Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Πρώτη σε απόδοση ασύλου η Ελλάδα στην Ευρώπη!!! [ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ....ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ Ο Λ Ο !]



Το μεγαλύτερο ποσοστό ανά εκατομμύριο κατοίκων παραχωρήσεως καθεστώτος ασύλου στην Ε.Ε. και τις διασυνδεδεμένες χώρες έχει η Ελλάδα.

Σύμφωνα με την έκθεση της 'Eurostat' που δημοσιεύθηκε στις 27 Απριλίου 2020, το 2019 η Ελλάδα παραχώρησε καθεστώς ασύλου σε 18.600 αλλοδαπούς, που σημαίνει 1.735 αλλοδαπούς ανά εκατομμύριο κατοίκων. 

Το ποσοστό αυτό είναι το μεγαλύτερο στην Ε.Ε. και τις διασυνδεδεμένες χώρες, ποσοστό σχεδόν τριπλάσιο από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο που είναι μόλις 660 αλλοδαποί ανά εκατομμύριο κατοίκων.

Συγκεκριμένα:

Το 2019 στην Ευρωπαϊκή Ένωση παραχωρήθηκε κάποιας μορφής άσυλο σε 298.785 αλλοδαπούς, που σημαίνει 660 αλλοδαποί ανά εκατομμύριο κατοίκων.

Το 2018 είχε παραχωρηθεί άσυλο σε 316.200 αλλοδαπούς.

Από αυτούς, οι 78.600 (27%) ήταν από τη Συρία, 40.000 (14%) από το Αφγανιστάν, 37.500 (13%) από τήν ...Βενεζουέλα (!!!!!!), από το Ιράκ το 7%, ενώ από 3% ήταν από Τουρκία, Ιράν, Ερυθραία, Νιγηρία, Σομαλία, 2% από το Πακιστάν και το υπόλοιπο 22% από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Map of Venezuela

Σε απόλυτους αριθμούς, οι χώρες που παραχώρησαν κάποιας μορφής άσυλο σε αλλοδαπούς ήταν:

Γερμανία σε 116.200 άτομα (39%)

Γαλλία σε 52.100 άτομα (14%)

Ισπανία σε 38.500 άτομα (13%)

Ιταλία σε 31.000 άτομα (10%)

Το υπόλοιπο 24% μοιράστηκε στις υπόλοιπες χώρες.

Στις υπόλοιπες θέσεις πίσω από την Ελλάδα, όσον αφορά σε πόσους αλλοδαπούς ανά εκατομμύριο κατοίκων παραχωρήθηκε άσυλο, βρίσκεται η Αυστρία με 1.550, ακολουθεί η Κύπρος με 1.500, η Γερμανία με 1.400, η Ελβετία με 1.295, η Σουηδία με 1.150, το Λουξεμβούργο με 1.090 και η Ισλανδία με 1.065.

Οι χώρες με τους λιγότερους αλλοδαπούς ανά εκατομμύριο κατοίκων είναι η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Σλοβακία με 5 αλλοδαπούς (!) ανά εκατομμύριο, η Πορτογαλία, η Κροατία και η Τσεχία με 15 αλλοδαπούς (!) ανά εκατομμύριο.

Στην Ελλάδα κάποιου είδους καθεστώς ασύλου δόθηκε σε 6.600 Σύριους (35%), σε 4.210 Αφγανούς (23%) και 3030 Ιρακινούς (16%). 
Το υπόλοιπο 26% αφορούσε άλλες εθνικότητες.

Διαβάστε την έκθεση της Eurostat αναλυτικά ΕΔΩ.

Πηγή: Cosmostatus

==================

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

Map of Venezuela - Facts & Information - Beautiful World Travel Guide
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ
ΧΑΡΤΗ ΑΝΩΤΕΡΩ....

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ
ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ!
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΟΥΝ
ΤΟΝ (ΑΓΡΙΟ) ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ
ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΕΤΑ
ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ
(!)
ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ..."ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΥΝ" ΣΤΑ ΝΕΡΑ
ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ

ΕΛΛΑΔΑ; ; ; ; ; ; ; ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟΣΟ ΔΑ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ;;;;
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ!
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΥΣΙΩΝ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα ο κάθε ενδιαφερόμενος πηγαίνει στον ΔΟΜ(IOM){ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ} της χώρας από όπου ξεκίνησε, τον ενημερώνει ότι θέλει να φύγει από εκεί για να πάει στην Ευρώπη. Ο ΔΟΜ(IOM) του δίνει τσάμπα smartphone με τους χάρτες της χώρας που θέλει ο αιτούντας, μην χαθεί ο άνθρωπος. Άλλωστε ζούμε στο 2020 την εποχή της "ΠΡΟΟΔΟΥ",
    του "ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ", του "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ". Ακολουθεί μια ενημέρωση από το αρμόδιο γραφείο της ΎΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΊΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ σχετικά με τα προγράμματα και και τΙς πρόνοιες του κράτους υποδοχής του ανεπτυγμένου κόσμου. Τι θέλει ο πελάτης; Ευρώπη και ως πρώτη χώρα Ελλάδα ή Ιταλία ή Ισπανία, θα του πούμε για Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία. Τι θέλει ο πελάτης; ΗΠΑ, Αυστραλία ή Καναδά. Θα των ενημερώσουμε για αυτές τις χώρες. Το προγραμματάκι-tour έκλεισε, το μόνο που χρειάζεται είναι να καταγραφεί στο hot spot της πρώτης χώρας υποδοχής και όχι βέβαια από κρατικούς δημοσίους υπαλλήλους της κάθε χώρας από τους υπαλλήλους του ΟΗΕ(της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ).
    Μετά Υπάρχουν οι Τουρκικών αερογραμμών Turkish Airlines να τους παραλάβει από τις χώρες τους με προορισμό την Άγκυρα ή την Κωνσταντινούπολη. Από εκεί το οργανωμένο κράτος Τουρκία(το όποιο ούτε σε εμπόλεμη κατάσταση είναι, ούτε σε πολιτειακή ανωμαλία είναι, ούτε σε έκτακτη κατάσταση είναι) τους παραλαμβάνει και με τους επίσημους διακινητές που το κράτος έχει ορίσει τους πηγαίνουν με γκρούπ στα Σύνορα για να περάσουν Ε.Ε.(EU). Μέχρι και τουρκικές εταιρίες που φτιάχνουν φουσκωτές βάρκες τσάμπα, εν γνώση του τουρκικού κράτους υπάρχουν. Βέβαια οι διακινητές πληρώνονται 2.000 μέχρι 4.000 ευρώ το κεφάλι για να μπει κάποιος στις φουσκωτές βάρκες τους για να περάσει απέναντι.
    Κατά το ταξίδι, voyage(με πλοίο)στα ελληνικά νησιά ή πεζοπορία τύπου traiking στα βουνά, στα ρυάκια και τα ποτάμια του Έβρου, πάντα με την βοήθεια του Τούρκών και πιθανόν και Ελλήνων διακινητών φθάνουν στο τόπο καταγραφείς. Στο Αιγαίο για τον φόβο μην πάθουν τίποτα οι πελάτες υπάρχει η Frontex(εγγυητής-όλα θα πάνε καλά). Για να πάνε όλα καλά θα φροντίσουν και οι ΜΚΟ(Μπίζνες Καλά Οργανωμένες - Μη Κέρδοσκοπικές Οργανώσεις, εννοώ) που εννοείται πληρώνονται από το ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άλλωστε η Ευρώπη τους θέλει, εσύ που δηλώνεις Ευρωπαίος πολίτης δεν το ξέρεις. Και πληρώνεις για αυτό αλλιώς θα σε λένε ρατσιστίκο και ξενοφοβικό κράτος, και θα το φέρεις βαρέως ως χώρα και ως προηγμένος πολίτης της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉΣ Ε.Ε.
    Για να εξεταστεί το Άσυλο χρειάζεται κάποιος χρόνος, αλλά όλοι αυτοί που έρχονται κατά κύματα πρέπει κάπου να μέινουν. Γι αυτό υπάρχουν οι ΜΚΟ εγχώριες και ξένες υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Ε.Ε. να οργανώσουν την κατάσταση. Το κράτος σε πρώτη φάση θα τους σιτίσει και τους ιατροπεριθάλψη, και αν δεν είναι εντάξει μπορεί να φάει και καταγγελία-καμπάνα στον ΟΗΕ(γιατί δεν ήτο εντάξει).
    Με την έγκριση από την εξέταση του Ασύλου το ίδιο το κράτος του τους φιλοξενεί (βλέπε ΕΛΛΑΔΑ), έχει καταρτίσει πρόγραμμα μόνιμης εγκατάστασης και ενσωμάτωσης στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Το ελληνικό κράτος στο ΜΑΡΑΚΕΣ-ΜΑΡΟΚΟ έχει υπογράψει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο όλη αυτή τη διαδικασία και δεσμεύεται έναντι του ΟΗΕ και των κρατών που το αποτελούν τον ΟΗΕ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΠΡΏΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΕΘΝΗς ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ; ΤΡΙΤΟΝ, ΟΙ ΜΚΟ ΦΤΑΙΝΕ ΑΚΟΥΩ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΟΙ ΜΚΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΈΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!