Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

OΛΟΙ αυτοί ΣΗΜΕΡΑ πρωτομαγιά πρωΐ, ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ δέν συνελήφθησαν; Αμέσως; ΔΕΝ παραβίαζαν τά μέτρα και τους κανόνες;;;;


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Πρωτομαγιά 2020: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα με μάσκες και ...
ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΗΛΙΟ, "ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ"!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΤΟΥΣ;
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ;
Ή ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ,
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;

Με μάσκες, γάντια και σε απόσταση οι συγκεντρώσεις για την ...

Κουτσούμπας Εργατική Πρωτομαγιά: Γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά με το ...
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο "ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ"
ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.
ΜΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΜΑΣΚΑ ΚΙΟΛΑΣ.
(ΑΡΑ ΓΕ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ 'ROLEX'  ΤΟ
ΦΟΡΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ, Ή ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ
ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ...'CASIO' ;;;;;;;)
Σφυροδρέπανο: Το τικ-τακ του ρολογιού
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ. 

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ & ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. 

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ...ΑΝΑΚΡΙΤΗ !


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

9 σχόλια:

  1. Μην φουντώνουμε χωρίς λόγο. Στημένο, συμφωνημένο. Ψυχραιμία και οργάνωση να τους γ@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
      Ξέρετε πόσο ...νερό παίρνει αυτό τό "χωρίς λόγο";
      Ότι ισχύει εδώ και εβδομάδες γιά όλους εμάς τούς ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΥΣ ΧΑΖΟ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, σέ καμμία περίπτωση δεν ισχύει και δέν πρόκειται να ισχύσει ΟΥΤΕ γιά τα ...'κουτσουμπάκια' μέ τον "μπαμπά τους", ούτε γιά τους λαθρομετανάστες!
      Αφού όπως ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ οι Χριστιανοί κληρικοί και λαϊκοί συλλαμβάνονται ΠΑΡΑΥΤΑ, οδηγούνται στά Τμήματα, σχηματίζονται τάχιστα οι δικογραφίες και πέφτουν τά πρόστιμα βροχή!
      Αλλά το ...ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΚΡΑΤΟΣ είναι ...αλεξίσφαιρο!
      Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε ;;;

      Διαγραφή
    2. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος! Κύριε Καποδίστρια, δεν το είπα με καμία διάθεση να μειώσω τη σοβαρότητα του γεγονότος. Δεν εκπλήσσομαι πλέον. Έχουν δείξει απροκάλυπτα ότι μας εμπαίζουν. Όσο για τους παραπάνω, αυτά τα αποβράσματα πάντοτε είχαν ιδιαίτερη μεταχείριση. Ως δια μαγείας τους συγχωρέθηκαν όλα τους τα εγκλήματα και ήταν πάντοτε ωφελημένοι από το σύστημα.

      Τώρα στο "μη φουντώνουμε χωρίς λόγο" ελέχθη αυθόρμητα,γιατί κάθε είδηση ξεχειλίζει το ποτήρι. Δεν είναι υπερβολή, αλλά έχουμε αρρωστήσει κυριολεκτικά με αυτά που συμβαίνουν. Όσοι είμαστε πατριώτες και Ορθόδοξοι διωκόμαστε μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Συνεχώς δεχόμαστε χτυπήματα.

      Από τους πολιτικούς, με εξαίρεση κάποια σκουλήκια συμπατριώτες μας, οι περισσότεροι από εμάς δεν περιμέναμε ποτέ τίποτε, αλλά ήρθε η Ιεραρχία της Εκκλησίας να μας δώσει το προδοτικό φιλί και να μας αποτελειώσει.

      Όλα αυτά μας έχουν τσακίσει ψυχικά.

      Λυπάμαι αν το σχόλιο έδωσε λάθος εντύπωση. Όμως πρέπει να πάψουμε να είμαστε συνεχώς οι ηττημένοι και να οργανωθούμε. Μόνοι μας παλεύουμε να βγάλουμε άκρη. Ξέρω, θα ακουστώ αφελής, αλλά μετά από 2(!!!) μήνες σχεδόν, ελάχιστες φωνές γιατρών έχουν ακουστεί, όσον αφορά στις ελευθερίες που καταστρατηγούνται κανένας εισαγγελέας δεν επεμβαίνει. Πρέπει να οργανωθούμε αλλιώς δεν θα γίνει τίποτε.

      Συγγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο.

      Διαγραφή
    3. Επιτρέψτε μου, ίσως χρησιμοποιήσω το "αφελέστατος χαζο-ιθαγενής", ως όνομα κάτω από τα σχόλιά μου από εδώ και στο εξής. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    4. Σας ευχαριστούμε πολύ γιά τήν γόνιμη επικοινωνία.
      Δέν μας πειράζουν και αντιθέτως μας ικανοποιούν οι φίλοι αναγνώστες που μέ όρεξη σχολιάζουν τήν επικαιρότητα. Όντως η υπομονή πολλών από εμάς έχει ΣΩΘΕΙ από καιρό.
      (Η πρωϊνή εικόνα μέ το "ξέχειλο" απο ..."αγωνιστές" Σύνταγμα, ήταν άκρως προβληματική καί ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ! Δέν τούς κουνά τίποτε, αρκεί νά είναι εκ του Περισσού, ή της Κουμουνδούρου. Οι άλλοι άς ...κουρεύονται!)
      Από τήν άλλη πλευρά όμως οι κινήσεις ουσιαστικών αντιδράσεων που μπορούμε νά προβούμε είναι λιγοστές, αφού οι όποιοι "μηχανισμοί" (π.χ.δικαστικοί λειτουργοί) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ Α Σ Φ Υ Κ Τ Ι Κ Ω Σ από τό σύστημα και όποιος τυχόν "ρομαντικός" πάει νά ξεφύγει τόν στοχοποιούν αλύπητα.
      Καλή δύναμη, καλή υπομονή καί προσευχή.

      Διαγραφή
    5. Κρατώ την προσευχή. Όλα τα άλλα είναι αποθαρρυντικά. Σαν να είμαστε στριμωγμένοι και πίσω μας ο γκρεμός. Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει,αλλά τί γίνεται άμα δεν είμαστε άξιοι ενός θαύματος; Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας εύχομαι επίσης καλή δύναμη! Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας προστατεύει για να συνεχίζετε να αγωνίζεστε και για εμάς, καθαρίζοντας το δρόμο σας από κάθε εμπόδιο και παγίδα που μπορεί να σας στήσουν ώστε να σταματήσετε. Παρακαλώ συνεχίστε το έργο αυτό. Και πάλι ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Σε ανοιχτό χώρο με μάσκες και άμεση προσαρμογή το 10% της χαρτοπετσέτας ... πρωτομαγιά σήμερα όταν μια πρωτομαγια του 1776 οι Ιλλουμινατι ξεκίνησαν τα παιχνίδια τους ... γιορτάστε τους έτσι θα επιβληθούν νωρίτερα πρόβατα ... γεμίσαμε απάτριδες, άθεους αγνώμονες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα καταλάβουμε ότι ήδη άρχισε ο διωγμός εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας, και αυτός ο διωγμός θα ενταθεί στο μέλλον;
    Η Ελλάδα σήμερα κυβερνάται από τους απογόνους των ανθρώπων που δημιούργησαν τον Σοβιετικό Κομμουνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρωτομαγιά όπως πολύ σωστά λέει ο Ανώνυμος 1/5 8:34, είναι η επέτειος των "πεφωτισμένων", και για αυτό επιλέχτηκε αυτή η συγκεκριμένη μέρα να μετατραπεί σε "γιορτή της εργατιάς", για να τη γιορτάζουν όλοι χωρίς να καταλαβαίνουν τι γιορτάζουν.

    Αυτό που είναι ακόμη λιγότερο γνωστό είναι πως η πρωτομαγιά είναι σημαντική γιορτή για τους μάγους και τους σατανιστές επίσης....

    Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να την απαγορεύσουν, αφού μας κυβερνούν σατανιστές. Κι αν αμφιβάλλετε, απλά δείτε τη χειρονομία που έκανε ο Κικίλιας προχτές (είναι η πάνω πάνω φωτογραφία που δήθεν δείχνει το μαλλί):

    https://www.iefimerida.gr/politiki/paraleipomena-boyli-bentalies-apostaseis-plexigklas

    ούτε καν το κρύβουν πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!