Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Α-ΜΕ-ΤΑ-ΝΟ-Η-ΤΟΣ! Ο Κουτσούμπας «υποδέχθηκε» στα γραφεία του Κ.Κ.Ε., ένα τεράστιο πορτρέτο του Στάλιν και ένα πίνακα του Λένιν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΚΕΤΗ  Α Ν Α Γ Ο Υ Λ Α !

Ο ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ 66 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ...ΙΝΔΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ' ; ; ; ; ;
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται
ΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ...ΚΑΚΟ
ΨΟΦΟ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ"!
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ...1953;
ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ
ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Γ  Ι  Α  Τ  Ι ;
Φανταστείτε μία ανάλογη φωτογραφία του Ν.Μιχαλολιάκου και του Η.Κασιδιάρη να ποζάρουν με καμάρι δίπλα στο πορτραίτο του ...Χίτλερ.
Τί θα είχε συμβεί;
Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας νέος
ΑΠΟ ΤΟ ...ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ
ΠΕΡΙΣΣΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.
ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ( Π Α Ν Τ Α! ) ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ!

Ενώ γιά τον Δημητράκη τον Κουτσούμπα, τον μόνιμο υπάλληλο του καραμαρξιστικού Περισσού ...παιδιόθεν, ούτε γάτα, ούτε ζημιά; 
Τί είναι κύριοι "δημοσιογράφοι" ο (κάθε) Κουτσούμπας;
Ιερή Αγελάδα τάχα;

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας νέος

Και επιπλέον ο Κασιδιάρης να είναι καθηγητής του Ε.Μ.Π., όπως o εκ δεξιών Γ. Μπάφας, οποίος σπούδασε στην Ανατολική Γερμανία, (όπως ακριβώς και ο Νίκος Κοτζιάς!) ενθουσιάστηκε από το καθεστώς (όπως ακριβώς και ο Νίκος Κοτζιάς!) και έγινε θιασώτης του μέχρι σήμερα.

Γ.Γ.Γ



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Του δημοσιοκάφρους,δεν τους ενοχλούν κατά πως φαίνεται τα σταλινικά απολιθώματα,παρά μόνο η "ναζιστική" Χρυσή Αυγή!!
    Εμετός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αηδία, κατάντια, κοιμάται ο λαός μας! Καμαρώνουν δίπλα στο πορτρέτο του σφαγέα που κόστισε εκατομμύρια ζωές σε Ρωσία και Ευρώπη. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! Να τους τελειώσουν τα χρήματα, να εξαφανιστούν σταδιακά από την κοινωνία αυτά τα κτήνη. Έλεος πια, βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας. Και όσο βλέπω απαθείς μλκες γύρω μου ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να πρωτοβαρέσω. Δεν είναι Έλληνες αυτοί. Που είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;; Αϊ στο διάβολο πια, δεν είναι χώρα αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη, για να καταλάβουμε. Καθηγητής του ΕΜΠ έφερε δώρο πορτραίτα του Στάλιν και του Λένιν στον Κουτσούμπα; Αν ήταν του Χίτλερ, τι θα γινόταν; Και δικαίως θα γινόταν. Απόδειξη οτι μας θέλουν ζώα κοιμισμένα.

    Ξυπνάτε επιτέλους! Ο Στάλιν εισέβαλλε στην Πολωνία στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σε συνεργασία με τους Ναζί. Επέβαλλε σκληρή δικτατορία στη Ρωσία, κόσμος συγκεντρώνονταν σε στρατόπεδα και πέθαινε από φτώχια και από κακουχίες. Χωρίς τον Στάλιν, δεν θα υπήρχε Χίτλερ. Οι δυο τους αιμοτοκύλισαν την Ευρώπη και ειδικά τη Ρωσία.

    Ποιος ξέρει πως πέθανε ο Στάλιν; Δύο μέρες χαροπαάλευε κλεισμένος μέσα στο γραφείο του γιατί κανείς δεν τολμούσε να ανοίξει την πόρτα να του μιλήσει, ούτε καν για να δει αν είναι καλά. Τα ξέρει αυτά ο καθηγητής; Βρωμιά και σήψη. Καταβρώμισαν την κοινωνία.

    Πότε θα ξεσηκωθούμε να την καθαρίσουμε;;;Πότε;;; Τι άλλο περιμένουμε να συμβεί; Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!