Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΓΟΝΕΙΣ! ΑΦΥΠΝΥΣΘΕΙΤΕ! ΟΧΙ στην O Λ Ε Θ Ρ Ι Α επιβολή τής... «σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως» από το Νηπιαγωγείο!!!













Καμπανάκι κινδύνου για τις εισφορές από τους επαγγελματίες

Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ.





"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Το κράτος και το σχολείο πρέπει να περιοριστούν στο γνωσιακό του ρόλο.Η διαμόρφωση του χαρακτήρα και του ήθους των παιδιών καθώς επίσης και η σεξουαλική τους αφύπνιση,είναι καθαρά έργο των γονέων.Αν το κράτος ανακατεύεται σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά τους γονείς των παιδιών,ελλοχεύει ο κίνδυνος να παραγκωνίσει τελείως τους γονείς και ουσιαστικά να τους αντικαταστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μάθημα αυτό εισάγεται συνειδητά για να διαφθείρει τα παιδιά.

    Όμως, επιτρέψτε μου να πω ότι και οι γονείς και ιδιαίτερα οι μητέρες, πρέπει να προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια, αν θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Ίσως κάποιοι γελάσουν και το θεωρήσουν υπερβολικό, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι.Το παιδί πρέπει να το αφήσεις να είναι παιδί, να ζήσει την ηλικία του, να παραμείνει αγνό όσο γίνεται. Δεν μπορεί να του δίνεις χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν με την παιδική ηλικία. Για παράδειγμα, ξέρετε πόσα κοριτσάκια πηγαίνουν σχολείο με βαμμένα νύχια και ντύσιμο που δεν ταιριάζει σε μαθήτριες; Και αλίμονο αν ο εκπαιδευτικός κάνει παρατήρηση. Η εποχή αυτή έχει βάλει στόχο τα παιδιά. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί ώστε να μην τα ωθούμε σε πρώιμες και λάθος συμπεριφορές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!