Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ηθοποιός (μακαρίτης ήδη) Christopher Lee: Υπάρχουν σατανιστές στο Χόλλιγουντ – Προσέξτε την ψυχή σας!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ 'Β Ι Ν Τ Ε Ο' ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για christopher lee
ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΓΛΩΣΣΕΣ!

Όταν ο Christopher Lee αποκάλυψε, ότι στο Χόλλιγουντ, προσκυνούν τον Σατανά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Όταν ο  Άγγλος ηθοποιός Christopher Lee (1922 - 2015) γνωστός για πασίγνωστες ταινίες (στην εποχή μας υποδύθηκε τον Σάρουμαν στον άρχοντα των δαχτυλιδιών αλλά και τον Κάουντ Ντούκου στο star wars), αποκάλυψε ότι στο Χόλλιγουντ κάποιοι προσκυνούν τον Σατανά,
πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν.


Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Ο πεθαμένος πλέον ηθοποιός, είχε μιλήσει εναντίον του σκότους και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το 1975.

Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι απλά έκανε πλάκα αλλά είναι έτσι τα πράγματα; 


Σχετική εικόνα


Ο Lee μίλησε για τον Κρόουλι (γνωστό σατανιστή) αλλά και για τον Λαβέϊ (ιδρυτής της εκκλησίας του σατανά στις ΗΠΑ) και άφησε να εννοηθεί, ότι στην Βιομηχανία του θεάματος αλλά και στην πολιτική σκηνή, υπάρχουν πολλοί σατανιστές, οι οποίοι έχουν διάφορες βαθμίδες.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:




Ο διάσημος ηθοποιός το 2011 είχε πει στην αγγλική εφημερίδα 'telegraph':

Αποτέλεσμα εικόνας για christopher lee


Γνώρισα πολλούς ανθρώπους που μου λέγανε ότι είναι σατανιστές, οι οποίοι μάλιστα ασχολούνταν με την μαύρη μαγεία. 

Σχετική εικόνα


Εγώ σας λέω με βεβαιότητα ότι ποτέ δεν συμμετείχα σε τέτοιου είδους τελετές. 

Σας  π ρ ο ε ι δ ο π ο ι ώ   ΟΛΟΥΣ όμως: 

ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ να μην ασχοληθείτε με αυτά τα πράγματα, γιατί δεν θα  χ ά σ ε τ ε   απλά το μυαλό σας, αλλά και την ίδια σας την ψυχή!

Πηγή εικόνας: Video Screenshot


Αποτέλεσμα εικόνας για christopher lee

ΠΗΓΗ
&
'the secret real truth'

Αποτέλεσμα εικόνας για birgit krøncke lee


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αγίου Εφραίμ του Σύρου: περί Αντιχρίστου.

    "...Προσέχετε, αδελφοί μου, την υπερβολήν του Θηρίου (του Αντίχριστου), διότι μεταχειρίζεται διάφορα τεχνάσματα πονηρίας. Άρχεται από την γαστέρα, ίνα όταν τις μη έχων φαγητά, αναγκασθή να λάβη την σφραγίδα εκείνου, όχι ως έτυχεν εις πάν μέρος του σώματος, αλλ' εις την δεξιά χείρα και εις το μέτωπον, δια να μη έχη εξουσίαν ο άνθρωπος να κάμη με αυτήν το σημείον του σταυρού, μήτε πάλιν εις το μέτωπον να σημειώση το άγιον όνομα του Κυρίου (Ιησού Χριστού). Διότι γνωρίζει ο άθλιος (Αντίχριστος), ότι όταν ο Σταυρός του Κυρίου σφραγισθή επί του ανθρώπου λύει πάσαν την δύναμιν του Εχθρού (σατανά), και δι΄αυτό σφραγίζει την δεξιάν του ανθρώπου. Εάν κάποιος δεν σφραγίζεται με την σφραγίδα εκείνου, δεν γίνεται αιχμάλωτος εις τα φαντάσματα εκείνου, ούτε ο Κύριος απομακρύνεται απ΄ αυτού, αλλά τον φωτίζει και τον σύρει προς εαυτόν. Πρέπει να εννοήσωμεν, αδελφοί, μετά πάσης ακριβείας, ότι τά φαντάσματα του Εχθρού είναι αποτρόπαια. Ο δε Κύριος ημών έρχεται με γαλήνην διά να αποκρούση δι ημάς τα τεχνάσματα του Θηρίου...".


    Πηγή:
    https://impantokratoros.gr/68CABB85.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!