Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ… Μ Ο Ι Ρ Α Σ Ο Υ Μ Ε Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!




Είναι απίστευτα τα «επιχειρήματα» των… εθνικοφρόνων της ψοφοδεξιάς, υπέρ του εποικισμού της χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, όπως προβλέπει η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ του Κούλη με "Σόρος", Τραμπ, Μέρκελ και 'CIA'!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολγα κεφαλογιαννη


Σχετική εικόνα

Η… εθνικόφρων βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη είπε επί λέξει τα εξής, στο (καρα-συστημικό) κανάλι 'Alpha':

“Τα νησιά έχουν μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να δούμε στην ηπειρωτική Ελλάδα που δεν υπάρχει πρόβλημα ώστε να μοιραστεί το πρόβλημα”!

Ζήτω η… εθνικόφρων κυβέρνηση Κούλη Μητσοτάκη, που αντί να λύνει τα προβλήματα, τα… μοιράζει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες ολόκληρης της χώρας!

Σχετική εικόνα


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Αυτό το β....θηλυκο, αν δεν δείχνει στήθος δείχνει μπούτι...
    Αυτή η νεανιζουσα μεσηλιξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα λόγια από άλλο ένα άεργο κοπρόσκυλο του ελληνικού κοινοβουλίου. Η κυρία φαντάζομαι θα τους πάρει σπίτι της, να μοιράσει το πρόβλημα. Μπα... Όσο η ίδια θα ψωνίζει στην Ερμού και τη Σκουφά, θα τους κουβαλήσουν στις γειτονιές των φτωχών προαστίων και κάτω της ομόνοιας και φυσικά θα γεμίσουν τη Μακεδονία μας. Τελειώνουν τα ψωμιά σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!