Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΟΛΟΙ νά είμαστε ΕΚΕΙ! Ο Λ Ο Ι !

Αποτέλεσμα εικόνας για μοναχός Ιουστίνος Φρέαρ του Ιακώβ

Συμφώνως με ανακοίνωση του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Αμαρουσίου, (διασταύρωση οδών Μητροπόλεως & Παναγίας) αύριο 15η Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30΄, θα μιλήσει στους πιστούς ο αγωνιστής Μοναχός Ιουστίνος απο τους Αγίους Τόπους, φ ρ ο υ ρ ό ς σταθερός και ακοίμητος του θρυλικού προσκυνήματος στο 'Φρέαρ του Ιακώβ'.

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για μοναχός Ιουστίνος Φρέαρ του Ιακώβ

Ο Μοναχός Ιουστίνος έχει στό ιστορικό του απο πολλών ετών αμέτρητες απόπειρες ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ από τοπικά ακραία στοιχεία Εβραίων και μή, από τα οποία χάριτι Θεού, ε π έ ζ η σ ε !

Αποτέλεσμα εικόνας για μοναχός Ιουστίνος Φρέαρ του Ιακώβ

Θά έχει ιδιαιτέρα βαρύτητα ο λόγος του και οι μοναδικές του εμπειρίες μετά απο δεκαετίες υπηρεσίας του στο πράγματι πολύ δύσκολο έως επικίνδυνο αυτό προσκύνημα, όπου θυμίζουμε το 1979 φανατικοί Εβραίοι κατέσφαξαν τον προκάτοχό του και ήδη Άγιο της Εκκλησίας μας, αρχιμανδρίτη Φιλούμενο εκ Κύπρου.

Αποτέλεσμα εικόνας για μοναχός Ιουστίνος Φρέαρ του Ιακώβ

Αποτέλεσμα εικόνας για μοναχός Ιουστίνος Φρέαρ του Ιακώβ

ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΥΤΗ!

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια που το δημοσιεύσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά.
      Ο Ναός ξεχείλισε απο πιστούς και το κλίμα ήταν συγκινητικό.
      Ενώπιον λοιπόν ομάδος κληρικών και πλήθους λαού, ο χάριτι Θεού ακμαίος π.Ιουστίνος περιέγραψε τον ΑΓΩΝΑ του όλες αυτές τις 4 δεκαετίες που υπηρετεί στο προσκύνημα του Φρέατος του Ιακώβ, αμέσως μετά τον άγριο ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ του Αγίου προκατόχου του αρχιμανδρίτου Φιλουμένου εκ Κύπρου το 1979.
      Ανέφερε τίς ...56 τρύπες από ΣΦΑΙΡΕΣ στήν πύλη του προσκυνήματος που τον έταξε ο Θεός και τις άνω των 30 αποπειρών δολοφονίας του!!!
      Τόνισε με τα μελανώτερα χρώματα τήν απαράδεκτη ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ που μαστίζει κυριολεκτικώς τα προσκυνήματα και τήν απίστευτη έως απαράδεκτη αδιαφορία απο Ορθοδοξες Εκκλησίες γιά την αποστολή ΕΜΨΥΧΟΥ βοηθείας, αφού σταδιακώς οι λίγες δεκάδες Αγιοταφίτες (λόγω ηλικίας) λιγοστεύουν δραματικώς...
      Μεταξύ άλλων μας έκανε εντύπωση, ότι μιλώντας γιά "βοήθεια" ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ απο τους όποιους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ή και ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ άρχοντες που απέδειξαν έως σήμερα ότι δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ της Αγιοταφικής Αδελφότητος...
      Είθε με τήν Χάρη Του ο Ύψιστος να ανατρέψει τήν νοσηρή αυτή κατάσταση, χάριν της Πίστεως αλλά και του Ελληνισμού του οποίου η σημαία ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ σε κάθε προσκύνημα!
      Αμήν!
      Γένοιτο!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!