Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Τά μυαλά σου και μιά ΛΙΡΑ! ("Άνθρωπος α γ ρ ά μ μ α τ ο ς, ξύλον απελέκητον"!) - ΒΙΝΤΕΟ

Νοτοπούλου: Η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ...."αρτιμελής" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για νοτοπουλου τσεο

Μετά τον «τσέο», όπως χαρακτηριστικά είχε αποκαλέσει το 'CEO' της 'Thomas Cook', η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  ξ α ν α χ τ ύ π η σ ε  μιλώντας αυτή την φορά για την Προανακριτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ......

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

Σχετική εικόνα

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον 'ΣΚΑΙ' υποστήριξε, ότι η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την Novartis θα είναι… «αρτιμελής»!

Σχετική εικόνα

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στην Προανακριτική για τη Novartis, μετά και την αποπομπή Πολάκη και Τζανακόπουλου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, πως η εκπροσώπηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της στην Επιτροπή «θα είναι αρτιμελής»… όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Νόμος!




https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/820167_den-ehoyn-telos-oi-lektikes-gkafes-tis-knotopoyloy-i

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Θέλει το βούρλο να κρυφτεί και η βλακεία δεν το αφήνει.Στα χνάρια του αμόρφωτου ξετσίπα και Θεσσαλονικιά σκουπιδιάρισσα αν δεν κάνω λάθος.Αν είχαν και κάποιον του δημοτικού,θα έπαιρνε ακόμη πιο υπεύθυνη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Boλεμένη" και η αδελφούλα της (έγραψαν οι εφημερίδες) στο Κρατικό Θέατρο Β.Ελλάδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!