Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΣΕ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ (στήν Ηλεία) θά βάλλουν μέσα Λ Α Θ Ρ Ο Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ ; ; ; Τί λέει η τοπική Μητρόπολις;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ;
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ....



Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ηλεία, η κυβέρνηση του αλλογενούς Κούλις ετοιμάζει την ιστορική Ιερά Μονή Πορετσού, που βρίσκεται στα σύνορα Ηλείας και ορεινής Αχαΐας, και η οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν διαθέτει μοναχούς για να εγκαταστήσει σε αυτή «πρόσφυγες».

Αποτέλεσμα εικόνας για ιερα μονη πορετσου


Η είδηση για την μεταφορά λαθρομεταναστών στην περιοχή έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής. 
Τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδος μας, παραδίδονται στις ορδές των λαθρομεταναστών.


Αποτέλεσμα εικόνας για ιερα μονη πορετσου


Η εγκατάσταση των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων εντός της Ιεράς Μονής Πορετσού, θα είναι προσβολή της Ορθοδοξίας  και εξευτελισμός της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ιερα μονη πορετσου


Ξ  υ  π  ν  ε  ί  σ  τ  ε !


&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα.
    Σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε η Εκκλησία να πρωτοστατήσει των αντιδράσεων. Αλλά τελικά το 95% του παπαδαριού είναι ξεπουλημένο. Κρίμα για τους Έλληνες, κρίμα για τον Χριστό του οποίου υποτίθεται ότι είναι λειτουργοί.

    Ευχαριστώ για την μνεία στο ιστολόγιο Διόδοτος,
    παραθέτω και ενδιαφέρον σχόλιο ανωνύμου αναγνώστη μας:

    Γνωρίζουμε πολύ καλά το τι θα επακολουθήσει... Θα χέζουν μέσα στο ιερό, θα καταστρέψουν τις άγιες εικόνες, ενεδεχομένως να βγάλουν και τα μάτια των αγίων όπως έκαναν πάντα ανά τους αιώνες όλες οι ορδές των βαρβάρων υπανθρώπων που πέρασαν τα άγια σύνορά μας και πάτησαν στα άγια χώματά μας... 'Ισως να σπάσουν και τα στασίδια κάνοντάς τα καυσόξυλα γιά να ζεσταίνονται τον χειμώνα. Γενικώς, να επιδοθούν σε μία ισλαμικού είδους "εικαστική παρέμβαση"... Εάν στο τέλος διαπιστώσουν ότι δεν τους αρέσει το μοναστήρι ως τόπος διαμονής, ίσως αποφασίσουν να σηκωθούν να φύγουν, βάζοντάς του φωτιά! Αυτά τα εγκλήματα διαπράττονται με την ανοχή της Ελλαδικής Εκκλησίας και μέσα στα πλαίσια της ακραίας αγαπολογίας της... Αναρωτιέμαι, μήπως τελικά θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να βάλει καμμιά βόμβα και να ανατινάξει την Δ.Ι.Σ στον αέρα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην ακραία προδοσία που επιτελείται από τον Αρχιεπίσκοπο Κοπρώνυμο και τα συν αυτώ ρασοφόρα χοντρόπετσα γουμάρια της ελλαδικής Εκκλησίας;;; Οι ιεράρχες αποδεικνύονται λύκοι και τους συγκαταλέγουμε στους εχθρούς του πιστού λαού μας. 'Οσο γιά τα παραπάνω, εξαρτάται αποκλειστικά από την φιλοπατρία των κατοίκων να εμποδίσουν να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ανοσιούργημα. Να πάρουν με τις πέτρες τους ιθύνοντες των ΜΚΟ. Να σφραγίσουν την πύλη του μοναστηριού. 'Εστω και μιά καθιστική διαμαρτυρία μπροστα στο μοναστήρι αποκλείοντας την είσοδο στους μωχαμέτηδες. Ας κάνουν κάτι. Ας ενεργοποιηθούν... Να μην στέκονται "αναστατωμένοι" και να βλέπουν να χάνεται η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους! Ας αποδείξουν ότι είναι λαός ψυχωμένος έτοιμος γιά αγώνα και όχι λαουτζίκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!