Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΙΩΝΙΩΣ. Γράφει η Μαίρη Καρά


Το να είσαι EΛΛΗΝ δεν βασίζεται ούτε καν στην γλώσσα που σκέφτεσαι και μιλάς. 
Αν ήταν μόνον αυτό, οι Έλληνες θα είχαν πάψει να υπάρχουν από Αιώνες τώρα, όταν το Κράτος τους κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, ή όταν έφυγαν στην διασπορά στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος με την πτώση της βασιλευούσης Κωνσταντινουπόλεως, πυροδοτώντας τηνΑναγέννηση. 
Χτυπάτε! Κτήνη»! Έφτανε μόνο τα 17 της χρόνια. Την δολοφόνησαν ...
΄Η όταν επί Τουρκοκρατίας αναγκάστηκαν να ξεχάσουν την γλώσσα τους. ΄Η όταν την ξαναθυμήθηκαν στηνΕπανάσταση. 

Η Ελληνικότητα είναι Στάση Ζωής, είναι το Φως στην άκρη του 'τούνελ', είναι Αίμα που χύνεται για το Δίκαιο, ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρη η νίκη. 

Για να είσαι Έλλην αρκεί να ασπάζεσαι ένα Αξιακό πλαίσιο, όπου στο κέντρο του βρίσκεται ο Άνθρωπος απέναντι σε όλα τα άλλα πλάσματα της Φύσεως....

Το να είσαι Έλλην σημαίνει πως αντιλαμβάνεσαι την μεγαλειότητα του ανθρώπινου Νου, την δυνατότητα του ανθρώπου να ξεπεράσει τα ζωώδη ένστικτα της απληστίας και της ιδιοτέλειας και την ικανότητά του να διορθώνει τα λάθη του, σεβόμενος, αλλά όχι υποτασσόμενος στα Φυσικά φαινόμενα.

Οι Έλληνες δεν δημιούργησαν την Δημοκρατία επειδή είναι Έλληνες, αλλά είναι Έλληνες επειδή δημιούργησαν την Δημοκρατία. 
Δεν έχτισαν τα θεμέλια της Επιστήμης επειδή είναι Έλληνες, αλλά είναι Έλληνες επειδή έχτισαν τα θεμέλια της Επιστήμης. 

Είναι Έλληνες, επειδή πολέμησαν την τρομακτικότερη και αιμοσταγέστερη πολεμική μηχανή του ολοκληρωτισμού όλων των εποχών. 

Είναι Έλληνες, επειδή εμφύσησαν τις Αρχές της Δημοκρατικότητος στις αστικές Επαναστάσεις της Ευρώπης και της Αμερικής.

Είναι Έλληνες, επειδή μεταλαμπάδευσαν τον Ανθρωπισμό στην Μεσαιωνική Ευρώπη. 

Είναι Έλληνες, επειδή δημιούργησαν τα θεμέλια της Σκέψης της Φιλοσοφίας, της Αλήθειας και του Δικαίου και επειδή έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση από ό,τι στην πέτρα και στην φωτιά στις Ιδέες και στις Έννοιες. 

Είναι Έλληνες, επειδή πίστεψαν πως η φύση του ανθρώπου ξεπερνάει την ύλη που τον περιβάλλει και του διαθέτει την Ζωή.

Σήμερα η Ύπαρξη της Ελλάδος δοκιμάζεται επειδή μερικοί από εμάς τους Έλληνες (όσοι ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια), επιτρέψαμε σε κάποιους αχρείους τυχοδιώκτες πολιτικούς να διαφθείρουν την Κοινωνία μας, για να αυξήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ή ίσως για μια εφήμερη δόξα, ή για μια ασήμαντη καρέκλα…σημαντική όμως για τις ανύπαρκτες ικανότητές τους και τις κούφιες φιλοδοξίες τους!

Μάλιστα εκείνοι που προβαίνουν σε ανήθικες και παράνομες πράξεις εναντίον της Ελλάδος και ακόμα χειρότερα προδοτικές, δεν είναι αληθινοί Έλληνες, απλά έτυχε να γεννηθούν στα Ιερά Ελληνικά Χώματα και να κατέχουν Ελληνικό Διαβατήριο. 

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τεκμήριο Ελληνικότητος. Ούτε αν λέγεσαι Έλληνας στους Νόμους και στους Τύπους… αποκτάς το δικαίωμα να πιστεύεις, πως είσαι και Αληθινός Έλληνας! 

Για να δικαιούσαι αυτό τον τιμημένο τίτλο, πρέπει να έχεις αποδείξει, πως σέβεσαι, τιμάς και τηρείς τα Ελληνικά Ιδεώδη. 

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, είναι προσωρινές σε ιστορικό χρόνο. 
Σίγουρα μετά από την Απελευθέρωσή μας θα αποκατασταθεί το Ελληνικό Αξιακό σύστημα με επίκεντρο τον Άνθρωπο και θα στιγματίσουμε τους επίδοξους νεκροθράφτες του Ελληνικού Έθνους.

Αυτοί οι άθλιοι δοσίλογοι θα αποτελούν το πιο φρικτό παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον. 
Γιατί η αποτύπωμά τους στην Ιστορία θα καταγραφεί ως μηδενιστικό και την παρουσία τους στο Ελληνικό γίγνεσθαι μόνο επιβλαβής θα χαρακτηρίζεται. 

Όσο για προσφορά τους στην διακυβέρνηση του Κράτους… ανύπαρκτη έως Μηδενική. 

Ως Εθνικοί Προδότες θα μείνουν στην μνήμη μας και ισάξιοι του Εφιάλτη. 

Ευτυχώς Έλληνες που διατηρούν την Ελληνική συνείδηση στην ψυχή τους και όχι μόνο στο διαβατήριο, υπήρξαν διαχρονικά και υπάρχουν εκατομμύρια στον πλανήτη. 

Μάλιστα έχουν διαπρέψει στην Επιστήμη τους, ως αντιστάθμισμα στην σκόπιμη δυσφήμιση, αποκαθιστώντας την Ιστορική Αίγλη της.

Μα όσοι νοιώθουμε τι εστί να είσαι ΈΛΛΗΝ, επιδιώκουμε με πατριωτική ευθύνη την αποκατάσταση της πληγωμένης Ελληνικότητός μας. 

Αυτή την οποία γελοιοποιούν και υπονομεύουν τόσο ύπουλα μια χούφτα διεφθαρμένων διεθνιστών, που εποφθαλμιούν τον πλούτο της πατρίδας μας.

Αυτοί είναι οι εχθροί μας και μας εξαπάτησαν σκόπιμα με την δόλια προπαγάνδα τους με υπερκατανάλωση υλικών αγαθών για «εύκολη ζωή». την οποία μας έταζαν, ακριβώς για να μας αποκοιμίσουν! 

Έτσι πέσαμε θύματα (ευτυχώς όχι όλοι) και παραδώσαμε την παραδοσιακή και νοικοκυρεμένη ζωή μας στις νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις τους, που ήταν το εργαλείο τους για την επιδιωκόμενη υποδούλωσή μας.

Δεν γίναμε όμως όλοι τα πειραματόζωά τους και εμείς που σκεφτόμαστε και δεν βλέπουμε το δάχτυλο αντί για το φεγγάρι… θα Αντι-δράσουμε την τελευταία στιγμή έστω και θα κάνουμε το Χρέος μας στην πατρίδα και με το παραπάνω. 

Κι αυτό σημαίνει απλά, πως το ανθρωποκεντρικό Αξιακό πλαίσιο της Αρετής, της Αλληλεγγύης, της Φιλίας, της Οικογενείας, του Δικαίου, της Λογικής, της Αισθητικής, της Δημοκρατίας, της Δημιουργίας και της Διανοήσεως, θα επανέλθει στην θέση που κατείχε πάντα στην ζωή των πολιτισμένων λαών του Πλανήτη.

Αυτή την μοναδική θέση που έχει χάσει προσωρινά στην παγκοσμιοποιημένη εποχή που διανύουμε… 

Αυτή την θέση θα Αγωνιστούμε όλοι Έλληνες ενωμένοι να ξανακατακτήσουμε. 

Και τότε… θα ζήσουμε πάλι σαν δοξασμένος λαός, που αξίζει της Αναγνωρίσεως και της Τιμής της Ιστορίας! 

Ως τότε παραμένουμε υπερήφανοι Αγωνιστές Έλληνες, μαζί με μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια άλλους ανθρώπους επάνω στον Πλανήτη, που ευτυχώς μοιράζονται τις ίδιες Ελληνικές Αξίες. 

Μα δεν επαναπαυόμαστε… συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε, για όσα γεγονότα συμβαίνουν στον χώρο της πατρίδος μας και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες (κι ας μην τα… συλλαμβάνουν!) αλλά και σε όσα σκόπιμα αποκρύπτονται… από τον απονήρευτο Ελληνικό Λαό. 

Δεν μπορεί όμως κάτω από αυτές τις τραγικές συνθήκες που έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινότητά του… δεν μπορεί σύντομα θα καταλάβει πως είναι πόλεμος απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό και αναγκαστικά για να επιβιώσει, θα αφυπνιστεί… 

Χτυπάτε! Κτήνη»! Έφτανε μόνο τα 17 της χρόνια. Την δολοφόνησαν ...

Τα σχέδια των επικυρίαρχων για μας και χωρίς εμάς… αποδεικνύεται πως έχουν εκτελεστεί κατά γράμμα, από τα συνεργαζόμενα δουλικά… τους υποτακτικούς τους πολιτικούς… όμως ο ΈΛΛΗΝ που αισθάνεται ΈΛΛΗΝ αγρυπνά και προετοιμάζει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/05/blog-post_272.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!