Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Δέν τόν λές καί ..."γ λ ύ π τ η" ! Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ζωγραφίζει ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ… ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ "ηγέτου" Κούλη......



Πως είπατε; 

Κίμ Γιόνγκ Ούν; 

Στάλιν; 

Σιγά τ’ αυγά! 

Κανένας «πατερούλης», «πάνσοφος» «ο Θεός να μας κόβει ημέρες και να του δίνει χρόνια», κ.τ.λ., του παρελθόντος, δεν πιάνει μία μπροστά στον… εκλαμπρότατο "ηγέτη" Κούλη Μητσοτάκη!

Στήν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία βλέπετε τον πρώην τομεάρχη κοινωνικών θεμάτων της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και νυν… άριστο διευθυντή του Νοσοκομείου Κέρκυρας (5.000 ευρώ το μήνα + κρατικό αυτοκίνητο με οδηγό) να κοιτάει σα λιγωμένη γκόμενα τον… νέο Μωϋσή, Τσώρτσιλ, Ηρακλή και τα ρέστα, την ώρα που του παραδίδει το πορτραίτο του, το οποίο προφανώς φιλοτέχνησε ο ίδιος! 

(Υ.Γ.): Δεν ξέρουμε αν μετά την παράδοση του πίνακα, του φίλησε και το χέρι ο ξεφτίλας άντρας. Έλα Κούλη, μην είσαι τόσο… σεμνός και μας τα κρύβεις αυτά! 


 "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Γλείφτη όμως τον λες και άνετα μάλιστα. Ω ρε, καρακιτσαρία! Εύγε! Να βάλει και το απαραίτητο σεμεδάκι και δεξιά κι αριστερά πλαστικό λουλουδικό νεκροταφείου, να "δέσει" η σπουδαία αυτή σύνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερμηνεύοντας τη γλώσσα του σώματος. Κούλης: "μπράβο παιδί μου είσαι καλός μα@άκας και μεγάλος γλείφτης! Θα πας μπροστά." Μα@άκας: "Ευχαριστώ, πρόεδρε, σχώρα με που δεν πρόκαμα να γλείψω καλά καλά και τα τάσια της limo αλλά είχε προτεραιότητα η φωτογράφιση με τη μεγαλειότητά σας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμάν αμάν αμάν! Καλέ τούτος είναι ίσαμε με το κάδρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας "γίγας" της Τέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώπω να 'χεις τέτοιον άντρα... καλά, δεν τον ξαναβάζεις σπίτι.
    ... από την άλλη, βέβαια, κινδυνεύεις να σου κάνει πορτραίτο για να σε καλοπιάσει. Ω ρε μανούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τί σας κάνει εντύπωση ακριβώς;Έτσι είναι όλοι οι Κερκυραίοι...Αρχοντοχωριάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!