Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ά, όλα κι όλα! ΕΥΧΕΣ γιά τούς μουσουλμάνους ΗΞΕΡΕ νά στείλει! Γιά ΟΛΟΥΣ εμάς τούς Ορθοδόξους ...."ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ" νά στείλει.....Τό ΞΕΧΑΣΕ....

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ (ΕΠΙΕΙΚΩΣ) :

Ν. Κεραμέως: Υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξουν τα σχολεία όλα μαζί ...

«…Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του υπ."Παιδείας" (στήν οποία επικεφαλής είναι ο "διάσημος" κ.Γεώργιος Καλαντζής, ο επιλεγόμενος καί 'ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ' στέλεχος επί 8 κυβερνήσεων!) ευχήθηκε στους μουσουλμάνους ο μήνας του Ραμαζανίου να είναι ένας μήνας αγάπης, ελεημοσύνης και καλών πράξεων και επιθυμεί να τους ευχαριστήσει για την τήρηση των μέτρων με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας…»!

Στη Θράκη ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων - Απαντήσεις για την ...
Κεραμέως: Δεν θα αλλάξει το εξεταστικό σύστημα, παράταση στην ...

Δηλαδή, το (ΕΛΛΗΝΙΚΟ;) Υπουργείο "Παιδείας" και (ΞΕΝΩΝ) Θρησκευμάτων, θυμήθηκε να ευχηθεί στην μουσουλμανική ελληνική μειονότητα της Θράκης μας, άντε και σε όλους τους παράνομους μετανάστες που διαβιούν στην πατρίδα μας, για τήν μεγάλη εορτή της πίστεώς τους,  "ξ έ χ α σ ε"  όμως να βγάλει ευχητήρια ανακοίνωση για τα Άγια Πάθη Του Χριστού μας, την Ανάστασή Του και το Ορθόδοξο Πάσχα! 

Γιατί άρα γε; 

Υπάρχει εξήγηση;

ΥΠΑΡΧΕΙ;

Σκοτώθηκαν» Νίκη Κεραμέως και Νίκος Φίλης για τα γεγονότα της ...


Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων: Θαρραλέες αλλαγές στο ...

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ: Τι Γαβρόγλου, τι Κεραμέως; Χωρίς θρησκεία και ...

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

8 σχόλια:

  1. Πώς; πώς πώς; "και επιθυμεί να τους ευχαριστήσει για την τήρηση των μέτρων με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας…»! Ποιούς εννοεί;;; Τους ξαμολυμένους που αλώνιζαν τον τόπο ανενόχλητοι παρά τα περιοριστικά μέτρα; Μας δουλεύουν χοντρά τα τσόκαρα. Που 'σαι κόμη Βλαντ Παλουκωτή; Θα 'χες πολλή δουλειά να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέεεε πολλή δουλειά και θα έπρεπε να ξεκινήσει από τα τσόλια του κυνοβουλίου.Θέλουν οι πολιτικές πόρνες να κρυφτούν,και το ανθελληνικό και αντιχριστιανικό τους μίσος δεν τους αφήνει.Αναρωτιέται ο αρθρογράφος γιατί ξέχασαν να ευχηθούν για το Ορθόδοξο Πάσχα,την ίδια στιγμή που εύχονται για το ραμαζάνι.Μα οι πολιτικοί μας είναι οι διαόλοι που αποφεύγουν την εκκλησία και το Χριστό, όπως ακριβώς κάνουν με το θυμίαμα.Αντιθέτως οι διαόλοι δε διαολίζονται με τα μουσουλμανικά δαιμόνια..
      Όμοιος Ομοίω αεί πελάζει..

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ σχολιαστή @7:24 να μου επιτρέψεις μια διορθωσούλα: "κιναιδοβούλιο" ίσως είναι πιο σωστό.

      Διαγραφή
    3. Έχεις απόλυτο δίκιο σχολιαστή 7:38μμ.Δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλουμε τα συμπαθή τετράποδα.Αντίθετα οι κίναιδοι θα χαρούν που έχει γεμίσει ο βόθρος της βουλής με σκατά.Νιώθουν πιο οικεία!

      Διαγραφή
    4. :-)))))) πράγματι!

      Διαγραφή
  2. Έχει βρωμοκοπίσει η Ελλάδα παστουρμά,έχουν καταληφθεί και αλωθεί τα πάντα. Παρεμπιπτόντως,μήπως άκουσε,ή είδε κανείς πουθενά κανέναν Ιεράρχη να έχει υποβάλει έστω και μια μηνυσούλα κατά του Ναζιστικού καθεστώτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
    https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=26855

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑΦΟΙ ΚΕΚΟΝΙΑΜΕΝΟΙ. ΣΚΩΛΗΚΩΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑΦΟΥΣ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!