Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ οι ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ: ΕΦΤΙΑΞΑΝ ....ΠΑΡΚΟ (!!!) επάνω σέ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ !!!!......




Σε μια ακόμη απόδειξη του πόσο τιποτένιοι είναι και πόσο μισούν οτιδήποτε χριστιανικό προχώρησαν οι… φίλοι μας Τούρκοι.



Συγκεκριμένα, έχτισαν πάρκο στην νοτιοανατολική Τουρκία, που χτίστηκε στην κορυφή χώρου που βρίσκονται τάφοι Αρμενίων και Ασσύριων!



Το πρόσφατα διαμορφωμένο πάρκο στην πόλη του Mardin της Dargeçit, παραδοσιακό «κάστρο» του κυβερνητικού κόμματος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), φιλοξενεί μια αίθουσα αναψυχής και μια αίθουσα γάμου....



Το έργο στην γειτονιά που ήταν γνωστό στους ντόπιους ως «Tirbik», είχε ξεκινήσει από το κράτος το 2016, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις από τους κατοίκους για την ιερότητα της γης.



Το Mardin στις αρχές του 20ου αιώνα φιλοξενούσε πάνω από 12.000 Ασσύριους και πάνω από 7.500 Αρμένιους.



Το περιστατικό αφιερώνεται εξαιρετικά στους αφελείς που υποστηρίζουν, πως άλλο ο τουρκικός λαός κι άλλο οι κυβερνώντες την Τουρκιά, πως με τον τουρκικό λαό δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, «εγώ Χριστό κι εσύ Αλλάχ, όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ» – όπως τι περιέγραψε με… καλλιτεχνικό τρόπο ο Νταλάρας…



Κ.Π.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!