Σάββατο 9 Μαΐου 2020

(Οι "ειδήσεις" θά τό πούνε;;;) ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ λήστευαν ζευγάρια στου Φιλοπάππου, τούς μ α χ α ί ρ ω ν α ν και είχαν οργανώσει ολόκληρο κύκλωμα κλεπταποδοχής!

...Ε Κ Λ Ε Κ Τ Ο Ι  ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ  "ΜΑΣ"....

Χειροπέδες στα μέλη της αδίστακτης συμμορίας -όλοι τους Πακιστανοί- που είχε σκορπίσει τον τρόμο στα ζευγαράκια στην περιοχή του Φιλοπάππου πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών. 
Έπειτα από έλρευνες συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί που, εκτός από τις ληστείες, κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.... 

Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν ακόμη 12 ομοεθνείς τους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα μέλη της σπείρας ακινητοποίησαν με την απειλή σουγιάδων στον λόφο του Φιλοπάππου ένα ζευγαράκι με σκοπό να το ληστέψουν. 

Ο 19χρονος που συνόδευε την κοπέλλα αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να την προστατέψει, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τον μαχαιρώσουν στον θώρακα!

Ο νεαρός νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου «Ελπίς» σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση! 

Οπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, οι έξι Πακιστανοί έφευγαν βραδινές ώρες από το Αιγάλεω, όπου είχαν μόνιμο κατάλυμα, και πήγαιναν στου Φιλοπάππου, όπου έστηναν  κ α ρ τ έ ρ ι .

Εκεί αιφνιδίαζαν τα θύματά τους απειλώντας τα με σουγιάδες και αυτοσχέδια ρόπαλα, και τους άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, ακριβά μπουφάν, κινητά και μπλούζες, ακόμα και παπούτσια!

Οι ληστές είχαν αναπτύξει ένα ολόκληρο κύκλωμα κλεπταποδοχής, με αποτέλεσμα να ξεφορτώνονται τα κλοπιμαία και να είναι «καθαροί» σε ελέγχους της Αστυνομίας.

Αμέσως μετά τις ληστείες παρέδιδαν τήν λεία σε συνεργούς τους, οι οποίοι φρόντιζαν να «σπρώχνουν» σε ενεχυροδανειστήρια και καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων κινητών στο κέντρο τις Αθήνας ό,τι μπορούσε να πουληθεί, και κρατούσαν προμήθεια...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/05/blog-post_569.html#more

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Να τους χαιρεται ο Μητσοτακης και η τσακαλαρια του
    θα τους βαλει απ τη μια πορτα στη φυλακη και απ την αλλη θα τους βγαλη.
    Γιατι να μην μαχαιρωσουν και κλεψουν.
    Γιατι πεφτουμε απ τα συννεφα τι αλλο περιμενουμε απο λαθρο με υψιλου επιπεδου πνευματικης και ηθικης κουλτουρας
    που μας εισηγαγε ο Μητσοτακης,θελει να μας διδαξει οτι και εμεις πρεπει να ασπαστουμε την δικοι τους κουλτουρα
    τους εφερε για να μας μορφοσουνε, και γιαυτο αξιζει να ψηφισουμε και στις εκλογες του καλοκαιριου
    μην τυχον και ψηφισετε κανεναν αλλο,εκτος απ το λαθρολαγνο λαθροπροσκυνμητη και ΜΚΟπροσκυνητη και Μπιλτεμπεργιο.
    Γιαυτο πολεμαει την Ορθοδοξια ,για να παψουμε επι τελλους να προσκυνουμε τον Αληθινο Τριαδικο Θεο
    αλλα να γινουμε ολοι σαν τον Μητσοτακη
    να προσκυνουμε τους λαθρο τις ΜΚΟ και Μπιλτενμπεργ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προσκυνα ΜΚΟ, μερικες ειναι της οικογενειας του... Βγαζει χρημα απο αυτες...
      Ετσι αποδεικνυει στα αφεντικα του οτι δουλευει κατα της Ελλαδος αλλα και ετσι αυτοι του σφιγγουν τους ορχεις...

      Διαγραφή
  2. Κόψτε φάτσες... πράγματι, ρε παιδιά, κάνουν μπαμ από μακρυά. "Βρωμάνε πολιτισμό. Γι αυτό κι εμείς μην τα προσβάλουμε τα παιντιά: χρειάζονται άλλη μεταχείριση. Τί φυλακές και πράσινα άλογα; πρέπει να φερθούμε "πολιτισμένα", να όπως φέρονται οι πολιτισμένες χώρες τους σε τέτοια κουμάσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!