Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 9-5-2020



 
9/5/1956 ο Ελληνισμός διαδήλωνε για Καραολή και Δημητρίου και το “ελληνικό” κράτος τους χτύπησε. Νεκροί 3 διαδηλωτές (και 1 αστυνομικός)

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 9-5-2020.
                          
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»


ΙΣΤΟΡΙΚΑ





ΕΘΝΙΚΑ




MΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ





ΘΡΑΚΗ



ΚΥΠΡΟΣ






ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ







ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ




ΠΟΛΙΤΙΚΑ



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




ΚΟΙΝΩΝΙΑ






ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ




ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ











ΔΙΕΘΝΗ





ΥΓΕΙΑ














ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ  











3 σχόλια:

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ Η ΠΟΡΕΙΑ. ΟΣΤΟΣΟ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Ν. ΛΑΝΙΤΗ, Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ: `` ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΕΡΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ``. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΖΥΡΙΧΗΣ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ...ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτοί οι αλήτες πολιτική του"πεζοδρομίου" εφάρμοζαν όλα αυτά τα χρόνια.Το μόνο που τους έλλειπε ήταν το τσαντάκι..
      Για το κόκκινο φωτάκι δε μιλάω,γιατί υπάρχει ήδη έξω από το μεγαλύτερο χαμαιτυπείο της χώρας,το κιναιδοβούλιο..

      Διαγραφή
  2. Τα Χρόνια μου πολλά σε όλες τις μητέρες της Ελλάδος και του κόσμου όλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!