Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ! Τώρα! ΡΕ Γιαννούλη, δέν ΠΑΣ σε κανένα ΨΥΧΙΑΤΡΟ; Μή το αργείς! (Νά ΜΗ τρώμε οι Έλληνες χοιρινό; Ενοχλούνται οι λάθρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ  ...Δ Ε Σ Ι Μ Ο !

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ;
ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΥ ΨΗΝΟΥΝ ΧΟΙΡΙΝΟ
ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ,
ΚΟΝΤΑ ΣΕ 'ΧΟΤ-ΣΠΟΤ' ; ; ; ; ; ; ; ;



ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!

ΑΚΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!
ΣΥΡΙΖΕΪΚΟ....
Κατά τα φαινόμενα στο Κοινοβούλιο έχουν εισέλθει επικίνδυνοι άνθρωποι, οι οποίοι στόχο έχουν όχι απλώς την εθνολογική αλλοίωση της χώρας, αλλά και την ταχεία επικράτηση των μουσουλμανικών πληθυσμών, που εισέρχονται πλέον μαζικά στην Ελλάδα από τα ανατολικά σύνορά (;) της.

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για crazy shrink
Ὁ κύριος Γιαννούλης;
Ὄχι, ὁ συνεργάτης του!

Μόνο έτσι εξηγείται το παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος χαρακτήρισε ως «σαδισμό» και «κτηνωδία» τα... μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας μουσουλμάνων αλλοδαπών, ζητώντας ταυτόχρονα να επιβληθούν ποινές   φ υ λ ά κ ι σ η ς    σε όσους Ελληνες πολίτες διαπράττουν τέτοιο .....«έγκλημα»!

Σχετική εικόνα
Γιαννούλη, ποῦ κρύβεσαι μωρό μου;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες του χοιρινού κρέατος!

Σχετική εικόνα
Ποῦ κρύβεσαι, τρελλό ἀγόρι;

Η αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κυρανάκη που του εξήγησε ότι «δεν μπορούμε να περιορίζουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών», αλλά όλα δείχνουν ότι πλέον έχουμε εισέλθει στην εποχή του περιορισμού της κυριαρχίας των Ελλήνων.

Σχετική εικόνα
Ἔλα ρέ Γιαννούλη, δέν θά σέ πονέσω!

Αναλυτικότερα, ο Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε: «Θέλω να σας ρωτήσω αν λαμβάνονται πρόνοιες για νέου τύπου συμπεριφορές πολιτικές και ποινικές ταυτόχρονα τις οποίες βλέπουμε να παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια μας και τις τελευταίες ώρες.

Ξέρω ότι νομικά μπορεί να να μην είναι τεκμηριωμένο, ή σχετικό αλλά δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στην Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές.

Σχετική εικόνα
Πῶς κάνεις ἔτσι, ρέ Γιαννούλη, γιά μία ἀντικατάστασι μυελοῦ;

Δεν ξέρω αν το καλύπτει ο Ποινικός Κώδικας αλλά ξέρω ότι είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο. Δεν ξέρω αν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος αλλά από κάθε Ελληνα δημοκράτη πολίτη θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαδισμός, κτηνωδία απέναντι σε ανθρώπους συγκεκριμένης θρησκευτικής…

Ναι κύριε Πλεύρη κτηνωδία. 
Δηλαδή τώρα παίζουμε με τις λέξεις; 
Κατά τύχη οργανώθηκε μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ; 
Πιστεύεται ότι έγινε τυχαία; 
Ελπίζω οι υπόλοιποι που μας ακούν να κατανοούν ότι δεν έγινε τυχαία».

Σχετική εικόνα

Και ο Κώστας Κυρανάκης του απάντησε: «Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. 

Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτησή σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε έλληνας πολίτης. 

Σχετική εικόνα


Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων; 
Με ποια λογική;».



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

18 σχόλια:

  1. > Σε φαγοπότι με χοιρινό κρέας και αλκοόλ κοντά στο Hot spot Διαβατών καλούν οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε συνέχεια της δήλωσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη που ζήτησε να απαγορευτεί το μπάρμπεκιου κοντά σε κέντρα φιλοξενίας ως «ποινικά κολάσιμη σαδιστική πρακτική».
    Το κάλεσμα από τους Ενωμένους Μακεδόνες

    Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης.

    Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ!

    Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ!

    Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

    Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τις ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!

    Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται!

    Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης…απαντάμε με … άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

    Γιατί στην τελική…η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. > Χύνεται αίμα και στα σχολεία: Άγρια επίθεση Σύριων σε Ελληνόπουλα στα Ιωάννινα
    > – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οι μαθητές !

    https://www.pentapostagma.gr/2019/11/%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AF.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρέ σύ διεθνιστή τῆς δραχμῆς,
    πότε διαμαρτυρήθηκαν τά εὐαίσθητα δημοκρατικά σου συναισθήματα, ὅταν οἱ ὀργανωμένοι ἄθεοι κατά τήν Μεγάλη Παρασκευή, ψήνουν κρέατα καί γλεντοκοποῦν, μέ μόνη σκέψη τήν προσβολή τοῦ θρησκευτικοῦ συναισθήματος τοῦ λαοῦ;
    Ἤ ὅταν ἀπέναντι ἀπό τούς Ναούς λειτουργοῦν ψητοπωλεῖα, πού κατά τίς ἡμέρες τῆς αὐστηρῆς νηστείας τῆς Ἐκκλησίας, συνεχίζουν νά ψήνουν τά κρεατικά τους μήν ὑπολογίζοντας τούς πιστούς πού νηστεύουν;
    Ἐκεῖ γιατί δέ μιλᾶς;
    Ἄν μιλοῦσες βέβαια, πρῶτος θά σέ κατηγοροῦσα γιά ὑποκρισία, ἄλλα καί τώρα πού μιλᾶς πρῶτος σέ κατηγορῶ καί σέ οἰκτίρω.

    (π.Νικόλαος Μανώλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα γκραφίτι που "στόλισαν" την ελληνική εκκλησία έχει να πει τίποτα ή μόνο τα ήθη και τις θρησκείες των άλλων λαών υπερασπίζονται οι Έλληνες(;) βουλευτές; Μεθαύριο θα βάλουν φωτιά σε κατοικίες λάθρομεταναστών, και σε αντάλλαγμα θα τους δώσουν ένα τζαμί. Μετά θα τους κάψουν και το τζαμί και θα τους δώσουν μια ολόκληρη πόλη. Για να τους επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία θα μεταχειριστούν τα γνωστά παπατζίδικα κόλπα των Εβραίων της θυματοποίησης, όπως το κάνουν και σήμερα με τη μαζική μετακίνηση, λόγω του "πολέμου".

    ΕΚΤΟΣ και αν φερθούμε για μια φορά έξυπνα και βάλουμε ένα τέλος στην παραμύθα, εγκαθιδρύοντας μία νέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κανονική αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται.
    Ποιος αποφάσισε να εγκαταστήσει αλλοδαπούς στην ελληνική επικράτεια;
    Από που κι ως που μιλάνε για εγκατάσταση;

    Μέχρι και ο πρωθυπουργός μιλόυσε για παιδιά μεταναστών που θα είναι περήφανος που θα σηκώνουν τη σημαία στις παρελάσεις. Από που κι ως που παιδιά προσφύγων θα φοιτούν σε ελληνικά σχολεία; Θα τους φέρουμε και δασκάλους στη γλώσσα τους μήπως;

    Υπάρχει σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για εγκατάσταση αλλοδαπών;
    Οι πρόσφυγες φιλοξενούνται μέχρι να γυρίσουν στην πατρίδα τους και οι λαθρομετανάστες παίρνουν σειρά για να φύγουν για τις χώρες τους.
    Πόθεν συνεπάγεται οτι θα "εγκατασταθούν" όλοι αυτοί μόνιμα;
    Πρώτα διώχνουν τα παιδιά των Ελλήνων και μετά φέρνουν "καινούργιους" "Έλληνες";
    Ποιος το αποφασίζει, με βάση ποια λογική, με βάση ποιον νόμο και με βάση ποιον λαό μη χεστούμε εδώ μέσα γαμώ το κέρατό μου επιτέλους!!!!!!

    Με συγχωρείτε, αλλά αφού κινδυνεύουμε άμεσα από αυτούς, γιατί εδώ μιλάμε για κυβερνώντες εγκληματίες, πρέπει δύο πράγματα να κάνουμε:

    Πρώτον να μην ξαναψηφίσει κανείς εως ότου βρούμε λύση προς το συμφέρον του ελληνικού λαού.
    Δεύτερον να φτιάξουμε δική μας κυβέρνηση.

    Δυστυχώς πάσχουν οι νόμοι και το Σύνταγμα και η χώρα διαλύεται.
    Γι' αυτό ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία να βγει στην επιφάνεια για να οδηγήσει τη χώρα όπως πρέπει και να αλλάξει το Σύνταγμα ώστε να μη ξανασυμβούν αυτά που περνάμε τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι να υπάρξει συνειδητή επιστροφή του λαού, στον ζώντα και αληθινό Θεό των Χριστιανών, ΞΕΧΑΣΤΕ τα ΟΛΑ τα ΚΑΛΑ.
    Οι καταστάσεις θα πηγαίνουν συνεχώς προς το χειρότερο, μέχρι να μετανοήσει ειλικρινά ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, και άλλοι Άγιοι της Εκκλησίας, το είπαν ξεκάθαρα:

      Οι άνθρωποι θα φτάσουν μέχρι την άκρη του γκρεμού, για να τρομάξουν και να πιεσθούν να αλλάξουν ριζικά πορεία ζωής κοντά στον Θεό.

      Διαγραφή
  7. Στην τρίτη φωτογραφία πάνω, ο εικονιζόμενος άνθρωπος μου φαίνεται περισσότερο δαιμονισμένος και λιγότερο απλός τρελός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κρέας HALAL ρε γιουσουφάκι δεν είναι ο ορισμός του σαδισμού;;;[ τα γδέρνουν ζωντανά και μετά τα σφάζουν]
    αιντε στα τσακίδια σιχαμενε προδότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παρε μια ιδεα απο halal
    https://attikanea.blogspot.com/2019/11/halal.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


    Συνελήφθησαν νωρίς σήμερα το πρωί δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 24 ετών, πλησίον προσφυγικής δομής. Στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα χοιρινού κρέατος, ενώ έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ψησταριά, ένα κουτί σπίρτα, ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και δύο τσουβάλια με κάρβουνα.
    "Σχεδίαζαν κτηνωδία σε βάρος προσφύγων" δήλωσε μάρτυρας που επιθυμεί να διατηρηθεί η ανωνυμία του, ενώ σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του ενός εκ των δραστών ισχυρίστηκε ότι ο γιος του είναι επαγγελματίας body builder και έχει 6 χρόνια να φάει χοιρινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαδισμός και κτηνωδία είναι που ανεχόμαστε τόσα χρόνια τη σιχαμερή μειοψηφία σας,να βιάζει κατάφορα τις ελευθερίες μας και το μέλλον των παιδιών μας.Σαδισμός και κτηνωδία είναι που ανεχόμαστε τόσα χρόνια παράσιτα σαν και σένα να επιβάλλουν στην πλειοψηφία τις ανωμαλίες της μειοψηφίας.Σαδισμός και κτηνωδία είναι που βιώνουμε την βίαιη αντικατάστασή μας από τις ορδές των λαθροσκουπιδιών,την παρουσία των οποίων μας επιβάλλατε με το ζόρι και χωρίς να μας ρωτήσετε,υπηρετώντας έτσι με το καλύτερο τρόπο,τα αφεντικά σας της νέας τάξης πραγμάτων..
    Συμπέρασμα;Αι στο διάολο αριστερέ μλκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ εάν ενοχλούνται τόσο τα λαθροπιθήκια που μας κουβαλήσατε, τον λούλο και πίσω στις πατρίδες τους.
      Ο Οικοδεσπότης θέτει τους κανόνες και οι φιλοξενούμενοι οφείλουν νασυμμορφώνονται με αυτούς εάν θέλουν να παραμείνουν φιλοξενούμενοι.Διαφορετικά,ο δρόμος ανοιχτός και τα κοπρόσκυλα του σύριζα δαρμένα.

      Διαγραφή
  12. Έχουμε να δούμε ακόμα πολλά...

    ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

    Αγιορείτης Γέροντας, Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: «Θὰ ἔρθουν ξένες δυνάμεις καὶ θὰ ἀπαγάγουν τὶς παρθένες κοπέλες μας».

    ...Θὰ τὶς πουλᾶνε γιὰ ἐμπόρευμα. Πρέπει νὰ τὰ μάθει ὁ κόσμος. Ἀλλὰ πῶς νὰ τὰ πεῖς κόρη μου, θὰ μᾶς περάσουν γιὰ τρελούς.

    Πηγή:
    http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=2211&obcatid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γυναίκες ήδη ξεπουλάνε τους εαυτούς τους σαν να ήταν εμπόρευμα. Έχει εκπληρωθεί η προφητεία.

      Διαγραφή
  13. - ΤΑ ''ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:00

    - https://1.bp.blogspot.com/-vQb_PNiS9zQ/XcMlWOi7TiI/AAAAAAAAVsY/duzIK5Y-LvQg-zlJgVtEzGGI9cILmTonQCLcBGAsYHQ/s640/enomenoi-makedones.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε, κύριε, το "βρώμικο" επιτρέπεται έξω από Χοτ Σπότ; ή Μήπως θα τους πάρει η τσίκνα και θα μοιρίζουν τα ρούχα; Η΄ Οι μαντράχαλοι που είναι εκεί μέσα πρέπει να πάνε πρώτα γήπεδο για να καταλάβουν τι σημαίνει να τρως "βρώμικο" στο ύπαιθρο. Ρε τι ξενέρωτοι είναι ορισμένοι, θα ψάχνουν μήπως κανένα αναψυκτικo-φρουτοποτό no alcohole για να μην καταπατήσουν τη θρησκεία τους. Μήπως θα ζητάνε άπο το μεροκαματιάρη τις καντίνας σφραγίδα ότι το κρέας για το "βρώμικο" είναι Halal. Θα τρελαθούμε με τους μωαμεθανούς, θα ξεχάσουμε πως είμαστε Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. > Δεν έχει τέλος η κατρακύλα – Βρίζει Έλληνες ο Γιαννούλης: «Φασίστες και σκοταδόψυχοι» –

    > «Χοντρή» προσβολή Κυρίτση κατά πολιτών:
    «Κλιμακώνεται η σκ@τοψυχιά, ανόητοι όσοι αντιδρούν» – Διχάζουν τον Ελληνισμό με το μεταναστευτικό

    = ΟΥ Σ Τ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ! ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ !!

    ΥΓ.
    - ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!