Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Τελικά η ταινία 'Contagion' (2011) επιβεβαιώθηκε : η Ελλάδα και το πρώην ανατολικό μπλόκ ΔΕΝ νόσησαν σοβαρά!

Contagion (2011) - IMDb

Όταν έγραψα το άρθρο:
Δημήτρης Αλεξόπουλος : Η Ελλάδα δεν θα νοσήσει : ταινία του 2011 «προέβλεψε» με ανατριχιαστική ακρίβεια τον Κορωναϊό. στη τρικλοποδιά,το οποίο και αναδημοσίευσε η εφημερίδα ”Ελεύθερη Ώρα”, αμέσως βρέθηκαν πολλοί να το χλεύασουν ως εξωφρενικά ουτοπικό και να το χαρακτηρίσουν μάλιστα ως «απαράδεκτο».
Να όμως που η πραγματικότητα τους διέψευσε και επιβεβαίωσε πανηγυρικά το άρθρο και τις «προβλέψεις» της ταινίας.

Σήμερα μάλιστα μεγάλα σάΐτς του διαδικτύου έχουν εκτενή άρθρα για το περίεργο μοτίβο σύμφωνα με το οποίο η Ανατολική Ευρώπη (αλλά και όλο το πρώην Σοβιετικό μπλόκ το οποίο "ξεχνάνε" νά αναφέρουν) δεν νόσησαν σοβαρά απ΄τον κορωνοϊό.


ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
«Τα καλά νέα για την Ελλάδα
Στη ταινία όταν γίνεται οπτικοακουστική παρουσίαση για την εξέλιξη και τα θύματα της επιδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο,εμφανίζεται χάρτης στον οποίο η Ελλάδα φαίνεται ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.Είναι «καθαρή» όχι όμως και η Λευκωσία στη Κύπρο και τμήμα της Ανατολίας στη Τουρκία οι οποίες θα έχουν θύματα.Σύμφωνα με το χάρτη,η Δυτική Ευρώπη θα χτυπηθεί εντονότερα,με χώρες όπως η Ιταλία,η Γερμανία,η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία να υποφέρουν περισσότερο.
Μακάρι η πατρίδα και ο λαός μας να μην πάθουν τίποτα».
Έτσί ακριβώς έγινε Η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος (ο χάρτης τη δείχνει και αυτή αμόλυντη) μέχρι τώρα βγήκαν «καθαρές» το ίδιο και το ανατολικό μπλοκ, ενώ αντιθέτως Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ μάλιστα η χώρα αρχηγείο του ΝΑΤΟ το Βέλγιο, έχει κυριολεκτικά σακατευτεί απ΄’τον ιό!



Άρα εκ’ των πραγμάτων Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ!

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!


https://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-c/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Έλεος πια! Πήξαμε στις μαλακίες! Κάποιος να τους μαζέψει τους απατεώνες!

    "Γ.Σουρβίνος: Με τη σαφήνεια της ασάφειας, εξηγεί αν τα τροχαία είναι θάνατοι από COVID!

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/covid_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥΣ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!