Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΒΑΡΕΘΗΚΕ τελείως ο Άραβας! Finally, Someone had a meltdown about Islam !

Αποτέλεσμα εικόνας για Finally, Someone had a meltdown about Islam
Ε Ξ Ε Ρ Ρ Α Γ Η  ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ
ΔΕΙΤΕ!


Σχετική εικόνα
ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ !!!





ΕΓΓΡΑΦΗ

Source: MemriTv

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Μέσα σε μια εποχή όπου ψευτο-"κυβερνά" ο σατανάς, κατά παραχώρηση του Θεού και εξαιτίας της πνευματικής-ηθικής πτώσης των λαών, η οποιαδήποτε δημόσια ομολογία της αλήθειας θεωρείται εντελώς ανεπίτρεπτη και απαγορευμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε παρόμοια φάση βρίσκομαι με τους κομμουνιστές που μάχονται "υπέρ" των λαών και στην πραγματικότητα μισούν τους λαούς, μισούν τις ανθρώπινες ελευθερίες, μισούν την ισότητα, μισούν τους Έλληνες κ.ο.κ Πότε θα ξυπνήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ.......ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ "!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' αυτόν τον δυστυχή που έβγαλε το γράσσο από τα μάτια και επιτέλους είδε την αλήθεια, ειλικρινά, του εύχομαι δύο πράγματα :

    1) Μην τον βρει καμμιά συμφορά μετά από όλο αυτό το ξέσπασμα και του κόψει τον λαιμό κανένας "δικός" του!!! Τα όσα αναφέρει και με τον τρόπο που το κάνει αποτελούν μορφή "εσχάτης προδοσίας" γιά τους ισλαμιστές...

    2) Να γνωρίσει την Ορθοδοξία και να αναγεννηθεί πνευματικά!

    Καλό θα ήταν να κάνει και μιά βόλτα από δω, μπας και καταφέρει να ανοίξει τα μάτια και στους δικούς μας "ψυχοπονιάρηδες" που μιλούν με τόσο πονεσιάρικα λόγια γιά τους υπανθρώπους που έχουν εποικίσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!