Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ. ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ. Ανώγεια: "Αντιφασιστικό φεστιβάλ" ... Κλασσικό παράδειγμα κοινωνικής μηχανικής για αποδοχή των εισβολέων.




Χρησιμοποιώντας παραπλανητικές πρακτικές, όπως θεατρικά δρώμενα για παιδιά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που καθόλου τυχαία προβάλλουν τήν Μαύρη Αφρική, προετοιμάζει το έδαφος της ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΣ της Κρήτης μας σε αφρικανικές ΟΡΔΕΣ εποίκων μέσω ΜΚΟ, που βιοπορίζονται από τήν λαθρομετανάστευση.

Η χειραγώγηση συνειδήσεων σκοπεύει στη παράδοση της νήσου σε άλλους «ενδιαφερόμενους», αλώνοντας εκ των έσω τα χωριά με οπλισμένο πληθυσμό που θα μπορούσε να αντιδράσει αποτελεσματικά εναντίον του εποικισμού του.

Το σχέδιο περισυλλογής Αφρικανών λαθρομεταναστών που θα συνωστίζονται στα πλαίσια της επιχείρησης «Ειρήνη» που θα διεξαχθεί στο λιβυκό πέλαγος και η μεταφορά τους στο λιμάνι της Σούδας με έξοδα της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να αιτηθούν άσυλο εποικίζοντας εν συνεχεία τη Κρήτη, επιδιώκει ακριβώς αυτό.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: 
&
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ!
ΑΞΙΖΕΙ...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!