Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ακόμα τήν ψάχνουν....ΛΕΣΒΟΣ ΜΟΡΙΑ. ΑΦΓΑΝΗ Ε Σ Φ Α Ξ Ε ΣΑΝ ...ΑΡΝΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ !!!.....



Κρήτη | Το αλκοόλ άναψε τα αίματα στην ... αιματοβαμμένη βάφτιση ...

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στον καταυλισμό στη Μόρια καθώς το απόγευμα της Παρασκευής μία 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε μια 23χρονη ομοεθνή της όπως μεταδίδει το site στο Νησί.
Οι πρώτες πληροφορίες ...λένε ότι ο καυγάς ακολούθησε έναν καυγά μεταξύ των παιδιών των δυο γυναικών. 

Ειδήσεις Κρήτη, Ελλάδα, Κόσμος, Αθλητισμός - Νέα Κρήτη

Χαρακτηριστικό της αγριότητος της συγκρούσεως ήταν, ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό, κυριολεκτικά σφαγμένη και ήδη νεκρή. 

Ας σημειωθεί, ότι η δράστιδα αναζητείται αφού εγκατέλειψε το σημείο της συγκρούσεως και έφυγε προς τα γύρω βουνά...

2 σχόλια:

  1. Αυτά δεν τα λένε. Αυτά δεν τα αγγίζουν οι μεγαλοδημοσιοκάφροι.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    Απάντηση
  2. διαβαστε τωρα και το παρακατω για να τραβατε τα μαλλια σας,διαβαστε παρακατω τα αποτελεσματα της αποφασης που πηρε η ξεπουλημενη ελληνικη δικαοσυνη,για να καταλαβετε ποσο γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και ποση αστεια-ξεπουλημενη δικαιοσυνη εχει αυτη εδω η μπουρδελοχωρα,το συγκεκριμενο καθαρμα αφου του επεβελαν ποινη της πλακας με αναστολη και αρα τον αφησαν ελευθερο οπως ηταν αναμενομενο επιτεθηκε και παλι κατα γυναικων και προσπαθησε να τις βιασει για να ξανασυλληφθει ''για απόπειρα βιασμού, σωματική βλάβη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή (του κινητού τηλεφώνου από μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν)...''
    δυστυχως μπλεξαμε με ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ:

    Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 29χρονος Ιρακινός «πρόσφυγας» που προσπάθησε να βιάσει γυναίκα

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/880322_thessaloniki-profylakisteos-o-29hronos-prosfygas-poy

    ''Η εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει δύο περιστατικά: το ένα αφορά κοπέλα την οποία κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει κι ενώ εκείνη φαίνεται πως έκανε τζόκινγκ στην περιοχή. Χάρη στην έγκαιρη αντίδρασή της όμως κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο. Η άλλη περίπτωση αφορά δύο φίλες τις οποίες φέρεται να πλησίασε κάνοντας χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου.

  3. Όπως διαπιστώθηκε ο 29χρονος, Ιρακινός υπήκοος και πατέρας τριών παιδιών, είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα, όταν 24χρονη τον κατήγγειλε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πράξη που έλαβε χώρα κοντά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο από το οποίο πήρε την νόμιμη αναβολή που δικαιούται και αφέθηκε ελεύθερος. Στη δίκη έπειτα από λίγες μέρες δεν εμφανίστηκε στο ακροατήριο και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή.

  4. Για τις πράξεις που του καταλογίζονται στο Καλοχώρι η εισαγγελέας τού απήγγειλε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού, σωματική βλάβη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κλοπή (του κινητού τηλεφώνου από μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν) ενώ τον παρέπεμψε σε τακτική ανακρίτρια.''

    · →στο μεταξυ εχει με μολις 29 ετων ηδη τρια παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,και οπου αποδειχτηκε επιπλεον οτι ειναι ενας επικιδυνος και επιδοξος βιαστης,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοφηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!