των μουσουλμάνων σ’ ολόκληρο τον κόσμο εναντίον των «σταυροφόρων». Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί γεμίζουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους.  Χάος, δηλαδή. Οι Σαουδάραβες πρέπει να «πείστηκαν» για την συμμετοχή τους στον πόλεμο υπέρ της Νέας Τάξης αφού πρώτα «πλήρωσαν» με την ζωή τους 3-4 λεωφορεία πρίγκιπες.  

Αλλά, δεν αποτελούν μόνο τα τεμένη εμπόδιο στην Ιερουσαλήμ. Πρέπει να καταστραφούν όλοι οι χώροι και τα μνημεία των χριστιανών τόσο στην Ιερουσαλήμ όσο και σ’ ολόκληρο το «μεγάλο» Ισραήλ. Δεν πρέπει να μείνει τίποτα όρθιο που να θυμίζει τον Ιησού Χριστό. Λογικό, για τους αντίχριστους σιωνιστές. Δεν μπορεί να είναι μέσα στον Ναό του Σολομώντος ο Αντίχριστος και σε καμιά διακοσαριά μέτρα παραπέρα να ευρίσκεται ο Πανάγιος τάφος του Ιησού Χριστού, με εκατομμύρια προσκυνητές, και να γίνεται η αφή του Παναγίου φωτός κάθε εορταζομένη Ανάσταση του Χριστού. Δεν θα μπορεί να τα αντέξει αυτά ο Αντίχριστος! Θέλει να είναι ο μοναδικός λατρευόμενος και γνωστός «θεός» στην Γη.  

Πρέπει να καταστραφεί η Βηθλεέμ, ο Γολγοθάς κλπ. Άρα μιλάμε για ισοπέδωση της Ιερουσαλήμ, διότι εκτός από την ναό, η Νέα Ιερουσαλήμ θα πρέπει να ανταποκρίνεται και στον περιούσιο λαό του Γιαχβέ, ως άρχοντα λαό επί της Γης πλέον. Η παγκόσμια πρωτεύουσα πόλη, γι αυτούς τους 144.000 που θέλουν να ζουν, όχι σαν βασιλιάδες, γιατί σαν βασιλιάδες ζούνε και τώρα, αλλά ως θεοί, πρέπει να είναι κάτι το ανεπανάληπτο. 

Το νέο μεγάλο Ισραήλ θα πρέπει να είναι ότι καλύτερο μέχρι τώρα, με «καθαρούς» φυλετικά κατοίκους, μια νέα χώρα αντάξια του πλούτου, της υπομονής και των αγώνων που έκαναν τόσους αιώνες οι Ιουδαίοι, οι πιστεύοντες στην θρησκεία του Μωυσή, σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Ελπίζουν ότι επιτέλους να συναχθούν στην γη της επαγγελίας. Όπως καταλαβαίνετε ο πόλεμος που γίνεται αυτή την στιγμή στον πλανήτη δεν είναι ούτε οικονομικός, ούτε συμφερόντων. Αυτά χρησιμοποιούνται ως «όπλα» και προφάσεις. Ο πόλεμος είναι φυλετικός και θρησκευτικός.  

Άλλη πόλη που έχει σειρά να καταστραφεί είναι η Ρώμη, εξ αιτίας του Βατικανού και των αρχαιοτήτων που έχει. Δεν πρέπει να υπάρχει καθολικισμός και δεν είναι τυχαίο που αυτός ο Πάπας, ο Ιησουίτης, ο «μαύρος», είναι ο τελευταίος. Αλλά, το Βατικανό πρέπει να καταστραφεί και για άλλον έναν επιπλέον λόγο, που θα τον δούμε στην δεύτερη ομάδα των στόχων που πρέπει οπωσδήποτε να καταστραφούν.   
Άλλη πόλη που θέλουν να καταστρέψουν είναι η Κωνσταντινούπολη επειδή είναι η έδρα της Ορθοδοξίας, και διότι υπάρχει ο Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ο οποίος «νίκησε» τον Ναό του Σολομώντος, σύμφωνα με τον Ιουστινιανό. Μην ξεχνάμε και την λέξη που πάντα έχουν στον νου τους οι Ιουδαίοι. ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

 Στο «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» πιστεύουν και όχι στο «αγαπάτε αλλήλους». Εκτός από τον Ναό της Αγίας Σοφίας, πρέπει να   καταστραφούν  υποχρεωτικά  και όλα όσα κρύβονται στα υπόγεια της Αγίας Σοφίας. Και των γύρω περιοχών φυσικά, αλλά κυρίως αυτά που κρύβονται στα υπόγεια της Αγίας Σοφίας. Υπόψη, ότι ο Ναός ανήκει στην UNESCO, αλλά με μια σημαντική «άγνωστη λεπτομέρεια». Ανήκει στην UNESCO από το δάπεδο και πάνω. Από το δάπεδο και κάτω σε ποιόν ανήκει και τι κρύβει; Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό μέσα ’κει για τον ελληνισμό, και δεν αναφέρομαι στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.   

Το Άγιον Όρος θα το προφυλάξουν στην αρχή διότι κάποια «αντικείμενα» που φημολογείται ότι υπάρχουν εκεί, τους είναι άκρως απαραίτητα και δεν θέλουν να χαθούν. Έλα όμως που είναι καλά κρυμμένα. Παλαιότερα, ο Χίτλερ είχε δώσει ειδικές εντολές για το Άγιον Όρος γιατί ήθελε οπωσδήποτε, αν είναι δυνατόν όλα, απ’ αυτά τα «αντικείμενα» έστω και αν είναι αντίτυπα. Γι’ αυτό, προς το παρόν, έχουν ξεκινήσει την φθορά του Αγίου Όρους εκ των έσω. Παραδοσιακά, πάντα θα υπάρχει κάτι στην Ελλάδα που θα τους χαλάει τα σχέδια.  
Η Μέκκα δεν θα καταστραφεί, εάν δεν πάρουν πρώτα την μαύρη πέτρα μέσα από την Καάμπα, και διότι γύρω από την Μέκκα είναι θαμμένα διάσπαρτα κομμάτια του σώματος της Εύας, σύμφωνα με κάποια παράδοση. Έχουν διαφορετική αντίληψη για την Εύα, απ’ ότι δίδαξαν σε μας. Μέσα στην Καάμπα, μέσα στο κουβούκλιο που προσκυνούνε οι μωαμεθανοί, υπάρχει μια μαύρη πέτρα από μια κοσμική καταστροφή που έγινε στην Γη. Αυτή η πέτρα παραπέμπει στον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος, που είναι ο Γιαχβέ.  

Δεύτερος στόχος για καταστροφή. Η γνώση. Η γνώση πρέπει να καταστραφεί. Πάντοτε καταστρεφόταν όταν γίνονταν μεγάλες αλλαγές στον πλανήτη. Η γνώση έπρεπε να είναι κτήμα μόνο των εξουσιών. Μια αναδρομή στις προηγούμενες παρόμοιες καταστροφές γνώσης είναι διαφωτιστική και θα βοηθήσει στο να κατανοηθεί γιατί θέλουν να καταστρέψουν την γνώση.
  
Ξέρουμε, γενικά, ότι η βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας κάηκε χωρίς μέχρι σήμερα να μας πουν πως έγινε αυτό. Την έκαψαν, δεν κάηκε. Τρεις είναι ύποπτοι για εμπρησμό. Ένας ρωμαίος, ένας χριστιανός και ένας μωαμεθανός, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Έγινε ένα τέτοιο κοσμοϊστορικό γεγονός και μας λένε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία! Αλλά πολλοί από τους παπύρους της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης φημολογείται ότι βρίσκονται στο Βατικανό. Να, ο επιπλέον λόγος που πρέπει να καταστραφεί το Βατικανό.  

Επίσης, όταν οι Ρωμαίοι κατακτούσαν τον κόσμο, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να μεταφέρουν όλο το περιεχόμενο των βιβλιοθηκών και τα έργα τέχνης, από παντού, στην Ρώμη. Όλη η γνώση είχε συγκεντρωθεί στην Ρώμη μέχρι που την έκαψε ο «τρελός» Νέρων. Αλλά και αυτά τα γεγονότα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, άλλοι έκαψαν την Ρώμη και ενοχοποίησαν τους χριστιανούς και έτσι άρχισε ο διωγμός τους. Εξ’ άλλου σύμφωνα με κάποιους μελετητές ο Νέρων έλειπε όταν κάηκε η Ρώμη. Από τον διωγμό της γνώσης ανά τους αιώνες δεν μας λένε τίποτα.  

Αυτά δεν συνέβαιναν μόνο στον χώρο της Μεσογείου θαλάσσης αλλά και σ’ όλον τον πλανήτη. Η γνώση έπρεπε να καταστραφεί παντού. Διότι γνώση υπήρχε συγκεντρωμένη και σε άλλα μέρη της Γης. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, εν τάχει, τι έγινε και σε άλλα μέρη του κόσμου. Στην Κίνα, υπήρχαν πάμπολλα, κυρίως ιστορικά, κείμενα και αρχεία. Τότε, συμπτωματικά πάντα, βρέθηκε στην Κίνα ένας άλλος «πυρομανής» αυτοκράτωρ. Ο Τσιν-Τσι-Χοάνγκ. Έζησε περί τον 3ο π.Χ. αιώνα, και είχε διατάξει να καούν όλα τα ιστορικά, αστρονομικά και φιλοσοφικά βιβλία στην Κίνα. Να καούν όλα τα βιβλία.  

Και μάλιστα, ήταν τέτοιο το μένος του εναντίον των γραπτών κειμένων, που διέταξε έρευνα σ’ όλη την χώρα και σε κάθε σπίτι. Συμπληρωματικά να πω ότι, όταν ο Μέγας Αρχιτέκτων «έφτιαξε» την τελευταία έκδοση του ηλιακού μας συστήματος, ο τότε κινέζος αυτοκράτωρ ονομαζόταν… Γιαχού. Σκέτο «Γιαχού», χωρίς το «τελεία – κομ». Βρε, κάτι συμπτώσεις! 

Στην Αμερικανική ήπειρο τώρα. Όταν ο Κολόμβος και ο Κορτές έφθασαν στην Αμερική βρήκαν μορφωμένους λαούς με βιβλία. Τα έκαψαν οι Δομινικανοί καλόγεροι τον 16ο αιώνα διότι αυτά που έγραφαν, συνέπιπταν με την «Γένεση» του Μωυσή. Κάποια σώθηκαν και βρίσκονται σε βιβλιοθήκες, κυρίως της Ευρώπης, και μια απ’ αυτές είναι του Βατικανού. Πάλι το Βατικανό. Το Βατικανό, πρέπει οπωσδήποτε να καταστραφεί.  

Όταν οι Ισπανοί κατέλαβαν το Γιουκατάν, άκουσαν ένα θρύλο από τους γέρους Ινδιάνους, πως οι προπάτορές τους σώθηκαν από την καταδίωξη κάποιου άλλου λαού, όταν ο Κύριος άνοιξε γι αυτούς δρόμο στην θάλασσα για να πάνε στην αντίπερα ξηρά. Αυτά τα περιέγραψε ό καλόγηρος Ντιέγκο Ντε Λάντα. Χμ… η υπόθεση είναι παρόμοια με την διάβαση της Ερυθράς θαλάσσης.  

Οι δε Χαπανεκότας (φυλή των Μάγιας) έλεγαν, σύμφωνα με τις παραδόσεις τους, ότι μετά τον κατακλυσμό σώθηκε ένας ονόματι Βοδάν (εγγονός ιερέως) με την οικογένειά του πάνω σε μια σχεδία. Αυτός συνεργάστηκε με τους ιθαγενείς που βρήκε εκεί για να κτίσουν ένα ψηλό οικοδόμημα που να φτάνει μέχρι τον ουρανό για να μην έχουν ξανά φόβο κατακλυσμού, αλλά ματαιώθηκε το έργο γιατί κάθε οικογένεια απέκτησε ξαφνικά την δική της γλώσσα. Έλεγαν δηλαδή, ότι έλεγαν οι Ινδικές παραδόσεις και η «Γένεση» του Μωυσή, αλλά και ότι με τον κατακλυσμό δεν πέθαναν όλοι οι άνθρωποι στην Γη, επομένως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι απόγονοι του Νώε. Αυτά είναι επικίνδυνα, και εγείρουν υποψίες περί της ορθότητος του βιβλίου της «Γενέσεως» του Μωυσή.  

Και πράγματι. Αφού είδαν λοιπόν ότι οι παραδόσεις των Μάγιας συνέπιπταν με τις εβραϊκές, άρα δεν μπορούσε να σταθεί η κοσμοθεωρία του Μωυσή, και ο περιούσιος λαός δεν ήταν τόσο περιούσιος, τι έκαναν οι Ισπανοί; Σκότωσαν τους Μάγιας και εξαφάνισαν τα κείμενά τους.  
Πιο βόρεια, πάντα στην Αμερική, είχαμε μια από τα ίδια. Οι παραδόσεις των Ινδιάνων συνέπιπταν με τις των εβραίων. Πάλι σύμπτωση; Π.χ. στην Οκλαχόμα οι Ινδιάνοι Τσόκτω έλεγαν τα περί δημιουργίας του κόσμου, τα διαχωρισμού φωτός και σκοταδιού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μωυσή. Χανόταν έτσι πάλι το «περιούσιος λαός», διότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο – τρείς περιούσιοι. Δεν γίνεται. Αλλά επειδή οι Ινδιάνοι δεν είχαν βιβλία, τους σκότωσαν για να χαθούν οι παραδόσεις.  

Βλέπουμε την καταστροφή της γνώσης σ’ όλον τον πλανήτη. Τυχαίο; Όλα αυτές οι καταστροφές τις γνώσεις εξυπηρετούσαν τον περιούσιο λαό του Γιαχβέ. Και αυτό για να μπορέσει η Πεντάτευχος του Μωυσή να σταθεί. Διότι εάν καταρρίπτετο η θρησκεία των σιωνιστών, τότε τζάμπα έχει στηθεί όλο αυτό το «πανηγύρι» στον πλανήτη μας. Αυτά τα γενικά για να δειχθεί ότι η γνώση πρέπει να είναι προνόμιο μόνο των ολίγων από παλιά μέχρι σήμερα και όταν εξαπλώνεται και ενοχλεί πρέπει να καταστρέφεται. Εξαιρέθηκε η γνώση της τεχνολογίας σήμερα και θα δούμε γιατί.  

Σας τα λέω όλα αυτά για να γίνει κατανοητό από πόσο παλιά έρχεται και πόσο μακριά πάει αυτό που ζούμε σήμερα. Όλα είναι μια συνεχής, αδιάλειπτη, πορεία. 
Στο σήμερα τώρα. Οι εξουσιαστές επέτρεψαν την γνώση ν’ αναπτυχθεί και να διαχυθεί έτσι στον πλανήτη διότι ήθελαν να φτάσουν κάπου μέσω της τεχνολογίας. Γι αυτό τα εκπαιδευτικά συστήματα των χωρών ήταν έτσι δομημένα, ώστε η «αφρόκρεμα» των επιστημόνων έπρεπε να πάει σε συγκεκριμένες χώρες και κέντρα, και ειδικά στην Αμερική που είναι και η πρωτεύουσα χώρα των σιωνιστών. Δεν φαντάζομαι να νομίζετε ότι το παγκόσμιο δίκτυο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προέκυψε τυχαία. Επιδίωξή τους ήταν να φθάσουν σ’ ένα συγκεκριμένο τεχνολογικό επίπεδο που ήθελαν.  

Τώρα πιστεύουν, και μάλλον έτσι θα ‘ναι, ότι έφτασαν εκεί που ήθελαν και δεν χρειάζονται περεταίρω, ούτε τεχνολογική γνώση, ούτε γενική γνώση. Την κρατάνε εξ ολοκλήρου επ’ ωφελεία τους και όλα και όλοι οι άλλοι τούς είναι άχρηστοι. Έχουν επιτέλους την φιλοσοφική λίθο που αιώνες τώρα έψαχναν. Το ελιξίριο της ζωής που θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν το αιώνιο όνειρό τους. Να ζουν αιώνια. Να γίνουν αθάνατοι. Αχαλίνωτη φαντασία; Διαβάστε την παρακάτω προσευχή των μασόνων του 33ου βαθμού παρακάτω, και αφού την διαβάσετε και κατανοήσετε ποιά είναι η επιδιωκομένη ευτυχία των εξουσιαστών , συνεχίζουμε.  

Όπως διαβάσατε, μιλάνε ότι νίκησαν τον Ιησού Χριστό, και ότι έτσι θα κερδίσουν την ευτυχία. Τι σχέση έχει η ευτυχία τους με τον Χριστό άραγε; Αφού δεν πιστεύουν σ’ Αυτόν. Ο Χριστός είναι ο μοναδικός Θεός που εξουσιάζει του θανάτου. Ο μόνος που ανέστησε νεκρούς. Ο πραγματικός άρχων της ζωής και του θανάτου. Που σημαίνει ότι και αυτοί μπορούν πλέον να επιτύχουν κάτι παρόμοιο με την βοήθεια της επιστήμης. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Να γίνουν κύριοι της ζωής και του θανάτου. Θυμηθείτε την μούμια στο CERN. Γι αυτό λένε ότι θα κερδίσουν την ευτυχία. Αφού τα έχουν όλα γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι; Διότι, πολύ απλά, πεθαίνουν.  
Επομένως αφού επέτυχαν αυτό που ήθελαν, δεν θέλουν άλλη επιστήμη, δεν υπάρχει λόγος οι απλοί άνθρωποι (τα 500.000.000 που θέλουν να ζουν στην Γη) που θα τους έχουν ως δούλους να ξέρουν το παραμικρό. Άγνοια και σκότος. Νέα Τάξη. Όλα νέα. 

Το να καταστρέψουν την γνώση στις μέρες μας είναι εύκολο με τα μέσα που διαθέτουν. Θ’ ακούσουμε μια μέρα ότι ένας «τρελός», οι τρελοί είναι πολύ βολικοί τελικά, π.χ. σαν τον Κιμ, ή κάποιος άλλος κατά λάθος, βομβάρδισε τις ΗΠΑ και κατέστρεψε τους κεντρικούς υπολογιστές της Google, της Wikipedia, της Facebook κλπ. Δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει κάπως να δικαιολογήσουν την μη παροχή πληροφοριών στις μάζες. Μπορείτε ν’ αναλογισθείτε αν μέσα σ’ έναν γενικό πόλεμο καταστρέψουν την Google, Wikipedia, κλπ, πως θα είναι η επόμενη ημέρα στον πλανήτη; Αυτοί δε που αρχειοθετούν, δωρεάν παρακαλώ, στα σύννεφα (clouds) καλά θα είναι να φορούν «αλεξίπτωτο».  

Απομένουν οι βιβλιοθήκες των πόλεων και των Πανεπιστημίων, αλλά αυτές είναι ήδη στοχοποιημένες. Μέσα στον γενικό πόλεμο, κάποιοι θα έχουν επιφορτισθεί στο να καταστρέφουν μεγάλες βιβλιοθήκες και μέρη όπου έχει συγκεντρωθεί γνώση, π.χ. πανεπιστήμια. Έχουν κάνει ήδη δοκιμές οι οποίες ήταν επιτυχείς. Η τελευταία δοκιμή έγινε κατά την τελευταία πυρκαγιά στην Καλιφόρνια. Οπότε, έλυσαν ακόμη ένα πρόβλημα.  

Τρίτος και τελευταίος στόχος τους. Πρέπει να αφανισθεί η Ελλάς και οι Έλληνες. Δεν νοείται εδραίωση της Νέας Τάξης με ύπαρξη Ελλάδος και Ελλήνων. Δεν νοείται περιοχή στον νέο χάρτη που να ονομάζεται Ελλάς.  

Αλλά επειδή, ήδη το παρόν άρθρο μέχρι τώρα έχει ικανό μέγεθος, είναι και κουραστικό, από την άλλη δε, θέλω να παραθέσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες που αφορούν την Ελλάδα, θα κλείσω το παρόν άρθρο εδώ. Θα αναλυθούν τα όσα μας αφορούν στο επόμενο άρθρο μου, σε λίγες ημέρες, με τίτλο: Γιατί η Νέα Τάξη θέλει ν’ αφανίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μεταξύ των άλλων θα γίνει και η αποκάλυψη του μυστικού των μυστικών. Γιατί άνθρωποι, εγκαταστάσεις και δραστηριότητες συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα. Επίσης, γιατί οι πρόσφυγες συγκεντρώνονται στην Λέσβο και στην Χίο, και κυρίως να απαντηθεί το ερώτημα των πολλών γιατί μας συμπεριφέρονται έτσι εμάς τους Έλληνες και μέχρι σε ποιο σημείο θα φθάσουν. Όλα είναι προσχεδιασμένα. 

Κλείνοντας, για άλλη μία φορά η Ελβετία, όχι οι Ελβετοί, δεν θα πάθει τίποτα, διότι ο «Γηρυόνης», όπως τον λέμε ‘μεις, πρέπει να επιστρέψει στην θέση του.  
Ο γενικός πόλεμος είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στην Νέα Τάξη, και για αυτόν ετοιμάζονται.  

Χρήστος Μαντζιάρης 

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!