Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

"ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ"! Β Ρ Ο Ν Τ Ο Φ Ω Ν Α Ξ Α Ν !




Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των αλλοδαπών πραγματοποιείται αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη από συλλόγους της πόλεως. 
Στην συγκέντρωση μετέχουν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς οι οποίοι βλέπουν την πόλη τους να μετατρέπεται σε κέντρο «παραπολιτισμού» με την εγκληματικότητα από τους αλλοδαπούς να αυξάνεται καθημερινά. 
Το ραντεβού μπορεί να ήταν για τις 16.00, στον Λευκό Πύργο, ωστόσο άτομα (χθές Κυριακή) ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο σημείο τοποθετώντας πανό και ελληνικές σημαίες και βασικό σύνθημα "Δεν είναι πρόσφυγες είναι εισβολείς".

Την ίδια ώρα οι πάντα σε «ετοιμότητα» γνωστοί-άγνωστοι (...) πραγματοποιούν συγκέντρωση υπέρ των αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Δ. Γούναρη και Τσιμισκή.

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός ώστε να διασφαλιστεί ότι οι δύο ομάδες δεν θα έρθουν αντιμέτωπες.


5 βίντεο
 


-Πορεία Ιερού Λόχου



"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Το εξω οι λαθρο δεν αρκει ,
    τι θα λεγατε να τους πηγαιναμε ατα προς Βορραν ,
    αφου προηγουμενως τους ανοιξουμε δρομο με μπουλντοζες και σκαφεις
    για να μην μπερδεφτουν και χασουν τον δρομο των ονειρων τους
    οι καημενοι οι λαθρο,αφου ρητως λενε Ευρωπη ,Ευρωπη ,Ευρωπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα από αυτά τα τσογλάνια που φώναζαν υπέρ των αλλοδαπών, έχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους δίπλα στις μανάδες κόρες και αδερφές τους τα τριτοκοσμικά παράσιτα;Ας αφήσει η αστυνομία επιτέλους ελεύθερη τη συμπλοκή ανάμεσα στα αριστερά σκουπίδια και τον Ελληνισμό.Να καθαρίσει επιτέλους η ήρα από το στάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!