Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ένα αλλοιώτικο σκυλάκι, που ΤΙΜΑ τήν ΜΝΗΜΗ του κυρίου του!


Ο 'Χάτσικο' της Ναυπάκτου !– Συγκλονίζει ο σκύλος που ζεί πλάϊ στο εικόνισμα του αφεντικού του, στο σημείο που σκοτώθηκε!
Η ιστορία του 'Χάτσικο' είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο σκύλος που έμεινε για χρόνια να περιμένει το αφεντικό του που έφυγε από τη ζωή ενέπνευσε ακόμη και το Χόλλιγουντ. 
Τα συμπαθή τετράποδα δεν αποκαλούνται τυχαία, οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου, καθώς αποδεικνύουν συνεχώς πόση αγάπη διαθέτουν για εκείνους του τα φροντίζουν....
Αποτέλεσμα εικόνας για ο Χάτσικο της Ναυπάκτου
Ετσι και με την περίπτωση του σκύλου από την περιοχή της Ναυπακτίας.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πέθανε σε τροχαίο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το 'nafpakianews.gr', ο 40χρονος Χάρης βρήκε τραγικό θάνατο στην Παλαιά περιφερειακή οδό στον ποταμό Εύηνο πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγο νωρίτερα είχε χάσει την ζωή του σε τροχαίο και ο αδερφός του.
Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο σκύλος του 40χρονου βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, 12 χιλιόμετρα από το σπίτι του άνδρα και έκτοτε παραμένει εκεί. 
Εδώ και ενάμιση χρόνο και παρά τις προσπάθειες κάποιων να τον φιλοξενήσουν, ο σκύλος επιστρέφει στο σημείο του δυστυχήματος.
Αποτέλεσμα εικόνας για ο Χάτσικο της Ναυπάκτου
Οι άνθρωποι που μένουν στην γύρω περιοχή φροντίζουν να του πηγαίνουν νερό και τροφή, ενώ δείχνουν ιδιαίτερα συγκινημένοι από την επιμονή του να βρίσκεται πλάϊ στο αφεντικό του.
Αποτέλεσμα εικόνας για ο Χάτσικο της Ναυπάκτου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=186&v=gwcH---XbZs

Το τοπικό μέσο 'Nafpaktianews.gr' κατέγραψε τον σκύλο που επιμένει να στέκεται πλάϊ στο εικόνισμα που στήθηκε στην άκρη του δρόμου μετά τον τραγικό θάνατό του.
εσχατη γραμμη ανασχεσεως
&
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!