Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Π Α Ν Α Θ Λ Ι Α " δ η μ ο σ ι ο γ ρ α φ ί α " ! Αυτά κάνουν δεκαετίες τώρα....[ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, άν δεν έχετε ΝΕΥΡΑ!]


Αποτέλεσμα εικόνας για «Ενωμένοι Μακεδόνες» για πρόσφυγες: Δεν είναι και τόσο εξαθλιωμένοι - Ώρα Ελλάδος 07:00 | OPEN TV






ΕΓΓΡΑΦΗ

Subscribe to OPEN: http://bit.ly/2uV7vyj 

«Δεν είναι και τόσο εξαθλιωμένοι» λέει για τους πρόσφυγες και μετανάστες ο επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες» κ.Δημήτρης Ζιαμπάζης 

- Ώρα Ελλάδος 07:00 07/11/2019 | OPEN TV Δες όλα τα βίντεο εδώ: http://bit.ly/OraEllados7 

Για την διοργάνωση 'μπάρμπεκιου' διαμαρτυρίας έξω από το 'hot spot' στα Διαβατά, μίλησε στην Ώρα Ελλάδος 7:00 ο επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες» Δημήτρης Ζιαμπάζης, ο οποίος αναφερόμενος στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις δομές υποστήριξε πως «δεν είναι και τόσο εξαθλιωμένοι. 

Οι περισσότεροι δεν έρχονται καν από εμπόλεμες χώρες, είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρουχαλάκια, τους δίνουν catering φαγητά που δεν τους αρέσουν και τα πετάνε, δεν είναι και τόσο πεινασμένοι. 

Καταγγέλλουμε τον επιλεκτικό ανθρωπισμό που υπάρχει στην Ελλάδα γιατί υπάρχουν Έλληνες συμπολίτες μας πεινασμένοι και δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας για αυτούς».

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Αλήτες ρουφιανοι προδότες δημοσιογράφοι, αν δεν περνατε αυτά που περνετε...θα λέγατε αυτα που λετε;;; είστε ξεπεσμενοι δούλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φάρα των δημοσιοκάφρων είναι χειρότερη και από αυτή των πολιτικών,γιατί χωρίς την ανοχή και κάλυψή τους,(οι πολιτικοί δε θα διέπρατταν τα αίσχη που διαπράττουν).Είναι πολλά τα λεφτά με τα οποία τους μπουκώνουν,για να παρουσιάζουν το μαύρο ως άσπρο και το αντίθετο και να κρατάνε το στόμα τους κλειστό όπου πρέπει να μιλήσουν.Τη δε περιβόητη δεοντολογία τους,εδώ και κάτι δεκαετίες την έχουνε χεσμένη,όπως και τη συνείδησή τους..

      Διαγραφή
  2. Οι δυσοσμιογραφοι δουλεύουν ως πράκτορες ξένων υπηρεσιών, καμία αμφιβολία.
    και οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοναδικό!
      Δ υ σ ο σ μ ι ο γ ρ ά φ ο ι ;
      Άκρως επιτυχημένος χαρακτηρισμός, πρώτη φορά το διαβάσαμε, σας ευχαριστούμε πολύ γιά την επικοινωνία και να είστε πάντα καλά!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις καλησπέρες μου και συγχαρητήρια για την προσπάθεια ενημέρωσης. Σε αντίθεση με τους "αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους", η Μακεδονία ξεσηκώνεται και σύντομα όλη η Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεβεντης ο κος Ζιαμπαζης !!!!!
    Ευγε του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!