Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Θ Α Ψ Ι Μ Ο και σε αυτήν τήν είδηση! Από Παντού! ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ! ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΛΑΚΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΡΕΤΣΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΚΟΣΜΙΚΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ "ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ" ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ, ...'ΝΟ GOOD, NO GOOD' !!!!


«Ήλθον, είδον και απήλθον» τα «προσφυγάκια» από την Ιερά Μονή Πορετσού, όπου επιχείρησαν να τους σπιτώσουν οι θεομπαίχτες της Νουδούλας!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΡ.ΗΛΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Ο ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΠΟΥ
ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ....

Όπως αναφέρει το 'kalavrytanews.gr', οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι των γύρω χωριών Πλατανίτσα και Αγράμπελα, είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τα «προσφυγάκια» να ...βγαίνουν και πάλι έξω και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία, διαμαρτυρόμενα ότι η περιοχή όπου βρίσκεται η Μονή δεν είναι… κοσμική, ότι κάνει πολύ… κρύο, κι ότι στη Μόρια ήταν… καλύτερα

“No good, no good”, φώναζαν (!) χαρακτηριστικά, αντί να εκτιμήσουν ότι σπιτώνονται τζάμπα σε μια χώρα που ήρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ! 
Που θα καταλήξουν είναι άγνωστο, αλλά πιθανολογούμε σε κάποιο ξενοδοχείο με ...πισίνα και όλα τα 'κομφόρ'!

Σύμφωνα με το ιστολόγιο 'thebest.gr', οι φούστηδες της Νουδούλας είχαν παραμυθιάσει τους κατοίκους των γύρω χωριών ότι επρόκειτο για… Χριστιανούς, ωστόσο οι μαντίλες που φορούσαν όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες μαρτυρούσαν ότι επρόκειτο για φανατικούς μουσουλμάνους!

Το ίδιο παραμύθι χρησιμοποίησε -για να «μαλακώσει» τις αντιδράσεις οργισμένων ψηφοφόρων του για την ιεροσυλία- και γνωστό τσογλανάκι της Νουδούλας στην Αθήνα, που το παίζει «ακροδεξιός», ενώ είναι όλο… φρουφρού κι αρώματα. 

Ωστόσο, οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι είδαν τις φωτογραφίες με τις μαντιλοφορούσες και κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, και τώρα τον περνάνε… γενεές δεκατέσσερες! 
Ας πρόσεχε το τσογλανάκι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!