Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ; ΤΡΕΛΛΟΣ γιά δέσιμο; Ή μήπως ΒΑΛΤΟΣ;

Στη ΝΔ και επίσημα ο Χάρης Θεοχάρης - Η συνάντηση με Μητσοτάκη ...


Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα 'FAZ' έδωσε ο υπουργός Τουρισμού (ή μήπως αποτροπής του Τουρισμού;;;;) Χάρης Θεοχάρης, σχετικά με την τουριστική περίοδο.

Frankfurter Allgemeine Zeitung – Entertainment | Miles & More


Κι όπως δήλωσε, στόχος της… υγειονομικώς ορθής χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα, είναι να κάνουν οι επίδοξοι τουρίστες… τεστ για τον κορωνοϊό πριν μπουν στο αεροπλάνο!!!

Με εκατέρωθεν βολές το «διαζύγιο» που πήρε ο Θεοχάρης από το Ποτάμι

[ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Ο ΠΡΩΗΝ "ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ", Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ;

ΠΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ  Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !]

Δεδομένου ότι το κάθε τέτοιο τεστ κοστίζει περίπου 200 ευρώ, είτε θα επιβαρύνονται οι επίδοξοι τουρίστες με το επιπλέον αυτό έξοδο (800 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια!), είτε θα αναλάβει το κόστος το «ελληνικό» κράτος και θα πρέπει να πληρώσει τρελλά ποσά μόνο για τα 'τεστς'! 

Φυσικά, ούτε ένας επίδοξος τουρίστας δεν πρόκειται να πληρώσει αυτά τα «κερατιάτικα»!

Έπειτα, κανένας επίδοξος τουρίστας δεν πρόκειται να μπει στην εξευτελιστική αυτή διαδικασία και θα προτιμήσει να επισκεφθεί χώρες που δεν πρόκειται να εφαρμόσουν τέτοιες παρανοϊκές αντιτουριστικές πρακτικές! 

Όπως για παράδειγμα την Τουρκιά – η οποία προσφέρει χοντρικά τα ίδια στους τουρίστες με την Ελλάδα και με πολύ φτηνότερες τιμές – και τις χώρες της Βορείου Αφρικής! 

Άλλωστε, το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, ο κορωνοϊός θα είναι πλέον μια δυσάρεστη ανάμνηση!

Είναι τυχαίες αυτές οι άκρως αντιτουριστικές εξαγγελίες της… υγειονομικώς ορθής χούντας, οι οποίες μάλιστα γίνονται σε ΜΜΕ χωρών από τις οποίες έλκουμε τουρίστες – σε συνδυασμό με την έναρξη της τουριστικής περιόδου για την… 1η Ιουλίου; 

Ασφαλώς και όχι! 

Οι χουντικοί βρυκόλακες Μητσοτάκης και Τσιόδρας, οδηγούν την Ελλάδα με σίγουρα βήματα προς τον οικονομικό όλεθρο, για να φέρουν ανεργία, φτώχεια και απόγνωση στους Έλληνες και να τους φορτώσουν με νέο υπερ-Μνημόνιο, όπως έχουν δεσμευτεί στους παγκόσμιους τυράννους!


ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/blog-post_242.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Πάντως εγώ, εάν πρέπει να επιλέξω μεταξύ της φτώχειας και του κορωναϊού, θα επιλέξω χωρίς καμία αμφιβολία την φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!