Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ξ Ε Σ Η Κ Ω Μ Ο Σ…!!! Η ΘΡΑΚΗ ΟΡΘΙΑ…!!! Αντίσταση στην Εισβολή με ΜΕΓΑΛΗ Κινητοποίηση στο τελωνείο των Κήπων!



Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα σχηματίσουν στο τελωνείο των Κήπων οι συμμετέχοντες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται για το μεταναστευτικό!

"Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς"


Η δράση, όπως αναφέρει το 'inkomotini' και άλλες τοπικές ιστοσελίδες θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

«Συναντιόμαστε οι Θρακιώτες στο τελωνείο Κήπων του Έβρου για να καλέσουμε την Κυβέρνηση να πράξει το κυριότερο καθήκον της: να στεγανοποιήσει τα σύνορα, παρέχοντας έτσι στοιχειώδη ασφάλεια στην ακριτική περιοχή μας.

Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα ζητήσει το αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη που κατήντησε ζητούμενο στις ημέρες μας».

Από την Κομοτηνή θα υπάρχει και λεωφορείο για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων, με ελάχιστο κόμιστρο 2 ευρώ – Τηλ. επικοινωνίας: 6936729995.
Όπως αναφέρεται επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή διαρκώς εμπλουτίζεται, και οι σχετικώς ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6974810573.»
Eπίσης η ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» που συμμετέχουν δυναμικά σε πατριωτικές εκδηλώσεις όπως και αυτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στην δράση.

πηγη

&


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. > Βγαίνουν τα όπλα στο Κιλκίς: Πεζές περιπολίες ξεκινούν οι κάτοικοι
    –> Παρενοχλούν ανήλικες Ελληνίδες οι μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!