Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΤΙ; ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕ ! Υγειονομικό υλικό για το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών από ....Τουρκία! ! ! !



ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ; 
ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Υγειονομικό υλικό που προορίζεται για το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με χώρα προέλευσης την ...Τουρκία!

Θα προβλέψουμε τι θα απαντήσουν: όλα είναι νόμιμα, έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και αυτή ήταν η χαμηλότερη προσφορά που υπήρχε.

Αποτέλεσμα εικόνας για GRABBING HAIR

Άρα δεν υπάρχει θέμα;

Υπάρχει και είναι μεγάλο. 

Σχετική εικόνα

Γιατί αν είναι να ακολουθούμε διαδικασίες και το “νόμο της ελεύθερης αγοράς”, για να αγοράζουμε υλικά για τις Ένοπλες Δυνάμεις από την Τουρκία, μάλλον κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

http://www.oparlapipas.gr/


Σχετική εικόνα

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Ποιος έχασε την αξιοπρέπειά του για να τη βρουν οι στρατηγοί μας;Ανέκαθεν ήξερα ότι έχουμε φθηνιάρηδες πολιτικούς,τώρα με λύπη μ ου διαπιστώνω ότι έχουμε και φτηνιάρηδες/ξεφτιλισμένους στρατιωτικούς.Με αυτές τις προϋποθέσεις μας βλέπω σε λίγο οθωμανική αποικία.Στην υγειά μας.
    Το ηθικό του στρατεύματος δεν πέφτει από τις απειλές της τουρκιάς,αλλά από τις επιλογές της στρατιωτικής ηγεσίας που παραμένει φοβική,ανύπαρκτη ,ανίκανη και άφωνη στον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!