Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Ο Υ Γ Γ Ρ Ι Κ Η ! (Ακούει κανένα ...ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ εδώ;;;)

ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΘΑ ...ΖΗΛΕΨΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ "ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ" ΔΕΝ  Θ Ε Λ Ο Υ Ν !

ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ & ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ  Α Μ Ε Σ Ω Σ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ !!!!

"ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ  Ο Υ Γ Γ Ρ Ι Κ Η !!!!!!!
[ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΥΠΕΞ ΘΑ ΕΙΧΕ
ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;]

Δ ε ί τ ε   και διαδώστε αυτό το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ 'βίντεο', με την συνέντευξη του υπουργού των Εξωτερικών της Ουγγαρίας, με θέμα την λαθρομετανάστευση.

Δείτε το, κάντε τις συγκρίσεις σας με τον θλιβερό ομόλογό του στην Ελλάδα, Δένδια και κλάψτε για τήν μαύρη μοίρα του Ελληνισμού, που τον διαφεντεύουν ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!

1 σχόλιο:

  1. Όταν το δημοσιογραφικό τσόλι φιλοξενήσει στο κωλόσπιτό της 10 μουσουλμάνους καλά παιδιά,τότε και μόνο τότε θα έχει το δικαίωμα να μιλά για ξενοφοβία.Εφόσον είναι καλά παιδιά,δε θα έχει πρόβλημα να συγκατοικήσει αυτή,η κόρη και η εγγόνα της με δαύτους υποθέτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!