Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η 'C.Ι.Α.' φτιάχνει τα ψηφοδέλτια στα Σκόπια...


Αποτέλεσμα εικόνας για us embassy skopje

Η αμερικανική πρεσβεία στά Σκόπια* επέλεξε (...) για πρόεδρο της Βόρειας (Βαρντάρσκας) την πρώην Κομμουνίστρια Γκόγκα Σόρος την οποία πρότειναν ως υπερκομματική στον Ζάεφ και τον Αχμέτι , οι οποίοι δεν την αποδέχτηκαν, σε αντίθεση με τον πνιγμένο κ. Μιτσκόσκι που την πέρασε από το Συνέδριο και την έβγαλε πρώτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για cia logo

 Αποτέλεσμα εικόνας για us embassy skopje

Επειδή όμως η εκλογική πελατεία του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ δεν ενθουσιάστηκε, η αμερικανική πρεσβεία επιθυμεί ένα «Ντέρμπι» και πιέζει τον Αχμέτι να ψηφίσει τον Νίκλοα Ντιμιτρόφ. 
΄Ετσι πιστεύουν ότι θα πιάσου το 50% συμμετοχή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Z.Zaef

Ο αρχηγός του (εντελώς αλβανο-ελεγχομένου) 'DUI' Αλί Αχμέτι, μετά τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ ερωτήθηκε για τον Νίκολα Ντιμιτρόφ, και είπε ότι δεν ήθελε να υποστηρίξει υποψηφίους, γιατί υπάρχουν δημοσκοπήσεις με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

http://deltio11.blogspot.com/2019/02/cia.html

===========================

* ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ!
Η αμερικανική πρεσβεία στά Σκόπια, είναι περιέργως η 3η μεγαλύτερη πρεσβεία των ΗΠΑ στήν Υδρόγειο!
Και όπως ανέφεραν στην χθεσινοβραδυνή νέα 36η εκπομπή του 'mr.V', το κτίριό της (πάλι!) περιέργως διαθέτει (κατά τις σκοπιανές εφημερίδες) ...12 υπόγειους ορόφους!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!