Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Αντίο και ...Αιγαίο. Νέες Πρέσπες με τους Τουρκαλάδες...

Η ΠΑΛΙΑ Ελλάδα σίγουρα θα μείνει στους...Γερμανούς.

Εκπρόσωπος Ρ.Τ.Ερντογάν: 
«Με τον Α.Τσίπρα θα διαπραγματευθούμε Αιγαίο, Θράκη, υφαλοκρηπίδα, κοιτάσματα – Θα τα βρούμε»!

Δηλώσεις του εκπροσώπου του Ερντογάν λίγο πριν την άφιξη Τσίπρα στην Τουρκία...
Δεν θα κλείσουμε τα μάτια σε τετελεσμένα ιδιαίτερα στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, λίγες ώρες πριν την άφιξη του Έλληνος πρωθυπουργού στην Τουρκία... Χαρακτήρισε θετικές τις δηλώσεις Τσίπρα στο πρακτορείο Ανατολού σήμερα λέγοντας ότι δείχνουν ότι έχει προσέγγιση θετική και καλής προθέσεως. «Πιστεύω ότι οι συνομιλίες μας θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το πλαίσιο», είπε.

Σε δηλώσεις του μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλιου, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας αναφέρθηκε στις αυριανές επαφές του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «με την Ελλάδα θα έχουμε μια έντονη ατζέντα». «Πέραν των διμερών και εμπορικών/οικονομικών σχέσεων θα περιλαμβάνει και τις εξελίξεις στο Αιγαίο, τα ενεργειακά θέματα, τον ΤΑΡ (Τρανς-Αδριατικός Αγωγός), το Τουρκικό Ρεύμα (Turkish Stream), την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, τη ρωμαίικη μειονότητα που ζει στην Τουρκία, την υφαλοκρηπίδα, τα νησιά. Για όλα αυτά τα θέματα αύριο η ατζέντα μας θα είναι έντονη».



Δική της τράπεζα θέλει η Πελοπόννησος . Τι ζητά από την Τράπεζα Ελλάδας

http://ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_4.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ: ΚΑΙ ΤΑ… ΒΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ!


    Το θέμα αυτό που διαβάζετε, είναι ελαφρώς… καθυστερημένο, καθώς ο νέος Α/ΓΕΣ, Γ. Καμπάς, καθυστέρησε να αναλάβει καθήκοντα, καθώς μόλις ανακοινώθηκε η νέα του θέση παρουσιάστηκαν ξαφνικά κάποια προβλήματα με την υγεία του, που προήλθαν μάλλον από την πολλή… χαρά του.

    Το λοιπόν, όπως και ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και νυν… Καμμένος στη θέση του Καμμένου, Αποστολάκης, έτσι και ο νέος Α/ΓΕΣ έχει κάνει δημόσια δήλωση κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας – κατά της Χρυσής Αυγής. Συμπεριφερόμενος όχι ως σωματάρχης, αλλά ως… κομματάρχης!

    Όταν ήταν διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, είχε παρευρεθεί σε μια τελετή στο μουσουλμανικό χωριό «Ωραίο» της ορεινής Ξάνθης, εις μνήμην των Μουσουλμάνων απ’ την Θράκη στρατιωτών που έπεσαν στο αλβανικό μέτωπο και στον λόγο του είπε τα εξής… όμορφα:

    «Οι νεκροί αυτοί μας αφήνουν μια παρακαταθήκη σήμερα: Η δημοκρατία που έχουμε δεν πρέπει να επιτρέψει σε επιγόνους ναζί και φασιστών να επιστρέψουν και να αιματοκυλήσουν τη χώρα μας, να γυρίσουν σε αυτά βρώμικα και σκοτεινά χρόνια».

    Να τον χαίρεται η «πρώτη φορά αριστερά», αλλά με κάτι τέτοιους η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ Ε.Ε. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ!

    Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

    Το Γαλλικό κίνημα των «αγανακτισμένων» Κίτρινων Γιλέκων, αυθόρμητο, λαϊκό, χωρίς ξεκάθαρη ηγεσία και πολιτική ταυτότητα, οργανωμένο μέσο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει μπει στο τέταρτο μήνα συνεχών διαδηλώσεων οι οποίες έχουν οδηγήσει το Γαλλικό καθεστώς σε τέτοια απόγνωση που αναγκάστηκε να ρίξει το διεφθαρμένο, και υποκριτικό προσωπείο του!

    Ίσως φταίει που η συντριπτική πλειοψηφία των διαδηλωτών είναι λευκοί Γάλλοι και όχι «πολύχρωμοι» νέου τύπου «Γάλλοι». Ίσως επειδή στηρίχθηκε ανοιχτά από τις αρχές Νοεμβρίου από τη Μαρίν Λεπέν η οποία δήλωσε τη συμπαράσταση της και πως οι ψηφοφόροι της συμμετέχουν στις διαδηλώσεις, χωρίς κομματικά σύμβολα παρά μόνο Γαλλικές σημαίες.

    Απολογισμός; 12 νεκροί, περισσότεροι από 2000 τραυματίες και 32 άτομα που τυφλώθηκαν από σφαιρίδια των LBD 40 της κατάπτυστης Γαλλικής αστυνομίας η οποία διενεργεί 116 ένορκες διοικητικές ανακρίσεις για χρήση υπέρμετρης βίας που… προκάλεσε η ίδια! Ίσως μπορεί να γίνει κατανοητό το μένος των αστυνομικών οργάνων του καθεστώτος στην εκτέλεση των εντολών των κομισάριων της Γαλλικής Δημοκρατίας γιατί αρχικά είχαν στοχοποιηθεί από τα ΜΜΕ πως είναι «συμπαθούντες», «ακροδεξιοί» και υπήρχαν «σταγονίδια» στις τάξεις της. Έτσι έπρεπε να αποδείξουν τη «δημοκρατικότητα» τους που συνεπάγεται το «τσάκισμα του φασισμού»…. δεν βλέπω άλλο λόγο για τέτοια κτηνωδία όπως το να στοχεύεις με διόπτρα LBD 40 σε μάτια άοπλων ανθρώπων! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    Και όλα αυτά στην Ε.Ε.!

    Ναι, το λίκνο της «δημοκρατίας», της «ανεκτικότητας» και της «ελευθερίας της έκφρασης» που κουνάει το δάχτυλο στον Μαδούρο αλλά το βουλώνει για τον Μακρόν!

    Στην καταραμένη Ε.Ε. όπου οι γραφειοκράτες της και δημοσιογραφικοί τους εκπρόσωποι μας έχουν κουράσει με την ανούσια ξύλινη γλώσσα για τους «θεσμικούς ρόλους» τους, τις «αξίες της Ε.Ε.» (που τις σέβονται όποτε τους γουστάρει) και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» (που υπάρχουν ΜΟΝΟ για τους μετανάστες και τους «ευπαθείς»)! Που κάποιες φορές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον εκπρόσωπο μιας ΜΚΟ από ένα επίτροπο της ΕΕ, παρά μόνο όταν φτάνει η συζήτηση στην οικονομία… και εκεί γίνονται Κέρβεροι, εναντίων των… πολιτών τους!

    Μπορεί το κίνημα τους να μην είναι εθνικιστικό, είναι όμως σίγουρα πατριωτικό, απαιτεί δημοψηφίσματα για σοβαρά θέματα έτσι ώστε να αποφασίζει άμεσα ο λαός, να σταματήσει η φορομπηχτική τους αφαίμαξη και ανάμεσα στα άλλα να ανοίξει επιτέλους ένας διάλογος για το μεταναστευτικό! Το τελευταίο βέβαια είναι… αδιανόητο για τους λαδοπόντικες των Παρισίων, των Βρυξελλών και τα Μαρξιστοειδή μαντρόσκυλα που εκτρέφουν σε κάθε πτυχή του καθεστώτος τους!

    Έτσι ακολούθησαν την πεπατημένη που βιώνουμε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

    Τους αγνόησαν και θάψαν τις ειρηνικές διαδηλώσεις στα ΜΜΕ (όπως τη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη που δεν την έδειξε κανένα κανάλι ζωντανά παρά μόνο η 4Ε και η Βεργίνα), αφού δεν τους βγήκε τους συκοφάντησαν και τους λοιδόρησαν ως ρατσιστές, μείωσαν τεχνητά τους αριθμούς των διαδηλωτών (πάνω από μισό εκατομμύριο διαδηλωτές για το Μακεδονικό στην Αθήνα, 70.000 έβλεπαν αστυνομία και ΜΜΕ) για να μειωθεί ο αντίκτυπος.

    Στη συνέχεια ‘στείλαν τους παρακρατικούς να κάνουν τις γνωστές προβοκάτσιες ώστε να βρει αφορμή η αστυνομία να τους διαλύσει με τη χρήση υπέρμετρης και κτηνώδους βίας. Φυσικά η αστυνομία δεν κυνηγάει τους παρακρατικούς συνεργάτες της, με τις κοκκινόμαυρες σημαίες και τα Αντιφά πανό τους, αλλά όλους τους διαδηλωτές με τα Κίτρινα Γιλέκα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού απέτυχαν και αυτά απέμεινε η τελευταία γραμμή άμυνας του καθεστώτος, τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ, τα οποία κλήθηκαν να διαδηλώσουν ως ένα δήθεν «αυθόρμητο κίνημα» αριστερών και μεταναστών με την επονομασία τα «Κόκκινα Φουλάρια» εναντίων των «Κίτρινων Γιλέκων» του οποίου τα περισσότερα αιτήματα «δηλώνουν» ότι τα ασπάζονται αλλά…είναι κατά της βίας! Βγήκε η γελοία Γαλλική μπουρζουαζία με τους Αλγερινούς και Μαροκινούς υπηρέτες τους, οι «Σοσιαλιστές της Σαμπάνιας» και τα Βορειοαφρικανικά Μεμέτια τους, να «διαδηλώσουν» εναντίων της εργατικής τάξης και του Γαλλικού λαού!

      Στην Ελλάδα θα βγάζανε στους δρόμους τα ΚΝΑΤ, όπως το 2010 που φύλαγαν τη βουλή όταν παρέδιδε την εθνική μας κυριαρχία και τη πατρίδα στα χέρια των τοκογλύφων. Στη Γαλλία όμως δεν υπάρχουν πλέον ΚΝΑΤ, η εργατική τάξη έχει γυρίσει τη πλάτη της στους κόκκινους και ροζ καραγκιόζηδες οι οποίοι στηρίζονται στη βολεμένη μπουρζουαζία του Μάη του 68’ και στους μετανάστες, που μπορεί να τους ψηφίζουν μονοκούκι αριστερά είναι όμως τόσο αριστεροί όσο και ο Μωάμεθ!

      Δόξα και Τιμή στους Γάλλους λαϊκούς αγωνιστές!

      Σε εκείνους που δεν λύγισαν μπροστά στη φίμωση, στη χλεύη και τη συκοφαντία!

      Σε εκείνους που κλείσανε τα αυτιά τους στις γελοίες εκκλήσεις των ΜΜΕ της μπουρζουαζίας!

      Σε εκείνους που στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη κτηνωδία της κρατικής και παρακρατικής καταστολής!

      Δόξα και τιμή σε όλους εκείνους που ποτίζουν τη γη των πατέρων τους με το αίμα τους!

      Ζήτω η Νίκη!

      Πηγές:

      https://www.rt.com/news/450185-rodrigues-yellow-vests-france-macron/

      https://ripostelaique.com/les-milices-gauchistes-utilisees-par-castaner-contre-les-gilets-jaunes.html

      http://redskywarning.blogspot.com/2019/02/macron.html

      https://www.protothema.gr/world/article/838672/marin-lepen-ti-einai-ta-kitrina-gileka-me-ta-opoia-flertarei-gia-tis-euroekloges/

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!