Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι ! Ο βανδαλισμός της Ορθοδοξίας μας....



Ο Ιερός Ναός της Παναγίας της Τσιραμδούς στήν Μόρια της Λέσβου τώρα!

Είναι βέβαιο ότι τους εγχώριους πλασιέ του Χίτλερ Ερντογάν, τους εθνομηδενιστές που παριστάνουν τους πολιτικούς και τους διανοούμενους, δεν τους ενδιαφέρει η Ύβρις εναντίον της Ορθοδοξίας και ο διαμελισμός της Ελλάδος, τους <<αρμόδιους>> όμως δεν τους σοκάρει η εικόνα αυτή των εκκλησιών μας ;











(Φωτ. Μ. Παυλελης)

&

1 σχόλιο:

  1. Αφού δε καταστρέφετε εσείς οι υποτίθεται "Χριστιανοί" τα είδωλα, βάζει ο Χριστός τους τζιχαντιστές να τα καταστρέψουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το ψεύτικο δόγμα της ψευτορθοδοξίας θα καταστραφεί. Ο Θεός απαγορεύει να φτιάχνουμε εικόνες και να τις λατρεύουμε. Το λέει ρητά στη Π. Διαθήκη, λέει πως σιχαίνεται τις εικόνες και τα είδωλα. Δεν άλλαξε γνώμη, ο ίδιος Θεός είναι. Λέει ρητά να μη φτιάχνεις εικόνα ή είδωλο που να απεικονίζει οτιδήποτε από τη Γη, τον Ουρανό, ή τον Άδη, και να μη τα προσκυνάς. Εσείς με ψευτοδικαιολογίες του στυλ "δεν τιμάμε το υλικό αλλά τον "άγιο" κάθεστε και τα προσκυνάτε. Για αυτό απομακρυνθήκατε από το Χριστό και σας έστειλε πνεύμα Σκότους έτσι ώστε να είστε τυφλοί και να μη ξέρετε τι κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!