Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Κατηγορηματικά ΥΠΕΡ των 'ΛΟΑΤΚΙ' η κ.πρόεδρος.... (Γιά τίς ΑΛΛΕΣ ομάδες Ελλήνων; ; ;)

Το μοντέρνο προφίλ της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Facebook ...


Σαφή θέση κατά των διακρίσεων σε ομάδες 'ΛΟΑΤΚΙ', η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σε ανάρτηση της, κατά την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.
Σακελλαροπούλου: 'Όταν θα έχουν περάσει πια όλα αυτά, θα έχουμε ...

«Οι διώξεις, οι διακρίσεις, η κοινωνική περιθωριοποίηση κατά των ΛΟΑΤΚΙ συνανθρώπων μας σε πολλές περιοχές του κόσμου είναι μια σκληρή, επίμονη πραγματικότητα. Πραγματικότητα που μας αφορά όλους, αφού πλήττει στον πυρήνα της την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και συρρικνώνει την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Ειδικά στις σημερινές συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν συχνά ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε βάρος τους και περιορισμούς στην πρόσβαση των υπηρεσιών υγείας.

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, στέλνουμε και από την Αθήνα το μήνυμά μας. Καταδικάζουμε τις διακρίσεις, τη ρητορική μίσους, τη βία σε βάρος προσώπων λόγω ταυτότητας φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας και υποστηρίζουμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, την ασφάλεια, τον αυτοκαθορισμό και την ίση μεταχείριση».


"Παπαφλέσσας"


8 σχόλια:

  1. Πάλι την τέλεια φωτογραφία επιλέξατε: μεγαλομανία και καρακιτσαριό. Περιέργως πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΟΦΟΒΙΑ < homo(ἄνθρωπος) + φοβία =φόβος τοῦ ἀνθρώπου!
    ΑΜΦΙΦΟΒΙΑ < ἀμφί + φοβία =φόβος καὶ τῶν δύο! ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΑ < διά + φοβία = φόβος τοῦ "διά"!
    Ἀντὶ νὰ παίρνουμε λέξεις κατασκευασμένες ἀπὸ διεστραμμένους, μήπως θὰ ἦταν καλλίτερα νὰ τὶς μεταφράζαμε στὴν εὐλογημένη γλῶσσα μας γιὰ να βγάζουν νόημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν η παρδαλή πρόεδρος ήταν και παρδαλή δικαστής,μπορώ να καταλάβω γιατί τα ελληνικά δικαστήρια πάνε κατά διαόλου.Τελικά οι ΛΟΑΤΚΙ όπως και οι εβραίοι, πάσχουν από το σύνδρομο της καταδίωξης.Συνέχεια μας μιλούν για το ρατσισμό που υφίστανται,λες και τον άλλον τον ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεββάτι τους.Όταν όμως βρίσκονται σε έναν χώρο και κάνουν σαν ξεφωνημένες,λογικό είναι και οι άλλοι να τους πάρουν στο ψιλό.Αν δε διαφημίζουν την παραδαλότητά τους,τότε ουδείς ασχολείται μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ;;;;
    ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την υπολογιζουν οσοι την γλυφουν για οφιτσια..
    Αφηστε τους στη χωματερη τους να οζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυπνήστε Νεοδημοκράτες! Νέο θηλυκομορφο τέρας έβαλαν στο ύπατο αξίωμα. Έλα Αμβρόσιε και συνέχισε την κάθαρση. Η πρόεδρος ευλογεί την ανωμαλία! Ντροπή όλων όσων την εξέλεξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!