Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΝΕΟ ΦΙΜΩΤΡΟ! Η πολιτική ορθότητα «μπλόκαρε» την 'Ελεύθερη Τηλεόραση'...

Π   Ρ   Ο   Σ   Ο   Χ   Η !

Η 'ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Σ Ι Ω Π Η' ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ!


Αγαπητοί φίλοι της «Ελεύθερης Τηλεόρασης» θέλουμε να σας πληροφορήσουμε, ότι το 'You Tube' για ασήμαντη αφορμή «μπλόκαρε» για μία εβδομάδα το διαδικτυακό μας κανάλι, και έτσι προς το παρόν δεν θα μπορούν να μεταδίδονται νέες εκπομπές.

Αποτέλεσμα εικόνας για silence in press


Αποτέλεσμα εικόνας για silence in press

Επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί, (όπως παλαιότερα είχε συμβεί και με άλλα πατριωτικά κανάλια) στα πλαίσια της «πολιτικής ορθότητος», εντός των επομένων ημερών θα σας ανακοινώσουμε νέες πλατφόρμες μέσα από τις οποίες θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις εκπομπές μας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για silence in press

Δυστυχώς στους καιρούς που ζούμε οι πατριωτικές φωνές αντίστασης που στόχος τους είναι το καλό της Ελλάδος διώκονται με όλους τους τρόπους, όμως εμείς δεν θα παραδώσουμε τα «όπλα». 

Μείνετε συντονισμένοι....

 Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr

http://deltio11.blogspot.com/2019/11/blog-post_15.html


Αποτέλεσμα εικόνας για silence in press

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Όταν διώκεται επίμονα και ανυποχώρητα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αλήθεια πάνω στη γη, η ΑΥΤΟ-ΑΛΗΘΕΙΑ, ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, τι περιμένετε;
    Περιμένετε ότι δεν θα διωχθούν άλλες κατά πολύ μικρότερες και επίγειες αλήθειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΒΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΟ «ΕΠΟΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

    Μιας και είμαστε στις παραμονές της –καρναβαλικής- επετείου του κυρίαρχου μύθου της μεταπολιτευτικής σαπίλας, ευκαιρία είναι να δούμε τι έχει γράψει ένας βέρος αριστερός για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο. Πρόκειται για τον πολυγραφότατο συγγραφέα και δημοσιογράφο Βασίλη Ραφαηλίδη, ο οποίος έγραψε στις σελίδες 436-7 του βιβλίου του «Ιστορία (κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού Κράτους 1830-1974», εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου:

    «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η εξέγερση του Πολυτεχνείου ονομάστηκε έπος. Η σημαντικότερη συνέπεια του «έπους» του Πολυτεχνείου, είναι το γεγονός πως η ημέρα της πτώσης του, η 17η του Νοέμβρη, χάρισε το όνομά της στην οργάνωση «17 Νοέμβρη». Επίσης, το «έπος» δημιούργησε εντελώς κατά λάθος μια «ηρωίδα», τη Μαρία Δαμανάκη, της οποίας ο «ηρωισμός» συνίσταται στην εκφώνηση απ’ το ραδιόφωνο των φοιτητών των συνθημάτων και των ανακοινώσεων της συντονιστικής επιτροπής. Πάντως, πολλοί είχαν την ευκαιρία να βάλουν υποψηφιότητα για πολιτικοί εκεί μέσα στο Πολυτεχνείο. Για τον Μίμη Ανδρουλάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα, ηγετικά στελέχη της εξέγερσης, ο δρόμος προς τη βουλή, το πολιτικό παρασκήνιο και την εν γένει πολιτική αθλιότητα, ξεκινάει από κει. Όπως και να’ ναι, το «έπος» του Πολυτεχνείου έγινε ένα ισχυρό αντιστασιακό άλλοθι για κείνους που για εφτά χρόνια λούφαζαν, και ξαφνικά έγιναν αντιστασιακοί εν μία νυκτί. Ευτυχώς που η οίηση και ο κομπασμός για ένα έπος ελάχιστα επικό, άρχισε να ξεφουσκώνει σιγά-σιγά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!