Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΕΛΕΟΣ! ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» .........

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ν.Ε.!
MADE IN PERISSOS!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Η 'ΝΟΥΔΟΥΛΑ', Η ..."ΜΑΡΞΙΣΤΟΥΛΑ"!

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο πιο σπουδαίος κνίτης της κυβέρνησης των… εθνικοφρόνων του Κούλη, Θεοδωρικάκος που τυγχάνει υπουργός Εσωτερικών, αλλά και άνθρωπος «ειδικών αποστολών» – προς Περισσό μεριά.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχουν σημειωθεί σε διάφορες περιοχές για τον αποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες, ο κνίτης είπε ότι πρέπει να «βάλουμε όλοι πλάτη», για να πετύχει το σχέδιο των παγκόσμιων αφεντικών του – όταν ήτανε στην ΚΝΕ ήτανε οι γέροντες του Κρεμλίνου, τώρα τ’ αφεντικά του είναι οι Σόρος, Τραμπ, Μέρκελ και 'CIA'. 
Το δε… ακλόνητο επιχείρημά του, είναι πως «οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές»:

«Γίνεται μία πολύ συντονισμένη προσπάθεια να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στη Μυτιλήνη και στη Σάμο γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαρκής ροή μεταναστών προς τα νησιά μας και προς την πατρίδα μας. 
Αυτό σημαίνει ότι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Συντονισμένα και οργανωμένα θα υπάρξει μετακίνηση ενός αριθμού μεταναστών προς κέντρα στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Όλοι μαζί θα επωμιστούμε το βάρος γιατί όλοι μαζί πονάμε γι’ αυτό που συμβαίνει στη Μυτιλήνη και τη Σάμο. 

Οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές, είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι, άρα θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να αντιμετωπίσουμε σωστά το πρόβλημα…».

Να «βάλουν πλάτη» πρώτα οι της κυβέρνησης των… «εθνικοφρόνων». 
Να πάρουν τους λαθρομετανάστες στα σπίτια τους, για να δώσουν στους υπόλοιπους Έλληνες το… καλό παράδειγμα! 
Πάει, κνίτη;

https://ethnikismos.net/2019/11/04/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83/

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Ο Πραγματικός Πρωθυπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε μ@λ@κ@ δεν τα ξέραμε, εμείς νομίζαμε οτι ο σύμβουλος του εκάστοτε πρωθυπουργού είναι δεξιός ψάλτης στην εκκλησία. Τι ασχολείστε με δαύτους πια;;;;; Όχι, δε θα μάθουμε τώρα τι είναι όλοι τους.

    Ε άμα ψήνεστε τώρα, άιντε να τους ψηφίσουμε λέμε!!!! Συμφωνείτε;;;;;
    Προσωπικά ΔΕΝ συμφωνώ. Δεν τους ψηφίζω.

    Τι να κάνω τώρα που ένας λαός αρχιμα.... τους το έριξε στην κάλπη για να μη χάσει το μισθό του;;; Έστω το 55%

    Οι επαναστάσεις γίνονται με πράξεις, όχι μόνο με ξεσηκωτικά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!