Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Πώ - πώ "δούλεμα"! Κ Α Μ Α Ρ Ω Ν Ε Ι και απο πάνω!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΟΤΑΝ "ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
"ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ" ΝΑ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ
ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ;
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ
ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΗΡΕ Ο
ΜΙΣΗΤΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ
ΓΗΣ, Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ;




Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΝΑΙ! "ΚΑΤΑΦΕΡΕ" ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ
(ΑΡΧΙ-ΓΚΑΦΑΤΖΗ) ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ.
"ΜΕΤΡΑΕΙ" ΟΜΩΣ ;
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ (!) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!
ΑΜ, ΠΩΣ;
('ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ';)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΔΕΙΤΕ "ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ"!
ΟΥΤΕ ... Α Δ Ε Λ Φ Α Κ Ι Α  ΝΑ ΗΤΑΝ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΛΕΤΕ, ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, 
ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ (ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ)  ΤΙΤΛΟΥΣ, ΓΙΑ
ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΠΟΥ ΤΟΝ ...ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ; ; ;
[ΕΙΚΟΝΑ από :http://www.afirimeno.com/2017/11/blog-post_22.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Πήρε και βραβείο για την προδοσία της Μακεδονίας ο Τσίπρας!
    Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

    «Ποτέ δεν πίστευα και ιδίως στις δύσκολες εποχές του 2015 ότι 4 χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ και θα παραλάμβανα αυτό το Βραβείο από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας», είπε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, η οποία έγινε στα πλαίσια της βραβεύσεως του ιδίου και του Ζόραν Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ο Τσίπρας, όσο και ο Ζάεφ έλαβαν τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού της Βαυαρίας και το βραβείο Ewald von Kleist καταχειροκροτούμενοι από το 500 και πλέον προσκεκλημένους, εντός της λίστας των οποίων βεβαίων δεν βρισκόταν ούτε ένας απλός Έλληνας.

    «Επέδειξαν θάρρος για να λύσουν με καλό τρόπο και στην Ελλάδα και στη “Βόρεια Μακεδονία” ένα σημαντικό πρόβλημα και σας συγχαίρω γι αυτή την επιτυχία», είπε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και μας θύμισε τα ηχηρά χειροκροτήματα των ξένων αντιπροσώπων στις Πρέσπες, την ίδια ώρα που ο Λαός ξυλοκοπούταν από τα ΜΑΤ του Σύριζα.

    Ζαλισμένος από τα βραβεία και τα χειροκροτήματα των ξένων, ο Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ή πιθανόν δεν ενδιαφέρεται για μία σαφή αντίφαση: ήτοι την αντίφαση ανάμεσα στην Βούληση του Ελληνικού Λαού που φτύνει τους συριζαίους και των ξένων που τους χειροκροτούνε.

    Αυτή η αντίφαση, η οποία δεν εκδηλώνεται μονάχα στο θέμα της Μακεδονίας μας, αλλά είναι γενικότερη, θα είναι καθοριστική για το πολιτικό μέλλον της χώρας, ζωντανεύοντας τον χειρότερο εφιάλτη των πολιτικάντηδων και γλυκιά ελπίδα των Ελλήνων, την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

    Ας μην ξεχνάει ο Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του τα λόγια του Καποδίστρια: «ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης»!

    Κώστας Αλεξανδράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ [ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ-ΕΡΠΟΝΤΑΣ-ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ-ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ-ΔΩΡΟΔΟΚΩΝΤΑΣ] ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΧΟΝΟΙΩΝ-ΤΩΝ ΑΚΑΡΠΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ-ΤΩΝ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΩΝ-ΤΩΝ ΟΛΕΘΡΙΩΝ ΠΡΟΣΤΡΙΒΩΝ-ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΕΡΓΩΝ ΨΕΥΤΟΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ-ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ-ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ....ΔΕΥΤΕΡΟΝ...ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΕΝΟΥΣ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ-ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟ Σ ΑΥΤΟΝ.... ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ....Σ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ,ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ-ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ-ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ-ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΩΣ Η ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ......ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!