Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

17χρονος εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια, πέθανε από εγκεφαλικό, μπροστά στον υπολογιστή του......

ΓΟΝΕΙΣ!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ;
Δ Ι Α Β Α Σ Τ Ε  ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩ!

ΑΛΛΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΟ ΕΘΙΣΜΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Piyawat Harikun

Έμενε ξύπνιος όλη νύχτα και όταν ξημέρωνε έκλεινε τις κουρτίνες και συνέχιζε να παίζει, περνώντας ώρες μπροστά από τον υπολογιστή του. Οι γονείς του, του πήγαιναν φαγητό στο δωμάτιό του και του ζητούσαν να σταματήσει αλλά εκείνος δεν έκανε πίσω από την εμμονή του. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό: Ο 17χρονος Piyawat Harikun από την Ταϊλάνδη πέθανε μπροστά στον υπολογιστή του, έχοντας περάσει όλη τη νύχτα παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Piyawat Harikun

Όπως λένε οι γονείς του μετά από ένα Σαββατοκύριακο χωρίς διάλειμμα, ο πατέρας του μπήκε στο δωμάτιο του γιου του και τον βρήκε πεσμένο κάτω από την καρέκλα του.

Στο γραφείο του υπήρχε ένας σωρός κουτιά από delivery φαγητού και ένα μπουκάλι αναψυκτικού. Τα ακουστικά του ήταν ακουμπισμένα δίπλα.

Ο τραγικός πατέρας προσπάθησε να κάνει ανάνηψη στο παιδί του, αλλά μάταια.

Σχετική εικόνα

«Φώναζα το όνομά του, του έλεγα «ξύπνα!» αλλά δεν ανταποκρινόταν, το έβλεπα πως ήταν νεκρός», περιγράφει στη Daily Mail.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το αγόρι πέθανε από εγκεφαλικό, το οποίο αποδίδουν στο αδιάκοπο παιχνίδι του, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σχετική εικόνα

Οι γονείς του νεαρού παραδέχθηκαν πως ο γιος του ήταν εθισμένος στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και προειδοποίησαν άλλους γονείς να μην αφήσουν τα παιδιά τους να πάθουν το ίδιο.
«Ο γιος μου ήταν έξυπνος, πάντα είχε καλές επιδόσεις στο σχολείο, αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα με τον εθισμό του» τόνισε.

«Προσπάθησα να τον προειδοποιήσω για τις ατελείωτες ώρες που έπαιζε κι εκείνος υποσχέθηκε να τις περιορίσει, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. 
Πέθανε πριν προλάβει να αλλάξει. 
Θέλω ο θάνατος του γιου μου να αποτελέσει παράδειγμα για τους γονείς που έχουν παιδιά εθισμένα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. 

Πρέπει να είναι πιο αυστηροί στις ώρες των παιχνιδιών αλλιώς θα δουν τα παιδιά τους να καταλήγουν σαν τον γιο μου».


Πηγή: Politis Online

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!