Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

This is λάθρο...; ... This is SPARTA !!!

Λίαν ενδιαφέρον το 'βίντεο' μίας ώρας, από το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, την προηγούμενη εβδομάδα, με θέμα τους λαθρομετανάστες...



Στο βίντεο βλέπουμε ομιλίες των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Όσο για την θέση του δημάρχου, στο θέμα "φιλοξενίας προσφύγων" είναι κάθετη: Είναι θετικός, μόνο εφόσον πραγματικά πρόκειται για 400 το πολύ άτομα, όντως από την Συρία, για να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία. 

Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, οι οποίοι δεν ομιλούν στο συγκεκριμένο βίντεο (μπορείτε να τους ακούσετε εδώ) είναι κατά 60% απογοητευτικοί "αλληλεγγυούληδες" και χρησιμοποιούν όλοι την καραμελίτσα ότι 400 χρόνια οθωμανικής κατοχής δεν μάς αλλοίωσαν. 

 Ξεχώρισε, με θερμό χειροκρότημα, ένας κύριος ονόματι Σουμάκης, ο οποίος είπε "να κλείσουν τους δρόμους για να μην μπει κανείς!". 


Οι ομιλητές (ξεκινούν από το δέκατο λεπτό στο παρακάτω βίντεο) τοποθετήθηκαν πολύ σωστά, με επιχειρήματα και λίστες χιλιάδων υπογραφών ο καθένας, από πολίτες που αντιτίθενται στον εποικισμό της Σπάρτης. 

Ενδιαφέρον είχε ακόμα κι ένας τύπος ονόματι Γιώργος Γιαξόγλου. Ενδιαφέρον, γιατί ήταν κυριολεκτικά για γέλια, ..όχι τόσο για το παρουσιαστικό του που θύμιζε σιτεμένο ασπρομάλλη Λένιν, όσο για το γνωστό χιλιοειπωμένο ποίημα όλων των ανθελλήνων διεθνιστών μεταναστολάγνων αριστερούληδων, το οποίο περιλάμβανε τα γνωστά...: "Κι εγώ παιδί προσφύγων είμαι, μπλα μπλα μπλα" (καρα-άκυρο σύμφωνα και με τα λεγόμενα των υπολοίπων που τον έκραξαν), " φύγαν από χώρες φτώχειας και πολέμου" (ενώ στην πραγματικότητα ήρθαν για να μην δουλεύουν και να ζουν με επιδόματα και τζάμπα τα πάντα), είπε επίσης ότι "Δίκιο έχει ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, πως όποιος δεν βοηθά πρόσφυγες δεν είναι Χριστιανός". 
Τέλος κασσέτας.

Εντύπωση μού προξένησε (στο 27ο λεπτό) και ένας κύριος ονόματι Αργύρης Μαλούφας, ο οποίος, παρότι ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, 35 χρόνια ψήφο στο ΚΚΕ και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το "δημοψήφισμα της απάτης", όπως το ονόμασε, έδωσε τον πιο ειλικρινή πατριωτικό λόγο και χειροκροτήθηκε πιο θερμά από όλους τους υπόλοιπους ομιλητές. 

Είπε ότι στην χώρα μας γίνεται εποικισμός, ο οποίος έχει καταδικαστεί από όλα τα διεθνή δικαστήρια. 

Είπε μάλιστα ότι σύμφωνα με επικυρωμένους Κούρδους πληροφοριοδότες, τα κύματα αυτά που στέλνονται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, ξεκινούν κατευθείαν από τις πατρίδες τους με προορισμό την Ελλάδα, για τα επιδόματα και τα πεντάστερα ξενοδοχεία και όσοι Σύριοι περίμεναν ως τώρα στην Τουρκία, είναι "χαλιφατούληδες" (δικός μου ο όρος αυτός 🙂) που δεν τούς παίρνει να επιστρέψουν πίσω στο καθεστώς Άσαντ.

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.. Απολαύστε το βίντεο.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ





"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Ο κυριος που αναφερατε οτι χειροκροτηθηκε λεγετε Σιτες και οχι Σουμακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά έγραψα ότι χειροκροτήθηκαν οι κύριοι Σουμάκης και Μαλούφας, χειροκροτήθηκε όμως επίσης και ο κος Σιτές, την στιγμή που ανέφερε ότι "η πιο φτωχή χώρα της Αφρικής είναι η Αιθιοπία, αλλά κανένας μετανάστης από εκεί δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Γιατί; Γιατί είναι χριστιανική χώρα η Αιθιοπία, και στην Ελλάδα θέλουν να φέρουν μόνο μουσουλμάνους".

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!
      Η καταταλαιπωρημένη Αιθιοπία, άλλοτε από πείνα, άλλοτε από αρρώστιες, άλλοτε απο τον φανατισμένο κομμουνιστή δικτάτορα Μεγκίστου Χαϊλέ Μαριάμ, άλλοτε απο τον εμφύλιο μέ τήν Ερυθραία, έχει υποφέρει τα πάνδεινα.
      Το μεγάλο 'πλήν' της χώρας αυτής, ότι το πλείστον είναι Χριστιανοί. Είτε Κόπτες, είτε όχι.
      Βέβαια υπάρχει και αιθιοπικό εβραϊκό στοιχείο μάλιστα απο αιώνες πρίν, που δεν φαίνεται να είναι καλοδεχούμενοι όταν επιχειρούν να εισέλθουν στο Ισραήλ...
      Πάντως οι Αιθίοπες "δεν παίζουν" στο κάδρο της λαθρομεταναστεύσεως γιά κανέναν λόγο!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!