Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

(Νισάφι πιά!) ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΙΧΕ ....ΔΟΥΛΟΥΣ;


Αλλάζει όνομα η πρωτεύουσα των ΗΠΑ γιατί ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον είχε δούλους;

Αντιρατσιστική υστερία στις ΗΠΑ που μεταδίδεται σαν ιός σε ολόκληρο τον κόσμο!

George Washington - Facts, Presidency & Quotes - Biography

How President Washington Made the First Appointments · George ...

Ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ δεν αφορά μόνον βάσεις στρατιωτικές και έλεγχο της οικονομίας των κρατών, αλλά είναι και πολιτιστικός. 

Και είναι τραγικό μία χώρα της οποίας το μέσο μορφωτικό επίπεδο των πολιτών της είναι από μέτριο έως υψηλό να επιβάλλει τα “πολιτιστικά” της πρότυπα σε χώρες τις Ευρώπης, που έχουν γεννήσει τον πολιτισμό!

George Washington: The Commander in Chief

Δεν είναι μόνο οι “αμερικανισμοί” στην γλώσσα, που βλέπουμε να επικρατούν, δεν είναι τα περίφημα 'greeklish', είναι το (μονίμως καθοδηγούμενο) Χόλλυγουντ και η βιομηχανία του κινηματογράφου, είναι η τηλεόραση και ο τελευταίος μεγάλος δαίμονας, που λέγεται “κοινωνικά δίκτυα”, στα οποία έχουν τον απόλυτο έλεγχο και βεβαίως απαγορεύουν ό,τι δεν τους είναι αρεστό! 

John Wayne was not a racist,' son says

Η αντιρατσιστική υστερία θυμήθηκε ακόμη και τον Τζων Γουέϊν έναν κλασσικό αμερικάνο συντηρητικό ηθοποιό, που ήταν και αυτός όπως πολλοί άλλοι υπέρ της φυλής του, υπέρ των λευκών! 

John Wayne Wall Calendar (2019): Day Dream: 9781635713350: Amazon ...

Και αυτό είναι… έ γ κ λ η μ α ! 

Το να είναι οι μαύροι υπέρ των μαύρων, επιτρέπεται, κανένα πρόβλημα… 

Το να είναι οι λευκοί υπέρ των λευκών είναι… “ρατσισμός”!

Μέσα στα πλαίσια της αντιρατσιστικής υστερίας, κατεβαίνουν το ένα μετά το άλλο, αγάλματα αμερικανών προέδρων και φυσικά Στρατηγών του Νότου, γιατί ήτανε λένε ...“ρατσιστές”!

Μήπως θα έπρεπε να αλλάξουν και το όνομα της πρωτεύουσας της χώρας τους, της Ουάσιγκτον, που έχει αυτό το όνομα προς τιμήν του πρώτου προέδρου της Τζωρτζ Ουάσιγκτον, ο οποίος όμως είχε καπνοφυτείες και περισσότερους από εκατό δούλους;!…


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!