Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ε Ι Δ Α Τ Ε ; ΕΛΛΗΝΕΣ! Σ ε ρ β ί α: Τον Σ τ ρ α τ ό έστειλε το Βελιγράδι στο στρατόπεδο λαθρομεταναστών! ΑΚΟΥΕΙ ΕΔΩ κανένα ...ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ ;

Serbia deploys army near border to protect against migrants ...


Μετά από επανειλημμένα κρούσματα επιθέσεων ενοχλήσεων και ληστειών από τους παράνομους μετανάστες στους κατοίκους της περιοχής όπου βρίσκεται το στρατόπεδο, το Βελιγράδι αποφάσισε να στείλει μονάδα του Σερβικού Στρατού, για την επιβολή της Τάξεως.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΣΙΓΟΥΡΑ;
ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ;
Serbia Deploys Army to 'Secure' 3 Migrant Camps | Voice of America ...

Σύμφωνα με τα Σερβικά ΜΜΕ, οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες προέρχονται από περιοχές που δεν είναι εμπόλεμες οπότε δεν δικαιούνται άδεια παραμονής στήν χώρα. 

Serbian DefMin says situation at refugee camps calm | N1 Srbija
O ΣΕΡΒΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Η αποστολή του Σερβικού Στρατού με πλήρη εξοπλισμό στην περιοχή του στρατοπέδου των παράνομων μεταναστών αποτελεί την έσχατη λύση της Σερβικής κυβέρνησης, αφού οι επιθέσεις και οι ληστείες εκ μέρους των μεταναστών προς τους κατοίκους της περιοχής είχαν μετατραπεί σε  μ ά σ τ ι γ α .

Milica Stojanovic | Balkan Insight

Οποιαδήποτε σύγκριση με τις καταστάσεις που επικρατούν στη Λέσβο την Χίο και τη Σάμο είναι απλά αδύνατη λόγω του άτυπου ειδικού καθεστώτος ασυλίας που απολαμβάνουν οι ξένοι «φιλοξενούμενοι» οι οποίοι μαζί με τις δεκάδες ΜΚΟ αυθαιρετούν καθημερινά… 

Serbia deploys army near border to protect against migrants ...

Χτίζοντας υποδομές, επεκτείνοντας τα στρατόπεδα φιλοξενίας χωρίς την άδεια των Αρχών, καταστρέφοντας τον ελαιώνα της Μόριας, λεηλατώντας την περιουσία των γειτονικών αγροκτημάτων, ασχημονώντας έναντι των Ελλήνων πολιτών των παραπάνω νησιών μη σεβόμενοι ως φιλοξενούμενοι την ανοχή αυτών.

Serbia sends army to border with Croatia to 'secure' three ...

https://www.defence-point.gr/news/servia-ton-strato-esteile-to-veligradi-sto-stratopedo-metanaston

https://isxys.blogspot.com/2020/05/blog-post_33.html?utm_medium=%24%7B%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3%7D&utm_content=%24%7Bblogspot%2FgCCBQ%7D

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!