Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο ....ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ της κυβερνήσεως ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; (Σ Π Α Ρ Τ Α Ρ Ι Σ Τ Ο ΒΙΝΤΕΟ)



Μιά πολύ δυσάρεστη έκπληξη έκρυβε η πρόσφατη δημοσκόπηση της εταίρας 'MRB', για πολλούς από τους υπουργούς της χούντας, μα πιο πολύ απ’ όλους για τον ξακουστό Μπουμπούκο.

ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ...
Την “πέταξε” και ο μπουμπούκος! “Στην κανονικότητα μόνο όταν ...

Ο οποίος, με τις αρνητικές γνώμες για το άτομό του να ξεπερνούν το 50% και να είναι διπλάσιες από τις θετικές, εμφανίζεται ως ο μακράν αντιπαθέστερος υπουργός του Μητσοτάκη! 

Μάλιστα, αυτό συμβαίνει ενώ δεν είναι σε κάποιο υπουργείο που παραδοσιακά ο επικεφαλής του συγκεντρώνει την αντιπάθεια των πολιτών, όπως π.χ. στο υπουργείο Οικονομικών ή στο υπουργείο Εργασίας. 

Εμετικές δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεν υπήρξα ποτέ μου ακροδεξιός ...

Αλλά, κι ενώ ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια, τα οποία τον αποθεώνουν!

Αλήθεια, τι τρέχει; 

Τον πήρε η κάτω βόλτα τον Μπουμπούκο και πλησιάζει το πολιτικό του τέλος; 

Ή μήπως άρχισε πλέον το παιχνίδι της διαδοχής, όπως φάνηκε πεντακάθαρα κατά την επίσκεψη του Μητσοτάκη στο Ισραήλ, όπου παρουσίασε τον… πρίγκιπα-διάδοχο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τον Β΄; 

Άρα, πρέπει ν’ αρχίζουν να εξαφανίζονται πολιτικά οι δελφίνοι που εμποδίζουν τον… μεγαλειότατο να κάτσει στο… θρόνο του – στο σβέρκο μας;


Α ρε κακομοίρη Μπουμπούκο, που θες να γίνεις και αρχηγός στο κόμμα των γόνων, με δύο-τρεις επισκέψεις στο Ισραήλ κι άλλες τόσες στο… Άουσβιτς! 

Δεν ξέρεις βρε κουτέ ότι η αχόρταγη αγέλη των Μητσοτάκηδων είναι «οι γιοί του πάρτα όλα και των αλλονώνε τίποτα»;

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!