Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΝΕΟ η χ η ρ ό ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ από την Ι. Μητρόπολη Πειραιώς. [βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για ιερα μητρόπολις πειραιώςΑποτέλεσμα εικόνας για ιερα μητρόπολις πειραιώς








6+ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ, ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ: 3.500, ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 2.610 https://imgur.com/ZmJcDc0
Το Γραφείο επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς εξέδωσε και δεύτερο Ανακοινωθέν, στις 19 Νοεμβρίου 2019, για το φλέγον θέμα του Μεταναστευτικού.
Για λόγους περιορισμένης χωρητικότητας στην περιγραφή του βίντεο, ακολουθούν ενδεικτικά αποσπάσματα από το Ανακοινωθέν: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ;
Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε το Γραφείο μας την ανακοίνωση, με θέμα: «Τα βαθύτερα αίτια του συγχρόνου παγκόσμιου μεταναστευτικού προβλήματος», στην οποία εκθέσαμε τις απόψεις μας για το μεγάλο αυτό σύγχρονο πρόβλημα. Αποδείξαμε με στοιχεία ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΤΥΧΑΙΑ» ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ προκειμένου να προωθηθούν οι επιδιώξεις τους για μια παγκόσμια κυριαρχία. Να γίνει ένα ανακάτεμα των λαών, ώστε να τεθούν στο περιθώριο και να εξαφανιστούν οι εθνικές, θρησκευτικές, πολιτισμικές και εθιμικές ιδιαιτερότητές τους.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;
Αυτοί είναι εκείνοι που δημιουργούν τα αίτια του προσφυγικού προβλήματος, όπως είναι οι πόλεμοι, οι εμφύλιες διαμάχες, η φτωχοποίηση κλπ, αλλά και του μεταναστευτικού με την χρηματοδότηση και προώθηση λαθραίων μεταναστών μέσω Μ.Κ.Ο.
Στην ανακοίνωσή μας κάμαμε μια απαραίτητη διάκριση, η οποία φαίνεται ότι σκοπίμως παραθεωρείται: Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
Όλοι οι άλλοι, (πακιστανοί, αυγανοί κογκολέζοι, μαροκινοί κ.λ.π.), είναι οικονομικοί μετανάστες, κατά το κοινώς λεγόμενο τυχοδιώκτες, που ήρθαν στη χώρα μας παράνομα και λαθραία, χωρίς διαβατήριο και την απαιτούμενη άδεια εισόδου και παραμονής (βίζα)...
Οι πρόσφυγες είναι αυτοί που πήραν το δρόμο της προσφυγιάς, για να γλυτώσουν τη ζωή τους από τις πολεμικές συγκρούσεις στην πατρίδα τους.
...Κατά συνέπεια, οι μόνοι που θα έπρεπε να τύχουν φιλοξενίας και να τους δοθεί άσυλο, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην πατρίδα τους, είναι οι σύριοι πρόσφυγες, ενώ οι υπόλοιποι... ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ... ...όχι μόνο διότι είναι παράνομοι, αλλά και για δύο επί πλέον πρόσθετους λόγους:
Πρώτον διότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, αφού δεν έχει πλέον τις οικονομικές δυνατότητες να τους συντηρήσει οικονομικά, να τους αποκαταστήσει επαγγελματικά και να τους αφομοιώσει κοινωνικά και πολιτιστικά. Και δεύτερον εξ’ αιτίας ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ... .....
Δυστυχώς αρωγοί σε αυτή τη σχιζοφρενική πολιτική τακτική τάχτηκαν και πολλοί εκκλησιαστικοί παράγοντες. Θέλοντας να φανούν ως «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» προς τον πλησίον,... ...προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ, σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Μάλιστα κάποιοι προσφέρουν και χώρους της Εκκλησίας, όπως μη επανδρωμένες Ιερές Μονές, για τη στέγασή τους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. Δεν λαμβάνουν υπ’ όψη τους το γεγονός ότι οι μετανάστες, φανατικοί μουσουλμάνοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν θα σεβαστούν τα όσια και ιερά της πίστεώς μας. Θα καταστρέφουν σταυρούς, εικόνες, τοιχογραφίες και γενικά ό,τι βρουν μπροστά τους που να θυμίζει Ορθοδοξία... ...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;
..... Επίσης φαίνεται ότι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι η Εκκλησία μας,... ...ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΩΣ ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ... .....
Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, δημοσίευμα με τίτλο: «Γροθιά στην ψευδεπίγραφη ‘πολιτική ορθότητα’ αποτελεί το ψήφισμα των 95 προσωπικοτήτων για το Μεταναστευτικό», (https://aktines.blogspot.com/2019/11/...)... ...Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ψήφισμα-κόλαφο κατά των χειρισμών της κυβέρνησης, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το Mεταναστευτικό, το οποίο υπογράφουν 95 κορυφαίες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.
.....
Ειπώθηκε επίσης ότι δεν κινδυνεύει η ελληνορθόδοξη ιδιοπροσωπία μας από την επέλαση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, φέρνοντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι στην εποχή της Τουρκοκρατίας αντέξαμε και δεν χαθήκαμε. Στα τετρακόσια χρόνια της δουλείας, δεν χάσαμε όντως την πίστη μας, αλλά, για να μην την χάσουμε, το τίμημα υπήρξε βαρύτατο. ΚΟΠΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΥΘΗΚΑΝ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΩΝ!
..... Η ανησυχία μας επιτείνεται ακόμη περισσότερο όταν βλέπουμε μια μεγάλη μερίδα εκκλησιαστικών ταγών να συντάσσονται με τους εχθρούς της Εκκλησίας και της Πατρίδος μας. Να γίνονται πρόθυμοι συνήγοροι των στόχων της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Δυστυχώς το ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, που είναι σήμερα το μείζον πρόβλημα για την πατρίδα μας και την Εκκλησία μας, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Δεν φαίνεται προς το παρόν να βρίσκει τη λύσει του και ίσως να μη την βρεί ποτέ! Φοβούμαστε ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, εκτός και αν ο Θεός μας ελεήσει και στείλει την εξ ύψους βοήθειά Του. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!