Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

12χρονο τζιχαντιστικό λαθρομεταναστόπουλο, αφού τα ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ στο Νοσοκ.ΠΑΙΔΩΝ, επιτέθηκε με στυλό να ...βγάλει τα μάτια (!!!!) Νοσηλευτού, μετά Άρπαξε και ψ α λ ί δ ι...!!!

Άρπαξε και ψαλίδι (!!!) από νοσηλεύτρια, γιατί με το στυλό δεν μπορούσε να κάνει «ικανοποιητική» δουλειά…


 

Αύριο, θα είναι συμμαθητής των παιδιών σου ΜΛΚ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ... ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Τελικά, αν δεν δείτε τα παιδιά σας και τις οικογένειές σας να σφάζονται σωρηδόν από τα λαθρομουσλίμια, δεν πρόκειται να ξυπνήσετε...

Οι εισαγγελίσκοι που υλοποιούν τις καθημερινές χιλιάδες μηνυτήριες αναφορές του "ΕΘΝΙΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ", τι έχουν να πουν για την εγκληματικότητα των λάθρο, που έχει κτυπήσει ταβάνι;;;


Καλλιόπη Σουφλή 




Άρπαξε και ψαλίδι από νοσηλεύτρια γιατί με το στυλό δεν μπορούσε να κάνει «ικανοποιητική» δουλειά…

Δείτε το βίντεο και φρίξτε!  


αττικα νεα
Πηγή


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Ο σατανάς, χρησιμοποιώντας τους επίγειους συνεργάτες του, προσπαθεί λυσσωδώς να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια Μουσουλμανική χώρα.
    Διότι ο σατανάς μισεί τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό.
    Δεν θα πετύχει όμως τελικά, αυτό το σατανικό σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικότατα "ενσωματωμένα"αλητάκια.Πείτε μου τώρα τι κοινό έχουν αυτά τα αφροασιατικά κουράδια,με τα Ελληνόπουλα που μεταναστεύουν έξω.Και δεν είναι μια και δυο οι περιπτώσεις όπου παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά.Πάντως αλγεινή εντύπωση μου κάνει,που δε βρέθηκε ένας ενήλικας να του σκάσει δυο σφαλιάρες μπας και στρώσει χαρακτήρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!