Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΣΩΠΑ! Η νουδούλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ "ΑΦΕΝΤΗ" ΠΑΪΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ… «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ !!!



ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Την απόφαση του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, να παράσχει έκτακτη «ανθρωπιστική» βοήθεια στην Ελλάδα, όχι για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που χάνουν τις δουλειές τους και θα πεινάσουν, αλλά για να προστατευτούν τα… «φουκαριάρικα προσφυγάκια» από τον ιό, επικρότησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που κατά τα άλλα προσπαθεί να πείσει τους ηλιθίους πως θα… διώξει τους λάθρο.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αμερικανό πρέσβη - ΦΩΤΟ
Επικοινωνία Πάιατ – Κουμουτσάκου: Ανακοινώθηκε η πρόσθετη ...

Τα συχαρίκια δόθηκαν δια του κυρίου Γ.Κουμουτσάκου, που μίλησε τηλεφωνικά με τον μεγάλο ΑΦΕΝΤΙΚΟ Πάϊατ, αλλά και με ευχαριστήρια ανακοίνωση του υπουργείου Λαθρομετανάστευσης, για την ...«νέα στήριξη». 

Πάιατ: Είστε «στρατηγικό περιουσιακό στοιχείο» των ΗΠΑ και του ...

Τέτοια «στήριξη», να μας λείπει!

https://ethnikismos.net/2020/05/21/yes-man-%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!