Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

ΓΟΝΕΙΣ τόν ΝΟΥ σας! Εξεδόθη τό πρώτο βιβλίο - ΟΛΕΘΡΟΣ ! (Η Εκκλησία επιτέλους θά ΜΙΛΗΣΕΙ, ή κάνει ...'τζίζ';;;)

ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ....

Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων (...), αλλά και με αφορμή την κυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια, οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: (Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες).
Αποτέλεσμα εικόνας για εκδοσεις ικαρος παιδικα βιβλιαΣχετική εικόνα

Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη “οικογένειες Ουράνιο τόξο”, για τις οποίες έχουμε αναφερθεί στην 'Αθέατη γνώση'.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ,
 ΟΙ 2 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
MARY HOFFMAN
ΚΑΙ Ο ROS ASQUITH,
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά, δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως "παιδικό βιβλίο"!

Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αυτού του βιβλίου, έκριναν σωστό, να πρωτοπορήσουν και να προωθήσουν την ανωμαλία, παραφράζοντας την λέξη < <οικογένεια>> και παρουσιάζοντας μας ως λογικό με την φύση (φυσιολογικό) ένα ζευγάρι λεσβιών, η ομοφυλόφιλων με παιδιά, με απώτερο σκοπό να μολύνουν τις εύπλαστες ψυχές των μικρών παιδιών.

Το εικονογραφημένο βιβλίο, στην προσπάθεια του να μας παρουσιάσει τις διάφορες μορφές οικογένειας, αναφέρει ότι: κάποια παιδιά έχουν ...δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες!

Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, (σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου) εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους.

Ένα βιβλίο που τα παιδιά θα αγαπήσουν (;) και θα θέλουν να διαβάζουν ξανά και ξανά...

Το βιβλίο κέρδισε το 'School Library Association Information Book Award' στην κατηγορία κάτω των 7.....

Δυστυχώς, το πιο δυσάρεστο είναι ότι παρατηρώ διάφορες ομάδες και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο να επευφημούν και να προτείνουν ως ιδανικό το συγκεκριμένο βιβλίο.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/
&
&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Στις δυο σελίδες της φωτογραφίας απουσιάζει τελείως σκίτσο με μπαμπά και μαμά μαζί. Τα παιδιά δεν πρέπει να τα βλέπουν αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί εκδοτικοί οίκοι στην Ελλάδα ανήκουν στην Μασονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!