Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Καμμία Σωτηρία Γι Αυτήν Την Χώρα! Χ Α Ρ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Άρματα Μάχης (!!!) Αποδυναμώνοντας Οικειοθελώς Τον Ελληνικό Στρατό!!!! Υπάρχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ λογική;;;




Το 1993 παραχωρήθηκαν στον Ελληνικό Στρατό 500 οχήματα από την πρώην Ανατ.Γερμανία BMP-1. 
Μέχρι την έλευση των ΒΜΡ-1 ο Ελληνικός στρατός δεν διέθετε ΤΟΜΑ. 
Η ένταξη των οχημάτων αυτών, έδωσε κάποια αυξημένη δύναμη πυρός στο Ελληνικό μηχανοκίνητο πεζικό, που όμως δέν αξιοποιήθηκε σωστά, με τα γνωστά αποτέλεσμα της αποσύρσεως - παροπλίσεως!

Φυσικά το χεράκι τους για να συμβεί αυτό έβαλαν (ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;) οι ΗΠΑ, που μας υποχρέωσαν να παραδώσουμε περίπου 250 'BMP-1' ....δωρεά στο Ιράκ, και κάτι παραπάνω από 90, τώρα πρόσφατα στην Αίγυπτο!

Δεν έλειψαν οι προτάσεις αναβάθμισης για τα ΒΜΡ-1, αλλά ποτέ δεν έγιναν σοβαρές σκέψεις για κάτι τέτοιο, μια λύση που θα έδινε πνοή στην ΕΛΒΟ, και φτηνή αλλά αξιόπιστη λύση στην σπαραζόμενη χρεοκοπημένη χώρα μας!

Φυσικά Χώρες όπως Ρωσία, Ουκρανία, Τσεχία, Σλοβακία-και άλλες, δεν τα πέταξαν, αλλά έβγαλαν προγράμματα αναβαθμίσεώς  τους, που σας παρουσιάζουμε σε φωτογραφίες!

Το κωμικοτραγικό αυτής της υπόθεσης είναι, ότι στην Κύπρο που τα έχει πραγματικά ανάγκη,  δεν δώσαμε ούτε σάλιο από τα ΒΜΡ-1.....

Τι να λέμε τώρα....

Καληνύχτα!







Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr

https://priftisnews.blogspot.com/2019/10/blog-post.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. "Είχα κάποτε μια χώρα, που την έλεγαν Ελλάδα,
    τώρα κουρελιασμένη και σακατεμένη,
    δε θέλει να με ξέρει, υπομένει και αναμένει,
    την οριστική ταφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ "ΚΑΛΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΜΑΣ" ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΕΦΘΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ...Δ Ω Ρ Ε Α 2 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;;;
    Ω ΝΑΙ!
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ...ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ..."ΨΩΡΟΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙΑ" ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ;....
    (ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν υπήρχαν έστω και 100 'Ελληνες με όρχεις σε μέγεθος πεπονιού θα έπρεπε να μπουκάρουν ένοπλοι στο ΥΠΕΞ και στο ΥΠΕΘΑ και να "φάνε" εκεί μέσα όσους περισσότερους μπορούσαν. 'Ετσι τιμωρούνται οι προδότες, έτσι εξαφανίζεται σιγά-σιγά η πολιτική λέρα. Κατ' αυτό τον τρόπο απελευθερώνεται η Πατρίδα!!! 'Ετσι ανακτούμε την ελευθερία μας!!! 'Οχι με παχιά στομφώδη λόγια και διαπιστώσεις μέσα από φόρουμ και διάφορα "πατριωτικά" μπλογκ! Με παρόμοιο τρόπο θα πρέπει να απαντηθεί οποιαδήποτε προδοτική απόφαση εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων. Η προαναφερθείσα ενέργεια δεν είναι ούτε ακραία ούτε τρομοκρατική. Ακραίο και τρομοκρατικό είναι το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας που έχει επικαθήσει στο σβέρκο μας με το πρόσχημα της "δημοκρατίας" και της επαράτου "μεταπολιτεύσεως" γιά 45 συναπτά έτη και μας ρουφά το αίμα. Σε κάθε δυνατή ευκαιρία μάς προδίδει, καταπατώντας τα εθνικά μας δίκαια ή δείχνει τον "ψευτοανθρωπισμό" και τις "ευαισθησίες" του προς αλλόφυλους και αλλόθρησκους εχθρούς της πατρίδας και του έθνους μας, ανοίγοντάς τους τις πύλες διάπλατα να εισέλθουν ως νέοι ιδιοκτήτες αυτής της γης.
    Η παραπάνω αρχικώς αναφερόμενη ενέργεια, σαφώς θα είχε αντίκτυπο και στα όσα εξυφαίνονται με τους λαθρομετανάστες από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου, παραδίδοντας την πατρίδα μας στα ισλαμικά ανθρώπινα υβρίδια δημιουργώντας συνθήκες πλήρους ισλαμικής κατοχής γιά εμάς του 'Ελληνες. Θα είχε αυτομάτως λυθεί το ψευδώς αποκαλούμενο "μεταναστευτικό"... Τα μαυριδερά, αυτά, ανθρωπάρια θα έκαναν την δυσάρεστη διαπίστωση ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν αστειεύονται. Πολύ ορθά θα σκέφτονταν ότι, εφόσον στράφηκαν κατά του ίδιου τους του κράτους απαιτώντας την ελεύθερία τους σίγουρα θα στραφούν και εναντίον μας. 'Ετσι, ακόμα και όσοι δεν θα ήξεραν κολύμπι θα φόραγαν από ένα σωσίβιο και βουρ πίσω στην Τουρκία!!! Θα κοιτούσαν να εξαφανιστούν όπως και όσο γρήγορα μπορούσαν.
    Δωρεά πολεμικού υλικού, προς οποιαδήποτε χώρα και γιά τον οποιοδήποτε λόγο, το οποίο καλύπτει πρωτίστως τις αμυντικές ανάγκες της πατρίδας μας, χωρίς να έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες ειδικές συμφωνίες, αποτελεί μία από τις ύψιστες μορφές εσχάτης προδοσίας!!! Είναι σαν κάποιος να παίρνει την μπουκιά από το στόμα του παιδιού του και να τη δίνει σε ξένο παιδί... Να πεθάνει, δηλαδή, από την πείνα το παιδί του γιά να ζήσει το ξένο;;; Με ποιά λογική;;; Τέτοιες αποφάσεις, από το εγχώριο πολιτικό προσωπικό, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας δεν θα έπρεπε να μείνουν αναπάντητες καθ' οιονδήποτε τρόπο από έναν λαό που είναι αξιοπρεπής, και σέβεται την ιστορία και την πατρίδα του. Εφόσον οι Αμερικανοί μάς κουνούν το δάχτυλο και οι πολιτικοί ως γνήσιοι οσφυοκάμπτες και σφουγγοκωλάριοι υπακούουν στα κελεύσματα του εκάστοτε ξένου, θα μπορούσαν εάν ήθελαν, και διέθεταν λίγη τσίπα, να ζητήσουν αποκατάσταση των 340 δωρησθέντων αρμάτων με ισάριθμη ή και παραπάνω ποσότητα, π.χ. "Abrahms" ή οποιουδήποτε άλλου τύπου, προς έτι περαιτέρω ενίσχυση της άμυνάς μας.

    Λεγεωνάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!