Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Δέν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; Είσαι και από την Αρμενία.....




Αποτέλεσμα εικόνας για kim kardashian

Η διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, επικρίθηκε έντονα από την Οργάνωση που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Αρμενικής Διασποράς στις ΗΠΑ, την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αμερικής ('ANCA') για την επιλογή της να επενδύσει σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στην ...Τουρκία!

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Η αρμενική οργάνωση έγραψε στην Καρντάσιαν, της οποίας ο πατέρας, ο δικηγόρος Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν Αρμένης και στήριζε τις προσπάθειες των Αρμενίων να αναγνωριστεί η Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους, γιατί επέλεξε αυτή τη χώρα για την παραγωγή των προϊόντων (εσωρούχων) της.

Σχετική εικόνα

Η επιχειρηματίας είπε ότι η ερευνητική ομάδα της έχει δείξει ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν στην Τουρκία, το κόστος παραγωγής των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στην χώρα δεν είναι υψηλό, οι μισθοί των Τουρκάλων και των μεταναστριών που εργάζονται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας είναι αρκετά χαμηλοί και η νομισματική κρίση που ξέσπασε από το περασμένο έτος, οδήγησαν στο γεγονός ότι η λίρα έχασε σχεδόν το ένα τρίτο της αξίας της έναντι του αμερικανικού δολλαρίου. 

Σχετική εικόνα

Όλα αυτά, συχνά, προσελκύουν διάφορες ευρωπαϊκές και άλλες δυτικές εταιρείες.

Αποτέλεσμα εικόνας για kim kardashian

Η τηλεοπτική 'στάρ' δείχνει ότι αντιτίθεται στις διακρίσεις οποιαδήποτε προσώπου ή έθνους, βασισμένες στο παρελθόν και εξέφρασε την πίστη της στην συνεργασία με ανθρώπους διαφορετικών απόψεων και θέσεων....


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!