Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΝΤΡΟΠΗ! Μ Ε Γ Α Λ Η ! Λέφτα για 'λάθρο' υπάρχουν, για Έλληνες δεν υπάρχουν...«Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»- Το Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο σημείωμα ενός 9χρονου αγοριού από την Πάτρα!


Την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται άλλη μία πατρινή οικογένεια «πρόδωσε» το σημείωμα ενός εννιάχρονου παιδιού που επισκέφθηκε με τους γονείς του το «Φωτεινό αστέρι» προκειμένου να πάρουν ρούχα.

Όπως γράφει στο σημείωμα του, τρώει με την οικογένεια του ρύζι εδώ και μία εβδομάδα, ενώ παράλληλα ζητά από τους ανθρώπους στο «Φωτεινό αστέρι», να μη μιλήσουν στη μαμά του για το συγκεκριμένο σημείωμα......

«Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. 

Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο «Φωτεινό αστέρι» κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας. 

Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε» αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr η κα Νικολακοπούλου η οποία τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα.

Όπως εξηγεί η ίδια, όσο τα παιδιά είναι μικρά, δεν ντρέπονται και μιλάνε για όσα βλέπουν και για όσα περνάνε μέσα στο σπίτι τους.

«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. 
Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Νικολακοπούλου.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Πάτημα κάτω στα σαρκοφάγα της βολής,και αλληλεγγύη προς όλους τους συμπατριώτες μας.Άμεση κινητοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείς τους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη γιατί οι περισσότεροι συμπατριώτες μας ανηκουν στη δυτική φάρα γνωστή και ως "σαρκοφάγα της βολής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοώ όσους έχουν ανάγκη ναι,αλλά δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μας ανήκουν στη δυτική φάρα "σαρκοφάγα της βολής".Αυτή την ιδιότητα την έχουν αποκλειστικά όσοι είναι εντός βολής
      και ξεσκίζουν κυριολεκτικά τις σάρκες της Ελλάδος και των Ελλήνων, με τη βοήθεια των ξένων φίλων τους,δυτικών και εξ'ανατολής.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!